Ухвала
від 16.10.2018 по справі 2540/2833/18
ШОСТИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ШОСТИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД Справа № 2540/2833/18

У Х В А Л А

"16" жовтня 2018 р. м. Київ

Шостий апеляційний адміністративний суд у складі колегії суддів: судді-доповідача Сорочка Є.О. , суддів Коротких А.Ю., Федотова І.В., вирішуючи питання про прийняття до провадження та призначення до розгляду апеляційної скарги ОСОБА_1 на рішення Чернігівського окружного адміністративного суду від 10 вересня 2018 р. у справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Чернігівського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні ДМС України, за участю тетіх осіб- Управління Державної міграційної служби України у Чернігівській області, Головного Управління Державної міграційної служби України в м. Києві про визнання протиправним затримання та зобов'язання вчинити певні дії,

ВСТАНОВИВ:

До Шостого апеляційного адміністративного суду з Київського апеляційного адміністративного суду, що ліквідований Указом Президента України від 29 грудня 2017 року №455/2017 Про ліквідацію апеляційних адміністративних судів та утворення апеляційних адміністративних судів в апеляційних округах , в порядку, визначеному частиною третьою статті 29 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС) та частиною шостою статті 147 Закону України Про судоустрій і статус суддів , передано дану адміністративну справу разом з апеляційною скаргою.

Станом на час надходження вказаної справи до Шостого апеляційного адміністративного суду апеляційне провадження у справі було відкрите та призначеної її до розгляду.

Частиною третьою статті 29 КАС встановлено, що у разі ліквідації або припинення роботи адміністративного суду справи, що перебували у його провадженні, невідкладно передаються до суду, визначеного відповідним законом або рішенням про припинення роботи адміністративного суду, а якщо такий суд не визначено - до суду, що найбільш територіально наближений до суду, який ліквідовано або роботу якого припинено.

Відповідно до частини другої статті 30 КАС адміністративна справа, передана з одного адміністративного суду до іншого в порядку, встановленому статтею 29 цього Кодексу, повинна бути прийнята до провадження адміністративним судом, до якого вона надіслана.

За таких обставин, оскільки дану справу передано в порядку, встановленому статтею 29 КАС, вона підлягає прийняттю до провадження Шостим апеляційним адміністративним судом.

Відповідно до частини другої статті 35 КАС у разі зміни складу суду розгляд справи починається спочатку, за винятком випадків, визначених цим Кодексом.

Згідно частини четвертої статті 31 КАС у разі зміни складу суду на стадії підготовчого провадження розгляд справи починається спочатку, за винятком випадків, передбачених цим Кодексом.

У разі зміни складу суду на стадії розгляду справи по суті суд повторно розпочинає розгляд справи по суті, крім випадку, коли суд ухвалить рішення про повторне проведення підготовчого провадження.

Керуючись статтями 29, 30-31, 34-35 КАС, статтею 147 Закону України Про судоустрій і статус суддів , суд

УХВАЛИВ:

Прийняти до провадження справу за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Чернігівського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні ДМС України, за участю тетіх осіб- Управління Державної міграційної служби України у Чернігівській області, Головного Управління Державної міграційної служби України в м. Києві про визнання протиправним затримання та зобов'язання вчинити певні дії разом з апеляційною скаргою ОСОБА_1 на рішення Чернігівського окружного адміністративного суду від 10 вересня 2018 року.

Призначити справу до апеляційного розгляду у відкритому судовому засіданні на 06 листопада 2018 р. о 14:10 годин.

Роз'яснити учасникам справи, що розгляд справи у суді апеляційної інстанції починається спочатку у зв'язку зі зміною складу суду.

Ухвала суду апеляційної інстанції набирає законної сили з моменту її підписання суддями та не підлягає касаційному оскарженню.

Суддя-доповідач Є.О. Сорочко

Суддя А.Ю. Коротких

Суддя І.В. Федотов

СудШостий апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення16.10.2018
Оприлюднено23.10.2018
Номер документу77282251
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2540/2833/18

Постанова від 27.11.2018

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Сорочко Євген Олександрович

Постанова від 27.11.2018

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Сорочко Євген Олександрович

Ухвала від 16.10.2018

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Сорочко Євген Олександрович

Ухвала від 25.09.2018

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Ісаєнко Ю.А.

Ухвала від 25.09.2018

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Ісаєнко Ю.А.

Рішення від 10.09.2018

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Падій В.В.

Рішення від 10.09.2018

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Падій В.В.

Ухвала від 22.08.2018

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Падій В.В.

Ухвала від 13.08.2018

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Падій В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні