Ухвала
від 16.05.2018 по справі 202/5056/16-ц
КАСАЦІЙНИЙ ЦИВІЛЬНИЙ СУД ВЕРХОВНОГО СУДУ

Ухвала

16 травня 2018 року

м. Київ

справа № 202/5056/16-ц

провадження № 61-16701св18

Верховний Суд у складі колегії суддів Другої судової палати Касаційного цивільного суду:

Штелик С. П. (суддя-доповідач), ЛеськоА. О., Мартєва С. Ю.,

розглянув у попередньому судовому засіданні у порядку письмового провадження справу за позовом ОСОБА_4 до ОСОБА_5, товариства з обмеженою відповідальністю Сілтек ЛТД , треті особи: приватне акціонерне товариство Міжнародна інвестиційна компанія Інтерінвестсервіс , Українська студія телевізійних фільмів Укртелефільм , товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Еверест , про відшкодування збитків; за зустрічним позовом ОСОБА_5 до ОСОБА_4, товариства з обмеженою відповідальністю Сілтек ЛТД , треті особи: приватне акціонерне товариство Міжнародна інвестиційна компанія Інтерінвестсервіс , Українська студія телевізійних фільмів Укртелефільм , товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Еверест , відділ державної виконавчої служби Дніпровського районного управління юстиції у м. Києві, реєстраційна служба Головного управління юстиції у м. Києві, про визнання протиправними, скасування рішень та зобов'язання вчинити певні дії; за зустрічним позовом товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Еверест до ОСОБА_5, ОСОБА_4, товариства з обмеженою відповідальністю Сілтек ЛТД , треті особи: приватне акціонерне товариство Міжнародна інвестиційна компанія Інтерінвестсервіс , Українська студія телевізійних фільмів Укртелефільм , відділ державної виконавчої служби Дніпровського районного управління юстиції у м. Києві, реєстраційна служба Головного управління юстиції у м. Києві, про зняття арешту та звернення стягнення на предмет іпотеки, за касаційною скаргою Української студії телевізійних фільмів Укртелефільм на ухвалу судді апеляційного суду Дніпропетровської області від 15 листопада 2016 року в складі судді Бараннік О. П.,

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ від 07 вересня 2017 року справу за позовом ОСОБА_4 до ОСОБА_5, товариства з обмеженою відповідальністю Сілтек ЛТД , треті особи: приватне акціонерне товариство Міжнародна інвестиційна компанія Інтерінвестсервіс , Українська студія телевізійних фільмів Укртелефільм , товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Еверест , про відшкодування збитків; за зустрічним позовом ОСОБА_5 до ОСОБА_4, товариства з обмеженою відповідальністю Сілтек ЛТД , треті особи: приватне акціонерне товариство Міжнародна інвестиційна компанія Інтерінвестсервіс , Українська студія телевізійних фільмів Укртелефільм , товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Еверест , відділ державної виконавчої служби Дніпровського районного управління юстиції у м. Києві, реєстраційна служба Головного управління юстиції у м. Києві, про визнання протиправними, скасування рішень та зобов'язання вчинити певні дії; за зустрічним позовом товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Еверест до ОСОБА_5, ОСОБА_4, товариства з обмеженою відповідальністю Сілтек ЛТД , треті особи: приватне акціонерне товариство Міжнародна інвестиційна компанія Інтерінвестсервіс , Українська студія телевізійних фільмів Укртелефільм , відділ державної виконавчої служби Дніпровського районного управління юстиції у м. Києві, реєстраційна служба Головного управління юстиції у м. Києві, про зняття арешту та звернення стягнення на предмет іпотеки - призначено до судового розгляду.

Відповідно до пункту 4 розділу XIII Перехідні положення ЦПК України у редакції Закону України від 03 жовтня 2017 року № 2147-VIII Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів касаційні скарги (подання) на судові рішення у цивільних справах, які подані і розгляд яких не закінчено до набрання чинності цією редакцією Кодексу, передаються до Касаційного цивільного суду та розглядаються спочатку за правилами, що діють після набрання чинності цією редакцією Кодексу.

Згідно із статтею 388 ЦПК України судом касаційної інстанції у цивільних справах є Верховний Суд.

11 квітня 2018 року цивільна справа надійшла до Верховного Суду.

У частині одинадцятій статті 34 ЦПК України зазначено, що питання про розгляд справи колегією у складі більше трьох суддів вирішується колегією суддів, визначеною в порядку, встановленому частиною другою статті 33 цього Кодексу, до початку розгляду справи, з урахуванням категорії і складності справи, про що постановляється відповідна ухвала.

З огляду на положення частини одинадцятої статті 34 ЦПК України, з урахуванням категорії та складності справи, справа підлягає розгляду в складі п'яти суддів.

Підстави для виклику сторін відсутні.

Керуючись статтею 401 ЦПК України, Верховний Суд у складі колегії суддів Другої судової палати Касаційного цивільного суду

УХВАЛИВ:

Справу за позовом ОСОБА_4 до ОСОБА_5, товариства з обмеженою відповідальністю Сілтек ЛТД , треті особи: приватне акціонерне товариство Міжнародна інвестиційна компанія Інтерінвестсервіс , Українська студія телевізійних фільмів Укртелефільм , товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Еверест , про відшкодування збитків; за зустрічним позовом ОСОБА_5 до ОСОБА_4, товариства з обмеженою відповідальністю Сілтек ЛТД , треті особи: приватне акціонерне товариство Міжнародна інвестиційна компанія Інтерінвестсервіс , Українська студія телевізійних фільмів Укртелефільм , товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Еверест , відділ державної виконавчої служби Дніпровського районного управління юстиції у м. Києві, реєстраційна служба Головного управління юстиції у м. Києві, про визнання протиправними, скасування рішень та зобов'язання вчинити певні дії; за зустрічним позовом товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Еверест до ОСОБА_5, ОСОБА_4, товариства з обмеженою відповідальністю Сілтек ЛТД , треті особи: приватне акціонерне товариство Міжнародна інвестиційна компанія Інтерінвестсервіс , Українська студія телевізійних фільмів Укртелефільм , відділ державної виконавчої служби Дніпровського районного управління юстиції у м. Києві, реєстраційна служба Головного управління юстиції у м. Києві, про зняття арешту та звернення стягнення на предмет іпотеки - розглянути в складі п'яти суддів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Судді С. П. Штелик

А. О. Лесько

С.Ю. Мартєв

Дата ухвалення рішення16.05.2018
Оприлюднено18.05.2018
Номер документу74055084
СудочинствоЦивільне
Сутьзняття арешту та звернення стягнення на предмет іпотеки, за касаційною скаргою Української студії телевізійних фільмів Укртелефільм на ухвалу судді апеляційного суду Дніпропетровської області від 15 листопада 2016 року в складі судді Бараннік О. П

Судовий реєстр по справі —202/5056/16-ц

Ухвала від 18.12.2018

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Красвітна Т. П.

Постанова від 18.12.2018

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Красвітна Т. П.

Ухвала від 09.10.2018

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Красвітна Т. П.

Ухвала від 09.07.2018

Цивільне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Ткаченко І. Ю.

Ухвала від 05.07.2018

Цивільне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Ткаченко І. Ю.

Постанова від 30.05.2018

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Штелик Світлана Павлівна

Ухвала від 16.05.2018

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Штелик Світлана Павлівна

Ухвала від 07.09.2017

Цивільне

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ

Леванчук Андрій Олексійович

Ухвала від 18.07.2017

Цивільне

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ

Леванчук Андрій Олексійович

Ухвала від 12.07.2017

Цивільне

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ

Кузнєцов Віктор Олексійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні