Ухвала
від 20.09.2018 по справі 920/167/18
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

20.09.2018 Справа № 920/167/18

Господарський суд Сумської області у складі судді Котельницької В.Л.,

за участю секретаря судового засідання Пономаренко Т.М.,

представників:

ТОВ Екотекнолоджіз - не прибув

ГТУЮ в Сумській області - ОСОБА_1 (довіреність № 09-07/05 від 29.01.2018)

ТОВ Завод Еко-продукт - не прибув

ТОВ Фонтан - ОСОБА_2 (довіреність б/н від 01.12.2017)

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Сумах у приміщенні Господарського суду Сумської області матеріали справи № 920/167/18

за позовом ОСОБА_3 з обмеженою відповідальністю Екотекнолоджіз , м. Суми

до Відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Сумській області, м. Суми,

про зняття арешту з майна,

за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача ОСОБА_3 з обмеженою відповідальністю Завод Еко-продукт , с. Іволжанське Сумського району Сумської області

та за позовом

третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору ОСОБА_3 з обмеженою відповідальністю Фонтан , м. Суми

до 1) Головного територіального управління юстиції у Сумській області, м. Суми,

2) ОСОБА_3 з обмеженою відповідальністю Екотекнолоджіз , м. Суми

про зняття арешту з майна,

за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні першого відповідача ОСОБА_3 з обмеженою відповідальністю Завод Еко-продукт , с.Іволжанське Сумського району Сумської області

встановив:

До господарського суду звернулось ТОВ Екотекнолоджіз з позовом до Відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Сумській області про зняття арешту з майна, шляхом виключення його з постанови про опис та арешт майна (коштів) боржника від 03.01.2018 ВП № 47527100, складеної головним державним виконавцем Відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Сумській області ОСОБА_1 за переліком.

Ухвалою від 12.03.2018 судом було відкрито провадження у справі в порядку спрощеного позовного провадження та призначено розгляд справи по суті на 12.04.2018.

26.03.2018 до господарського суду надійшла позовна заява третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору - ТОВ Фонтан до 1) Відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Сумській області та 2) ОСОБА_3 з обмеженою відповідальністю Екотекнолоджіз про зняття арешту з майна за переліком.

Ухвалою від 30.03.2018 суд залучив ТОВ Фонтан до участі у справі в якості третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору, прийняв позовну заяву ТОВ Фонтан до розгляду у межах провадження у справі № 920/167/18 та ухвалив розглядати справу в порядку загального позовного провадження з призначенням підготовчого засідання на 12.04.2018.

12.04.2018 суд залучив до участі у справі у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача ОСОБА_3 з обмеженою відповідальністю Завод Еко-продукт .

Ухвалою від 26.06.2018 судом провадження у справі в частині позовних вимог ТОВ Екотекнолоджіз до Відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Сумській області про зняття арешту з майна - закрито. Продовжено розгляд справи в частині позовних вимог ТОВ Фонтан до 1) Відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Сумській області та 2) ОСОБА_3 з обмеженою відповідальністю Екотекнолоджіз про зняття арешту з майна за переліком. Замінено неналежного відповідача у справі Відділ примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Сумській області на належного - Головне територіальне управління юстиції у Сумській області. Розгляд справи розпочато спочатку. Підготовче засідання у даній справі призначено на 16.08.2018. Розгляд клопотання представника ТОВ Фонтан про огляд доказів за їх місцезнаходженням у даній у справі відкладено у підготовче засідання на 16.08.2018. Зобов'язано ТОВ Фонтан направити Головному територіальному управлінню юстиції у Сумській області та ТОВ Завод Еко-продукт копію позовної заяви з додатками та подати суду докази такого направлення.

Ухвалою від 16.08.2018 суд продовжив строк підготовчого провадження у даній справі на 30 днів до 25.09.2018. Залучив до участі у справі у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні першого відповідача ТОВ Завод Еко-продукт . Підготовче засідання у даній справі та розгляд клопотання ТОВ Фонтан про огляд доказів за їх місцезнаходженням відклав на 30.08.2018.

Судовою ухвалою від 30.08.2018 підготовче засідання у даній справі та розгляд клопотання ТОВ Фонтан про огляд доказів за їх місцезнаходженням відкладено на 20.09.2018.

У підготовчому засіданні 20.09.2018 представник ТОВ Фонтан заявив усне клопотання про залишення без розгляду його клопотання про огляд доказів за їх місцезнаходженням.

Судом усне клопотання представника ТОВ Фонтан було задоволено, залишено без розгляду клопотання про огляд доказів за їх місцезнаходженням, про що постановлено протокольну ухвалу, яку відповідно до ч. 5 ст. 233 ГПК України занесено до протоколу судового засідання.

Також до суду від представника ТОВ Фонтан надійшло клопотання про приєднання доказів по справі, суд задовольнив зазначене клопотання.

Представники ТОВ Завод Еко-продукт та ТОВ Екотекнолоджіз у судове засідання не прибули, про причини неявки суд не повідомили.

Розглянувши матеріали справи, суд встановив:

Згідно зі ст. 177 ГПК України, завданнями підготовчого провадження є: 1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; 2) з'ясування заперечень проти позовних вимог; 3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; 4) вирішення відводів; 5) визначення порядку розгляду справи; 6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті. Підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання. Підготовче провадження має бути проведене протягом шістдесяти днів з дня відкриття провадження у справі. У виняткових випадках для належної підготовки справи для розгляду по суті цей строк може бути продовжений не більше ніж на тридцять днів за клопотанням однієї із сторін або з ініціативи суду.

За приписами ст. 185 ГПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті. За результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: 1) залишення позовної заяви без розгляду; 2) закриття провадження у справі; 3) закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті. Суд з'ясовує думку сторін щодо дати призначення судового засідання для розгляду справи по суті.

Судом у підготовчому провадженні отримані від сторін заяви по суті справи та додаткові документи на обґрунтування позиції щодо предмета спору від кожної із сторін.

Присутні у судовому засіданні представники зазначили про можливість закриття підготовчого провадження та призначення справи до розгляду по суті.

Суд, перевіривши наявні у матеріалах справи докази, відповідно до п. 3 ч.2 ст. 185 ГПК України, закриває підготовче провадження та призначає справу до судового розгляду справи по суті.

Керуючись ст. ст.120, 177-185, 234, 235 ГПК України, суд

ухвалив:

1. Закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

2. Розгляд справи по суті призначити на 16.10.2018 на 10:30 год. з повідомленням учасників справи. Засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Сумської області за адресою: м. Суми, проспект Шевченка, 18/1, зал судових засідань №2.

3. Повідомити учасників справи про право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, а також про обов'язок повідомляти суд про зміну свого місцезнаходження чи місця проживання, зміну номерів телефонів і факсів, адреси електронної пошти або іншої аналогічної інформації.

4. Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою:tps://su.arbitr.gov.ua/sud5021/.

Дана ухвала набирає законної сили негайно після її оголошення та оскарженню окремо від рішення суду не підлягає.

Повний текст ухвали складено 24.09.2018.

Суддя В.Л. Котельницька

Дата ухвалення рішення20.09.2018
Оприлюднено25.09.2018
Номер документу76651481
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —920/167/18

Рішення від 08.11.2018

Господарське

Господарський суд Сумської області

Котельницька Вікторія Леонідівна

Ухвала від 30.10.2018

Господарське

Господарський суд Сумської області

Котельницька Вікторія Леонідівна

Ухвала від 16.10.2018

Господарське

Господарський суд Сумської області

Котельницька Вікторія Леонідівна

Ухвала від 20.09.2018

Господарське

Господарський суд Сумської області

Котельницька Вікторія Леонідівна

Ухвала від 30.08.2018

Господарське

Господарський суд Сумської області

Котельницька Вікторія Леонідівна

Ухвала від 16.08.2018

Господарське

Господарський суд Сумської області

Котельницька Вікторія Леонідівна

Ухвала від 26.06.2018

Господарське

Господарський суд Сумської області

Котельницька Вікторія Леонідівна

Ухвала від 19.06.2018

Господарське

Господарський суд Сумської області

Котельницька Вікторія Леонідівна

Ухвала від 31.05.2018

Господарське

Господарський суд Сумської області

Котельницька Вікторія Леонідівна

Ухвала від 12.04.2018

Господарське

Господарський суд Сумської області

Котельницька Вікторія Леонідівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні