Вирок
від 09.08.2018 по справі 199/5543/18
АМУР-НИЖНЬОДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 199/5543/18

(1-кп/199/441/18)

В И Р О К

іменем України

09 серпня 2018 року м. Дніпро

Амур-Нижньодніпровський районний суд міста Дніпропетровська у складі:

Головуючий суддя ОСОБА_1

При секретарі судового засідання ОСОБА_2

За участі прокурора ОСОБА_3

захисника ОСОБА_4

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні кримінальне провадження, внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань під № 42018040000000793, за обвинуваченням:

ОСОБА_5 , який народився ІНФОРМАЦІЯ_1 у м. Дніпро, громадянина України, з середньою спеціальною освітою, офіційно не працевлаштованого, раніше не судимого, зареєстрований та фактично мешкає за адресою: АДРЕСА_1 ,

у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 205 КК України,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_6 обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення за наступних обставин:

ОСОБА_6 , у грудні 2014 року, більш точну дату та час в ході досудового розслідування встановити не вдалося можливим, знаходячись у м. Дніпро, поблизу торговельного комплексу «Наша Правда» за адресою: м. Дніпро, пр. Слобожанський, 31д, з невстановленою слідством особою вступив в попередню змову, направлену на фіктивне підприємництво, а саме: створення суб`єкту підприємницької діяльності (юридичної особи) з метою прикриття незаконної діяльності.

Так, ОСОБА_6 повинен був за обіцяну матеріальну винагороду підписати складені та надані йому невстановленою особою протокол загальних зборів учасників Сільськогосподарського виробничого кооперативу «Молочна країна» (код ЄДРПОУ 39524473) (надалі - СВК «Молочна країна») та домовився із вказаною невстановленою особою про передання майнових прав на зазначену юридичну особу. Згідно до вказаного протоколу загальних зборів учасників СВК «Молочна країна» його засновниками визначено ОСОБА_7 , ОСОБА_6 та ОСОБА_8 із розміром внеску кожного із засновників у розмірі 0.00 гривень.

Крім того, згідно досягнутої з невстановленою особою домовленості, ОСОБА_6 , повинен був надати нотаріусу свій паспорт громадянина України, а також картку фізичної особи - платника податків з ідентифікаційним номером, та засвідчивши свою особу, підписати у нотаріуса складені та надані йому невстановленою особою статут СВК «Молочна країна», який є установчим документом суб`єкта господарювання, на підставі якого затверджується склад учасників юридичної особи та проводиться її державна реєстрація, після чого повернути зазначений офіційний документ вказаній особі, який, в подальшому, після проведення державної реєстрації юридичної особи, повинен був використовувати реквізити придбаного підприємства, з метою прикриття незаконної діяльності у вигляді створення умов для ухилення від сплати податків підприємствам реального сектору економіки.

Таким чином, ОСОБА_6 , передав невстановленій слідством особі за обіцяну матеріальну винагороду, без мети ведення фінансово-господарської діяльності, підписаний ним протокол загальних зборів учасників СВК «Молочна країна», а також підписаний ним та нотаріально засвідчений статут СВК «Молочна країна».

Таким чином, ОСОБА_6 , діючи умисно, за матеріальну винагороду, без мети ведення фінансово-господарської діяльності, підписавши протокол загальних зборів учасників СВК «Молочна країна» та нотаріально завірений статут СВК «Молочна країна» (код ЄДРПОУ 39524473), на підставі якого створюється юридична особа, і тим самим в порушення вимог:

¦статті 57 Господарського кодексу України, згідно якої, установчими документами суб`єкта господарювання є статут (положення) суб`єкта господарювання. В установчих документах повинні бути зазначені найменування суб`єкта господарювання, мета і предмет господарської діяльності, склад і компетенція його органів управління, порядок прийняття ними рішень, порядок формування майна, розподілу прибутків та збитків, умови його реорганізації та ліквідації, якщо інше не передбачено законом. Статут суб`єкта господарювання повинен містити відомості про його найменування, мету і предмет діяльності, розмір і порядок утворення статутного капіталу та інших фондів, порядок розподілу прибутків і збитків, про органи управління і контролю, їх компетенцію, про умови реорганізації та ліквідації суб`єкта господарювання, а також інші відомості, пов`язані з особливостями організаційної форми суб`єкта господарювання, передбачені законодавством. Статут може містити й інші відомості, що не суперечать законодавству. Статут (положення) затверджується власником майна (засновником) суб`єкта господарювання чи його представниками, органами або іншими суб`єктами відповідно до закону.

¦статті 58 Господарського кодексу України, згідно якої, суб`єкт господарювання підлягає державній реєстрації як юридична особа чи фізична особа-підприємець у порядку, визначеному законом.

¦статті 58 Господарського кодексу України, згідно якої, підприємство, якщо законом не встановлено інше, діє на основі статуту.

¦статті 58 Господарського кодексу України, згідно якої, підприємство створюється одним засновником, який виділяє необхідне для того майно, формує відповідно до закону статутний капітал, затверджує статут, розподіляє доходи, безпосередньо або через керівника, який ним призначається, керує підприємством і формує його трудовий колектив на засадах трудового найму, вирішує питання реорганізації та ліквідації підприємства.

¦статті 81 Цивільного кодексу України, згідно якої, юридична особа приватного права створюється на підставі установчих документів.

¦статті 87 Цивільного кодексу України, згідно якої, для створення юридичної особи її учасники (засновники) розробляють установчі документи, які викладаються письмово і підписуються всіма учасниками (засновниками); установчим документом товариства є затверджений учасниками статут або засновницький договір між учасниками, товариство, створене однією особою, діє на підставі статуту, затвердженого цією особою, юридична особа вважається створеною з дня її державної реєстрації.

¦статті 89 Цивільного кодексу України, згідно якої, порушення встановленого законом порядку створення юридичної особи або невідповідність її статутних документів закону є підставою для відмови в державній реєстрації юридичної особи.

¦статті 92 Цивільного кодексу України, згідно якої, юридична особа набуває цивільних прав та обов`язків і здійснює їх через свої органи, які діють відповідно до установчих документів та закону; порядок створення органів юридичної особи встановлюється установчими документами та законом.

¦статті 93 Цивільного кодексу України, згідно якої, місцезнаходженням юридичної особи є фактичне місце ведення діяльності чи розташування офісу, з якого проводиться щоденне керування діяльністю юридичної особи (переважно знаходиться керівництво) та здійснення управління і обліку.

¦статті 1 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», згідно якої, державна реєстрація юридичних осіб - офіційне визнання шляхом засвідчення державою факту створення або припинення юридичної особи, зміни відомостей, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, а також проведення інших реєстраційних дій, передбачених цим Законом.

¦статті 4 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», згідно якої, державна реєстрація базується на таких основних принципах: обов`язковості державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі; об`єктивності, достовірності та повноти відомостей у Єдиному державному реєстрі; внесення відомостей до Єдиного державного реєстру виключно на підставі та відповідно до цього Закону.

¦статті 12 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», згідно якої, якщо документи та відомості, що підлягають внесенню до Єдиного державного реєстру, внесені до нього, такі документи та відомості вважаються достовірними і можуть бути використані у спорі з третьою особою. Відомості, що містяться в Єдиному державному реєстрі, використовуються для ідентифікації юридичної особи у тому числі під час провадження ними господарської діяльності та відкриття рахунків у банках та інших фінансових установах.

¦статті 15 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», згідно якої, документи, що подаються для державної реєстрації, повинні відповідати таким вимогам: установчий документ юридичної особи, повинен містити відомості, передбачені законодавством, та відповідати законодавству.

¦статті 45 Податкового кодексу України, згідно якої, податковою адресою юридичної особи (відокремленого підрозділу юридичної особи) є місцезнаходження такої юридичної особи, відомості про що містяться у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців.

¦статті 48 Податкового кодексу України, згідно якої, податкова декларація повинна містити такі обов`язкові реквізити: код платника податків згідно з Єдиним державним реєстром підприємств та організацій України або податковий номер.

¦статті 64 Податкового кодексу України, згідно якої, взяття на облік за основним місцем обліку юридичних осіб та їх відокремлених підрозділів як платників податків та зборів у контролюючих органах здійснюється на підставі відомостей з реєстраційної картки, наданих державним реєстратором згідно із Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців", не пізніше наступного робочого дня з дня отримання зазначених відомостей контролюючими органами.

¦статті 8 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», якою передбачено: «Власник, або уповноважена ним службова особа підприємства повинні організовувати бухгалтерський облік на підприємстві та забезпечити фіксування здійснення всіх господарських операцій у первинних документах»,

зареєструвавши на своє ім`я підприємство СВК «Молочна країна» (код ЄДРПОУ 39524473) та передавши установчі документи вказаного підприємства невстановленій слідством особі, для внесення змін в реєстраційні документи підприємства, після проведення перереєстрації вказаного підприємства, отримала суб`єкт підприємницької діяльності (юридичну особу), з метою прикриття незаконної діяльності.

В подальшому, протягом періоду з 2015 по 2017 роки підприємство СВК «Молочна країна» (код ЄДРПОУ 39524473) використовувалось невстановленою в ході досудового розслідування особою, для ведення незаконної діяльності, пов`язаної із здійсненням підприємством господарської діяльності як суб`єктом спеціального режиму оподаткування податком на додану вартість та безпідставне отримання таким чином спеціального режиму оподаткування, з метою ухилення від сплати податків, зокрема:

- за період з березня по червень 2017 року незаконно сформований податковий кредит ПАТ «Івано-Франківський м`ясокомбінат» (ЄДРПОУ 451636) по податку на додану вартість на суму 899491,71 грн.;

- за період з серпня 2016 року по листопад 2017 року незаконно сформований податковий кредит ПП «Ірклія Нова» (ЄДРДОУ 37994635) по податку на додану вартість на суму 211224,33 грн.;

- за період з листопада 2017 року по березень 2018 року незаконно сформований податковий кредит ПАТ «Комплекс Безлюдовський м`ясокомбінат» (ЄДРПОУ 22722461) по податку на додану вартість на суму 1031782,07 грн.;

- за період з листопада 2017 року по березень 2018 року незаконно сформований податковий кредит ПАТ «Комплекс Безлюдовський м`ясокомбінат» (ЄДРПОУ 22722461) по податку на додану вартість на суму 1031782,07 грн.;

- за період з травня 2017 року по квітень 2018 року незаконно сформований податковий кредит ПрАТ «Куликівське Молоко» (ЄДРПОУ 5388983) по податку на додану вартість на суму 2336960,77 грн.;

- за період з липня 2016 року по жовтень 2016 року незаконно сформований податковий кредит ПП «Рось», Філія «Роменський молочний комбінат» (ЄДРПОУ 32191954) по податку на додану вартість на суму 410031,68 грн.;

- за період з травня 2017 року по липень 2017 року незаконно сформований податковий кредит ПП «Заготпродукт» (ЄДРПОУ 36909109) по податку на додану вартість на суму 265359,67 грн.;

- за період з березня 2018 року по травень 2018 року незаконно сформований податковий кредит ПП «Продінкомпані Мар`янський м`ясокомбінат» (ЄДРПОУ 31342769) по податку на додану вартість на суму 50400,00 грн.;

- за період з квітня 2017 року по січень 2018 року незаконно сформований податковий кредит ПП «Торговий будинок «Мушкетер» (ЄДРПОУ 39992713) по податку на додану вартість на суму 911108,50 грн.;

- за період з лютого 2017 року по серпень 2017 року незаконно сформований податковий кредит ПП «Торнадо-Захід» (ЄДРПОУ 38249784) по податку на додану вартість на суму 1151778,00 грн.;

- за період з липня 2016 року по грудень 2016 року незаконно сформований податковий кредит ПАТ «Ічнянський молочно-консервний комбінат» (ЄДРПОУ 381152) по податку на додану вартість на суму 2129398,18 грн.;

- за період з листопада 2017 року по квітень 2018 року незаконно сформований податковий кредит ПАТ «Нововодолазький молокозавод» (ЄДРПОУ 447480) по податку на додану вартість на суму 3273367,77 грн.;

- за період з грудня 2016 року по січень 2017 року незаконно сформований податковий кредит СВК «Слобожанське молоко» (ЄДРПОУ 40707046) по податку на додану вартість на суму 17100,00 грн.;

- за період з грудня 2016 року по січень 2017 року незаконно сформований податковий кредит СВК «Велика рідня» (ЄДРПОУ 40709593) по податку на додану вартість на суму 61370,00 грн.;

- за період з квітня 2018 року по травень 2018 року незаконно сформований податковий кредит СВК «Молочна-ліга» (ЄДРПОУ 40387852) по податку на додану вартість на суму 2608,33 грн.;

- за період з вересня 2016 року по жовтень 2016 року незаконно сформований податковий кредит ТОВ «Агро НВ Плюс» (ЄДРПОУ 40296336) по податку на додану вартість на суму 131688,00 грн.;

- за період з травня 2016 року по червень 2016 року незаконно сформований податковий кредит ТОВ «Дніпровський осетровий завод «Акваріус» (ЄДРПОУ 35807198) по податку на додану вартість на суму 41666,68 грн.;

- за період з квітня 2016 року по вересень 2016 року незаконно сформований податковий кредит ТОВ «ІТ-Бізнес груп» (ЄДРПОУ 36811341) по податку на додану вартість на суму 303653,61 грн.;

- за період з травня 2016 року по травень 2018 року незаконно сформований податковий кредит ТОВ «Кегичівський молокозавод» (ЄДРПОУ 39908401) по податку на додану вартість на суму 390106,73 грн.;

- за період з травня 2016 року по вересень 2016 року незаконно сформований податковий кредит ТОВ «ПЖК-Запоріжжя» (ЄДРПОУ 3846158) по податку на додану вартість на суму 121065,55 грн.;

- за період з червня 2016 року по березень 2018 року незаконно сформований податковий кредит ТОВ «Агро НВ Плюс» (ЄДРПОУ 40296336) по податку на додану вартість на суму 601174,60 грн.;

- за період квітня 2015 незаконно сформований податковий кредит ТОВ «Кегичівський молочний завод» (ЄДРПОУ 38008755) по податку на додану вартість на суму 22701,66 грн.;

- за період з квітня 2016 року по квітень 2018 року незаконно сформований податковий кредит ТОВ «Вільнянський молокозавод» (ЄДРПОУ 38993915) по податку на додану вартість на суму 3816553,51 грн.;

- за період з серпня 2016 року по вересень 2016 року незаконно сформований податковий кредит ТОВ «Молочні продукти - 2002» (ЄДРПОУ 31921687) по податку на додану вартість на суму 92528,11 грн.;

- за період з жовтня місяця 2016 року по травень 2017 року незаконно сформований податковий кредит ТОВ «Агротранс-компані» (ЄДРПОУ 39421376) по податку на додану вартість на суму 1019466,88 грн.;

- за період з травня 2016 року по січень 2018 року незаконно сформований податковий кредит ТОВ «АНР Груп» (ЄДРПОУ 37516963) по податку на додану вартість на суму 775840,17 грн.;

- за період з квітня 2018 року по травень 2018 року незаконно сформований податковий кредит ТОВ «Глобинський маслосирзавод» (ЄДРПОУ 446799) по податку на додану вартість на суму 444577,09 грн.;

- за період з листопада 2015 року по січень 2016 року незаконно сформований податковий кредит ТОВ «Далімаунт» (ЄДРПОУ 39979797) по податку на додану вартість на суму 642833,33 грн.;

- за період з квітня 2016 року по січень 2018 року незаконно сформований податковий кредит ТОВ «Кіровоградмолоко» (ЄДРПОУ 39617171) по податку на додану вартість на суму 7762649,79 грн.;

- за період травня 2017 року незаконно сформований податковий кредит ТОВ «Логістик Сіті» (ЄДРПОУ 38871402) по податку на додану вартість на суму 166656,87 грн.;

- за період з травня 2016 року по жовтень 2016 року незаконно сформований податковий кредит ТОВ «Б.С.К. Україна» (ЄДРПОУ 38953584) по податку на додану вартість на суму 2210606,08 грн.;

- за період січня 2017 року незаконно сформований податковий кредит ТОВ «Буринський молокозавод» (ЄДРПОУ 39580318) по податку на додану вартість на суму 22701,84 грн.;

- за період листопада 2017 року незаконно сформований податковий кредит ТОВ «ВП Роганський м`ясокомбінат» (ЄДРПОУ 34389679) по податку на додану вартість на суму 66871,02 грн.;

- за період з листопада 2016 року по січень 2017 року незаконно сформований податковий кредит ТОВ «Запоріжжя транс» (ЄДРПОУ 40374534) по податку на додану вартість на суму 217933,50 грн.;

- за період з червня 2017 року по вересень 2017 року незаконно сформований податковий кредит ТОВ «Край-МК..» (ЄДРПОУ 40333959) по податку на додану вартість на суму 132233,86 грн.;

- за період з березня 2017 року по червень 2017 року незаконно сформований податковий кредит ТОВ «Ласунка» (ЄДРПОУ 24440838) по податку на додану вартість на суму 141536,78 грн.;

- за період з жовтня 2017 року по травень 2018 року незаконно сформований податковий кредит ТОВ «Мас. торг» (ЄДРПОУ 41168067) по податку на додану вартість на суму 160945,00 грн.;

- за період з жовтня 2017 року по травень 2018 року незаконно сформований податковий кредит ТОВ «НВН м`ясний стандарт» (ЄДРПОУ 40244010) по податку на додану вартість на суму 383638,08 грн.;

- за період березня 2018 року незаконно сформований податковий кредит ТОВ «Оман груп» (ЄДРПОУ 40881069) по податку на додану вартість на суму 66666,60 грн.;

- за період з вересня 2016 року по жовтень 2016 року незаконно сформований податковий кредит ТОВ «Чернігів молоко» (ЄДРПОУ 35496935) по податку на додану вартість на суму 204994,40 грн.;

- за період січня 2017 року незаконно сформований податковий кредит ФГ «Інтерком-Агро» (ЄДРПОУ 30299849) по податку на додану вартість на суму 20000,00 грн.;

- за період з квітня 2018 року по травень 2018 року незаконно сформований податковий кредит ТОВ «Чернігів молоко» (ЄДРПОУ 22183811) по податку на додану вартість на суму 51475,00 грн.

Вищезазначені дії ОСОБА_9 , які виразились у створенні суб`єкта підприємницької діяльності СВК «Молочна країна» (код ЄДРПОУ 39524473) з метою прикриття незаконної діяльності, призвели до того, що невстановлені органом досудового розслідування особи отримали можливість здійснювати фінансові операції за межами податкового контролю без сплати передбачених законодавством податків і зборів від імені формально призначеного засновника та директора в порушення встановленого законодавством порядку.

За обвинувальним актом зазначені діяння ОСОБА_6 кваліфіковані за ч. 1 ст. 205 КК України як фіктивне підприємництво, тобто створення суб`єкта підприємницької діяльності (юридичної особи) з метою прикриття незаконної діяльності.

08 серпня 2018 року між прокурором другого відділу процесуального керівництва управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих регіональної прокуратури Дніпропетровської області ОСОБА_3 та обвинуваченим ОСОБА_6 укладена угода про визнання винуватості, яка під час підготовчого провадження подана суду для затвердження.

За змістом угоди про визнання винуватості, сторони вважають, що для укладення цієї угоди істотне значення мають наступні обставини:

-злочин, скоєний ОСОБА_6 , відповідно до ст. 12 КК України, відноситься до злочину невеликої тяжкості;

-внаслідок вчинення ОСОБА_6 злочину, передбаченого ч. 1 ст. 205 КК України, шкода завдана лише державним та суспільним інтересам;

-обставинами, які відповідно до ст. 66 КК України пом`якшують покарання ОСОБА_6 , є щире каяття, визнання вини;

-обставин, які відповідно до ст. 67 КК України обтяжують покарання підозрюваного ОСОБА_6 , не встановлено;

-підозрюваний ОСОБА_6 під час досудового розслідування повністю визнав свою винуватість у зазначеному діяння і зобов`язується беззастережно визнати обвинувачення в обсязі обвинувального акту у судовому провадженні.

Сторони погоджуються на призначення покарання ОСОБА_6 за ч. 1 ст. 205 КК України у вигляді штрафу в розмірі 500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, тобто у сумі 8500 гривень.

Вирішуючи питання щодо можливості затвердження зазначеної угоди суд виходить з того, що зазначена угода про визнання винуватості відповідає вимогам до змісту таких угод, передбаченим ст. 472 КПК України, зокрема угода містить:

- зазначення її сторін;

- формулювання підозри чи обвинувачення та його правова кваліфікація з зазначенням статті (частини статті) закону України про кримінальну відповідальність;

- істотні для відповідного кримінального провадження обставини;

- беззастережне визнання підозрюваним чи обвинуваченим своєї винуватості у вчиненні кримінального правопорушення;

- обов`язки підозрюваного чи обвинуваченого щодо співпраці у викритті кримінального правопорушення, вчиненого іншою особою (якщо відповідні домовленості мали місце);

- узгоджене покарання та згода підозрюваного, обвинуваченого на його призначення;

- наслідки укладення та затвердження угоди, передбаченістаттею 473КПК України;

- наслідки невиконання угоди.

Судом при опитуванні обвинуваченого в підготовчому судовому засіданні встановлено, що останній розуміє:

1) що він має право на справедливий судовий розгляд, під час якого сторона обвинувачення зобов`язана довести кожну обставину щодо кримінального правопорушення, у вчиненні якого він обвинувачується, а він має такі права:

- мовчати, і факт мовчання не матиме для суду жодного доказового значення;

- мати захисника, у тому числі на отримання правової допомоги безоплатно у порядку та випадках, передбачених законом, або захищатися самостійно;

- допитати під час судового розгляду свідків обвинувачення, подати клопотання про виклик свідків і подати докази, що свідчать на його користь;

2) наслідки укладення та затвердження угоди, передбачені статтею 473 КПК України;

3) характер обвинувачення;

4) вид покарання, а також інші заходи, які будуть застосовані до нього у разі затвердження угоди судом.

Судом в підготовчому судовому засіданні встановлено, що укладення угоди сторонами є добровільним, тобто не є наслідком застосування насильства, примусу, погроз або наслідком обіцянок чи дії будь-яких інших обставин, ніж ті, що передбачені в угоді.

Судом встановлено, що:

1) умови угоди не суперечать вимогам КПК України та/або закону, не допущена неправильна правова кваліфікація кримінального правопорушення, яке є більш тяжким ніж те, щодо якого передбачена можливість укладення угоди;

2) умови угоди відповідають інтересам суспільства;

3) умови угоди не порушують права, свободи чи інтереси сторін або інших осіб;

4) відсутні обґрунтовані підстави вважати, що укладення угоди не було добровільним, або сторони не примирилися;

5) відсутня очевидна неможливість виконання обвинуваченим взятих на себе за угодою зобов`язань;

6) наявні фактичні підстави для визнання винуватості.

За наведених обставин, з урахуванням думки обвинуваченого, його захисника та прокурора, які підтримують укладення угоди про визнання винуватості та просять її затвердити, слід затвердити укладену між прокурором ОСОБА_3 та обвинуваченим ОСОБА_6 угоду про визнання винуватості і призначити обвинуваченому узгоджену міру покарання.

Керуючись ст.ст. 374, 468 - 475 КПК України,

У Х В А Л И В:

Затвердити угоду про визнання винуватості, укладену 08 серпня 2018 року між прокурором другого відділу процесуального керівництва управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих регіональної прокуратури Дніпропетровської області ОСОБА_3 та ОСОБА_6 .

ОСОБА_10 визнати винуватим у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 205 КК України, та призначити йому узгоджене сторонами покарання у вигляді штрафу в розмірі 500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 8500 (вісім тисяч п`ятсот) гривень.

Вирок може бути оскаржений:

1) обвинуваченим, його захисником, законним представником виключно з підстав: призначення судом покарання, суворішого, ніж узгоджене сторонами угоди; ухвалення вироку без його згоди на призначення покарання; невиконання судом вимог, встановлених частинами четвертою, шостою, сьомою статті 474 цього Кодексу, в тому числі нероз`яснення йому наслідків укладення угоди;

2) прокурором виключно з підстав: призначення судом покарання, менш суворого, ніж узгоджене сторонами угоди; затвердження судом угоди у провадженні, в якому згідно з частиною четвертою статті 469 цього Кодексу угода не може бути укладена;

шляхом подання апеляційної скарги до Апеляційного суду Дніпропетровської області через Амур-Нижньодніпровський районний суд міста Дніпропетровська протягом тридцяти днів з дня проголошення вироку.

Вирок набирає законної сили після закінчення зазначеного строку подання апеляційної скарги. У разі подання апеляційної скарги вирок, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.

Копію вироку негайно після його проголошення вручити обвинуваченому та прокурору. Інші учасники судового провадження мають право отримати в суді копію вироку суду за їх зверненням.

Головуючий:

09.08.2018

Дата ухвалення рішення09.08.2018
Оприлюднено24.02.2023
Номер документу75796352
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —199/5543/18

Ухвала від 11.11.2019

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Могильний Олег Павлович

Ухвала від 07.10.2019

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Могильний Олег Павлович

Ухвала від 13.09.2019

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Могильний Олег Павлович

Ухвала від 16.08.2019

Кримінальне

Дніпровський апеляційний суд

Коваленко В. Д.

Постанова від 17.07.2019

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Могильний Олег Павлович

Ухвала від 01.03.2019

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Могильний Олег Павлович

Ухвала від 02.01.2019

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Могильний Олег Павлович

Ухвала від 02.01.2019

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Могильний Олег Павлович

Ухвала від 29.11.2018

Кримінальне

Дніпровський апеляційний суд

Іванова А. П.

Ухвала від 27.11.2018

Кримінальне

Амур-Нижньодніпровський районний суд м.Дніпропетровська

Щербина-Почтовик І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні