Ухвала
від 09.10.2018 по справі 569/3349/18
РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 569/3349/18

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду

09 жовтня 2018 року м..Рівне

Рівненський міський суд Рівненської області в складі:

головуючого судді - Кучиної Н.Г.

з участю: секретаря судового засідання - Довбенко Г.В.,

представника позивача - ОСОБА_1,

представника відповідача Товариства з обмеженою відповідальності Компанія Авангард - Янчука В.В.,

представника третьої особи на стороні відповідача без самостійних вимог на предмет спору Товариство з обмеженою відповідальністю Будівельна компанія Авангард - Рубеля О.М.

провівши підготовче судове засідання у цивільній справі за позовом ОСОБА_5 до Товариства з обмеженою відповідальності Компанія Авангард , третя особа на стороні відповідача без самостійних вимог на предмет спору Товариство з обмеженою відповідальністю Будівельна компанія Авангард про розірвання договору, -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_5 звернувся до суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальності Компанія Авангард , третя особа на стороні відповідача без самостійних вимог на предмет спору Товариство з обмеженою відповідальністю Будівельна компанія Авангард про розірвання договору.

Ухвалою суду від 05 березня 2018 року по справі було відкрито загальне позовне провадження та призначено підготовче судове засідання.

Представник позивача у підготовчому засіданні позовні вимоги підтримав повністю.

Представник відповідача Товариства з обмеженою відповідальності Компанія Авангард та представник третьої особи на стороні відповідача без самостійних вимог на предмет спору Товариство з обмеженою відповідальністю Будівельна компанія Авангард у підготовчому засіданні позовні вимоги не визнали.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав для залишення заяви без розгляду чи закриття провадження у справі немає. В підготовчому судовому засіданні виконані вимоги, ч.2 ст.197 ЦПК України. Згідно з п. 15 ч.2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, які необхідно вчинити до закриття підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст.197,200,258,260,261 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити справу за позовом ОСОБА_5 до Товариства з обмеженою відповідальності Компанія Авангард , третя особа на стороні відповідача без самостійних вимог на предмет спору Товариство з обмеженою відповідальністю Будівельна компанія Авангард про розірвання договору до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в приміщенні Рівненського міського суду Рівненської області (м.Рівне, вул. Шкільна, 1) на 09 листопада 2018 року о 14 год. 30 хв. , з викликом сторін.

Справу розглядати суддею одноособово.

Копію ухвали надіслати (вручити) учасникам справи, яких викликати у судове засідання для участі у судовому розгляді справи по суті.

Встановити відповідачу десятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, яке має відповідати вимогам частини третьої пятої ст.178 ЦПК України, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua/sud1715/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

Суддя Н.Г. Кучина

СудРівненський міський суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення09.10.2018
Оприлюднено10.10.2018
Номер документу76994550
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —569/3349/18

Постанова від 25.09.2019

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Лідовець Руслан Анатолійович

Ухвала від 29.08.2019

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Лідовець Руслан Анатолійович

Ухвала від 26.07.2019

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Лідовець Руслан Анатолійович

Ухвала від 10.07.2019

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Лідовець Руслан Анатолійович

Постанова від 23.05.2019

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Боймиструк С. В.

Ухвала від 22.03.2019

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Боймиструк С. В.

Ухвала від 06.03.2019

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Боймиструк С. В.

Рішення від 24.01.2019

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Кучина Н. Г.

Рішення від 24.01.2019

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Кучина Н. Г.

Ухвала від 09.10.2018

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Кучина Н. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні