Ухвала
від 20.11.2018 по справі 396/911/18
НОВОУКРАЇНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 396/911/18

Провадження № 2/396/411/18

УХВАЛА

20.11.2018 року Суддя Новоукраїнського районного суду Кіровоградської області Гарбуз Ольга Анатоліївна, розглянувши матеріали цивільної справи №396/911/18 за позовом ОСОБА_1, від імені та в інтересах якого діє представник ОСОБА_2 до ФГ "Росток", треті особи на стороні позивача, які не заявляють самостійних вимог: Державний реєстратор прав на нерухоме майно виконавчого комітету Новоукраїнської міської ради Кіровоградської області, Відділу у Новоукраїнському районі Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області про визнання змін до договору оренди земельної ділянки недійсними,-

ВСТАНОВИВ:

На розгляді Новоукраїнського районного суду Кіровоградської областіперебуває цивільна справа за позовною заявою ОСОБА_1, від імені та в інтересах якого діє представник ОСОБА_2 до ФГ "Росток", треті особи на стороні позивача, які не заявляють самостійних вимог: Державний реєстратор прав на нерухоме майно виконавчого комітету Новоукраїнської міської ради Кіровоградської області, Відділу у Новоукраїнському районі Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області про визнання змін до договору оренди земельної ділянки недійсними.

Дана справа перебувала на розгляді в судді Новоукраїнського районного суду Шепетька В.І. згідно протоколу попереднього автоматизованого розподілу справи між суддями програмою Д-3.

08 листопада 2018 року вищезазначену справу повернуто до канцелярії суду для здійснення повторного автоматизованого розподілу справи в зв'язку з закінченням повноважень судді Шепетька В.І. 06.11.2018 року.

Відповідно протоколу повторного автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 19.11.2018 року, справу було передано на розгляд суді Гарбуз О.А.

Розглянувши матеріали справи, встановлено, що представником позивача за довіреністю є ОСОБА_2, який проживає в АДРЕСА_1.

Відповідно до п.1 ч.1 ст. 36 ЦПК України, суддя не може брати участі в розгляді цивільної справи і підлягає відводу (самовідводу), якщо він є членом сім'ї або близьким родичем (чоловік, дружина, батько, мати, вітчим, мачуха, син, дочка, пасинок, падчерка, брат, сестра, дід, баба, внук, внучка, усиновлювач чи усиновлений, опікун чи піклувальник, член сім'ї або близький родич цих осіб) сторони або інших учасників судового процесу, або осіб, які надавали стороні або іншим учасникам справи правничу допомогу у цій справі, або іншого судді, який входить до складу суду, що розглядає чи розглядав справу.

Мною, суддею Гарбуз О.А. заявлено самовідвід в зв'язку із тим, що представник позивача у справі є моїм племінником, сином рідного брата.

Згідно ч. 1 ст. 40 ЦПК України, питання про відвід (самовідвід) судді може бути вирішено як до, так і після відкриття провадження у справі.

Враховуючи, підстави зазначені в ст.ст. 36 ЦПК України, відповідно до яких суддя не може брати участь у розгляді справи, з метою виключення сумніву щодо об'єктивного розгляду справи та для забезпечення умов, за яких у будь-кого не виникало б сумнівів щодо розгляду справи безстороннім та неупередженим судом, з метою недопущення конфлікту інтересів, приходжу до висновку, що відвід слід задовольнити.

Керуючись ст. ст. 258, п.1 ч.1 ст.36, ч.1 ст. 40 ЦПК України, суддя -

ПОСТАНОВИВ:

Заяву про самовідвід судді Гарбуз О.А. у цивільній справі №396/911/18 за позовом ОСОБА_1, від імені та в інтересах якого діє представник ОСОБА_2 до ФГ "Росток", треті особи на стороні позивача, які не заявляють самостійних вимог: Державний реєстратор прав на нерухоме майно виконавчого комітету Новоукраїнської міської ради Кіровоградської області, Відділу у Новоукраїнському районі Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області про визнання змін до договору оренди земельної ділянки недійсними - задовольнити.

Передати справу в канцелярію Новоукраїнського районного суду для повторного автоматичного перерозподілу іншому судді, в порядку встановленому ст.33 ЦПК України.

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя: О. А. Гарбуз

СудНовоукраїнський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення20.11.2018
Оприлюднено22.11.2018
Номер документу77966129
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —396/911/18

Ухвала від 27.01.2020

Цивільне

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області

Майстер І. П.

Ухвала від 14.01.2020

Цивільне

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області

Майстер І. П.

Ухвала від 13.08.2019

Цивільне

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області

Цоток В. В.

Ухвала від 15.05.2019

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Чельник О. І.

Ухвала від 18.03.2019

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Чельник О. І.

Ухвала від 28.01.2019

Цивільне

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області

Цоток В. В.

Ухвала від 15.01.2019

Цивільне

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області

Цоток В. В.

Ухвала від 27.12.2018

Цивільне

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області

Цоток В. В.

Ухвала від 04.12.2018

Цивільне

Вільшанський районний суд Кіровоградської області

Галицький В. В.

Ухвала від 20.11.2018

Цивільне

Новоукраїнський районний суд Кіровоградської області

Гарбуз О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні