Ухвала
від 16.11.2018 по справі 755/11538/18
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа №:755/11538/18

1кс/755/6413/18

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

"16" листопада 2018 р. слідчий суддя Дніпровського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , секретар судового засідання ОСОБА_2 , за участю слідчого ОСОБА_3 , третьої особи ОСОБА_4 , представника третьої особи адвоката ОСОБА_5 , розглянувши клопотання слідчого в особливо важливих справах другого слідчого відділу прокуратури міста Києва ОСОБА_3 про накладення арешту на майно в кримінальному провадженні внесеному до Єдиного реєструдосудових розслідуваньза № 42016101070000001 від 30 грудня 2015 року за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364-1 КК України,

в с т а н о в и в:

слідчий в особливо важливих справах другого слідчого відділу прокуратури міста Києва ОСОБА_3 за погодженням з прокурором відділу прокуратури міста Києва ОСОБА_6 звернувся до суду з клопотанням про накладення арешту на майно, яке було вилучене 14 листопада 2018 року під час обшуку приміщення за адресою: м. Київ, вул. Верхній Вал, 68, офіс 211, яке використовує у своїй діяльності ТОВ «КУА «Скай Кепітал Менеджмент» (код ЄДРПОУ 34729245).

Клопотання мотивовано тим, що службові особи ПАТ «Омега Банк», діючи умисно, зловживаючи своїми повноваженнями, з метою одержання неправомірної вигоди для себе та інших осіб, всупереч інтересам ПАТ «Омега Банк», на підставі договору купівлі-продажу прав вимог від 31 грудня 2014 року за заниженою вартістю в розмірі 5000000 грн відчужили підконтрольному ТОВ «Фінансова компанія «Іпотека Кредит» право вимоги за кредитними договорами, заборгованість по яких становила 1369829028 грн 20 к., а вартість забезпечення складала 3623707250 грн 03 к.

Постановою Національного Банку України №152 від 02 березня 2015 року ПАТ «Омега Банк» віднесено до категорії неплатоспроможних. Рішенням виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб №52 від 02 березня 2015 року у ПАТ «Омега Банк» запроваджено тимчасову адміністрацію.

Установлено, що ТОВ «Фінансова компанія «Іпотека Кредит» на підставі договору купівлі-продажу прав вимог відчужило ТОВ «КУА «Скай Кепітал Менеджмент» право вимоги за вказаними вище кредитними договорами.

З метою проведення всебічного, повного і об`єктивного досудового розслідування, для виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, виникла необхідність у тимчасовому доступі до інформації та документів, які перебувають у володінні ТОВ «КУА «Скай Кепітал Менеджмент», а саме: документи, які відображають фінансово-господарські відносини ТОВ «КУА «Скай Кепітал Менеджмент» з ТОВ «Фінансова компанія «Іпотека Кредит» за весь період взаємовідносин, а саме: договори купівлі-продажу прав вимог за кредитними договорами, зі всіма додатками та договорами про внесення змін (додаткові договори), кредитні справи, акти-прийому передачі кредитних справ та всі інші наявні документи щодо різних позичальників.

Ухвалою слідчого судді Дніпровського районного суду міста Києва від 14 вересня 2018 року задоволено клопотанням про тимчасовий доступ та надано дозвіл на вилучення оригіналів вказаних документів.

11 жовтня 2018 року директор ТОВ «КУА «Скай Кепітал Менеджмент» на виконання вказаної вище ухвали слідчого судді надала лише окремі копії із зазначених документів.

14 листопада 2018 року на підставі ухвали слідчого судді Дніпровського районного суду міста Києва проведено обшук приміщення за адресою: м. Київ, вул. Верхній Вал, 68, оф. 211, яке використовує у своїй діяльності ТОВ «КУА «Скай Кепітал Менеджмент».

Під час обшуку виявлено та вилучено документи, дозвіл на вилучення яких надано слідчим суддею, та предмети і документи, які мають значення для кримінального провадження.

Постановою слідчого від 15 листопада 2018 року речі та документи, вилучені 14 листопада 2018 року під час обшуку приміщення за адресою: м. Київ, вул. Верхній Вал, 68, оф. 211, яке використовує у своїй діяльності ТОВ «КУА «Скай Кепітал Менеджмент» визнано речовими доказами.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження №42016101070000001від 30грудня 2015 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364-1 КК України, про що внесено відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

В обґрунтування клопотання, слідчий посилається на те, що вказані вище речі та документи, є предметами та доказами розслідуваного злочину, тобто були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди, містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту та обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

Крім того, незастосування арешту може призвести до невідворотних наслідків, які в подальшому стануть перешкодою для об`єктивного та неупередженого розслідування кримінального правопорушення.

Слідчий у судовому засіданні підтримав клопотання у повному обсязі та просив його задовольнити. Крім цього зазначив, що частина вилучених під час обшуку 14 листопада 2018 року речей та документів є такими, на вилучення яких була надана ухвала слідчого судді Дніпровського районного суду м. Києва від 06 листопада 2018 року, а частина є тимчасово вилученим майном, проте все вилучене майно згідно постанови слідчого від 15 листопада 2018 року визнано речовим доказом по кримінальному провадженню. Щодо вилученого під час обшуку мобільного телефону марки «Iphon 8» зазначив, що у ньому знаходились проекти договорів та договори із різними підприємствами, які в разі підтвердження їх достовірності експертною установою, можуть бути використані у кримінальному провадженні.

Третя особа ОСОБА_4 , яка є власником мобільного телефону «Iphon 8» IMEI НОМЕР_1 , заперечувала проти накладення арешту на вилучений у неї мобільний телефон, оскільки там знаходяться її особисті дані, номери телефонів, якими вона користується та необхідні їй у повсякденному спілкуванні. Крім того, зазначила, що вона надала мобільний телефон слідчим під час обшуку для огляду, проте її не попередили про можливість його вилучення.

Представник третьої особи ОСОБА_5 також заперечував проти задоволення клопотання та зазначив, що під час проведення обшуку були вилучені документи та речі, які не були зазначені в ухвалі слідчого судді від 14 листопада 2018 року, крім того, зазначені документи та речі не мають відношення до даного кримінального провадження. Також звернув увагу на те, що обшук був проведений без захисника, як це передбачено вимогами КПК України.

Слідчий суддя, вислухавши доводи слідчого, третьої особи, представника третьої особи, щодо майна яких вирішується питання про арешт, вивчивши клопотання, дослідивши матеріали додані до клопотання, дійшов такого висновку.

Відповідно до ч. 1 ст.234КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб. Обшук проводиться на підставі ухвали слідчого судді.

Згідно ч. 7 ст. 236 КПК України при обшуку слідчий, прокурор має право проводити вимірювання, фотографування, звуко- чи відеозапис, складати плани і схеми, виготовляти графічні зображення обшуканого житла чи іншого володіння особи чи окремих речей, виготовляти відбитки та зліпки, оглядати і вилучати документи, тимчасово вилучати речі, які мають значення для кримінального провадження. Предмети, які вилучені законом з обігу, підлягають вилученню незалежно від їх відношення до кримінального провадження. Вилучені речі та документи, які не входять до переліку, щодо якого прямо надано дозвіл на відшукання в ухвалі про дозвіл на проведення обшуку, та не відносяться до предметів, які вилучені законом з обігу, вважаються тимчасово вилученим майном.

Відповідно до протоколу обшуку 14 листопада 2018 року в присутності двох понятих із застосуванням технічного засобу фіксації, проведено обшук на підставі ухвали слідчого судді Дніпровського районного суду м. Києва від 06 листопада 2018 року в офісі ТОВ «КУА «Скай Кепітал Менеджмент», що за адресою: м. Київ, вул. Верхній Вал, 68, оф. 211, під час якого було вилучено документи та речі, що знаходились у вказаному підприємстві.

Згідно ч. 1 ст. 167 КПК тимчасовим вилученням майна є фактичне позбавлення підозрюваного або осіб, у володінні яких перебуває зазначене у частині другій цієї статті майно, можливості володіти, користуватися та розпоряджатися певним майном до вирішення питання про арешт майна або його повернення.

Як вбачається з ч. 2 ст. 167 КПК України тимчасово вилученим може бути майно у вигляді речей, документів, грошей тощо, щодо яких є достатні підстави вважати, що вони: підшукані, виготовлені, пристосовані чи використані як засоби чи знаряддя вчинення кримінального правопорушення та (або) зберегли на собі його сліди;призначалися (використовувалися) для схиляння особи до вчинення кримінального правопорушення, фінансування та/або матеріального забезпечення кримінального правопорушення або винагороди за його вчинення;є предметом кримінального правопорушення, у тому числі пов`язаного з їх незаконним обігом; одержані внаслідок вчинення кримінального правопорушення та/або є доходами від них, а також майно, в яке їх було повністю або частково перетворено.

Згідно ч. 2 ст. 168 КПК України тимчасове вилучення майна може здійснюватися також під час обшуку, огляду.

Ухвалою слідчого судді Дніпровського районного суду м. Києва від 06 листопада 2018 року надано дозвіл на проведення обшуку, зокрема, з метою виявлення/ відшукання та вилучення оригіналів документів, які відображають продаж ТОВ «КУА «Скай Кепітал Менеджмент» іншим фізичним, юридичним особам права вимоги за кредитним договором, які придбані ТОВ «КУА «Скай Кепітал Менеджмент» у ТОВ «Фінансова Компанія «Іпотека Кредит», за весь період взаємовідносин, а саме: договори купівлі-продажу прав вимог за кредитним договором, зі всіма додатками та договорами про внесення змін (додаткові договори), акти прийому передачі кредитних справ.

У зв`язку із зазначеним, вилучені 14 листопада 2018 року документи, а саме: договір купівлі-продажу частки в статутному капіталі товариства від 16 жовтня 2018 ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Білград» на 1 арк.; акт приймання-передачі частки в статутному капіталі ТОВ «Білград» від 26 жовтня 2018 ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Білград» на 1 арк.; договір купівлі-продажу частки в статутному капіталі товариства від 7 лютого 2018 ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Білград» на 1 арк.; договір про внесення змін №1 до договору купівлі-продажу частки в статутному капіталі від 27 лютого 2018 ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Білград» на 1 арк.; акт приймання-передачі частки в статутному капіталі товариства від 19 жовтня 2018 ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Білград» на 1 арк; договір купівлі-продажу частки в статутному капіталі товариства від 27 лютого 2018 на 1 арк між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Білград» на 1 арк.; договір про внесення змін №1 до договору купівлі-продажу частки в статутному капіталі товариства від 27 лютого 2018 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Білград» на 1 арк.; акт приймання-передачі частки в статутному капіталі товариства від 19 жовтня 2018 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Білград» на 1 арк.; договір купівлі-продажу частки в статутному капіталі товариства від 19 листопада 2018 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Білград» на 1 арк.; договір про внесення змін №1 до договору купівлі-продажу частки в статутному капіталі товариства від 29 листопада 2018 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Білград» на 1 арк.; акт приймання-передачі частки в статутному капіталі товариства від 19 жовтня 2018 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Білград» на 1 арк.; договір купівлі-продажу частки в статутному капіталі товариства від 5 жовтня 2018 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Білград» на 1 арк.; договір купівлі-продажу частки в статутному капіталі товариства від 19 серпня 2018 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ОСОБА_7 на 1 арк.; договір купівлі-продажу частки в статутному капіталі товариства від 23 березня 2017 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ОСОБА_7 на 1 арк.; договір про внесення змін №1 до договору купівлі-продажу частки в статутному капіталі товариства від 23 березня 2017 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Крем-1» на 1 арк.; договір про внесення змін №2 до договору купівлі-продажу в статутному капіталі товариства від 23 березня 2017 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Крем-1» на 1 арк.; договір купівлі-продажу частки в статутному капіталі товариства від 24 квітня 2015 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Консепт холдінг» на 3 арк.; додаткова угода до договору купівлі-продажу частки в статутному капіталі товариства від 4 квітня 2015 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ОСОБА_8 на 1 арк.; додаткова угода до договору від 26 червня 2015 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ОСОБА_8 на 1 арк.; договір про внесення змін №2 від 24 квітня 2016 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ОСОБА_8 на 1 арк.; договір про внесення змін до договору від 4 травня 2016 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ОСОБА_7 на 1 арк.; договір про внесення змін №1 від 4 травня 2016 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ОСОБА_8 на 1 арк. договір про внесення змін від 4 травня 2016 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ОСОБА_7 на 1 арк.; договір про внесення змін №1 від 24 квітня 2016 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ОСОБА_8 на 1 арк.; договір купівлі-продажу прав вимоги від 23 серпня 2016 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «ФК «Локо» на 4 арк.; акт приймання-передачі прав вимоги від 23 серпня 2016 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «ФК «Локо» на 1 арк.; акт приймання-передачі повідомлень про заміну кредитору у зобов`язанні на 2 арк.; акт приймання-передачі документів до договору купівлі-продажу прав вимоги від 23 серпня 2016 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «ФК «Локо» на 7 арк. є такими, що вилучені відповідно до ухвали слідчого судді.

Інші вилучені речі та документи під час обшуку 14 листопада 2018 року є тимчасово вилученим майном.

Відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна.

Згідно частини другої цієї статті КПК арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Відповідно до ч. 3 ст. 170 КПК України передбачено, що у наведених випадках, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно за сукупності даних розслідуваного злочину, відповідає вимогам ст. 98 цього Кодексу.

Речовими доказами згідно ч. 1 ст. 98 КПК України є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Отже, майно, яке за обґрунтованої підозри органу досудового розслідування, має одну або декілька ознак, наведених у ст. 98 КПК України, може набути статусу речового доказу за рішенням слідчого, яке відповідно до вимог ч. 3 ст. 110 КПК України приймається у формі постанови і з наведенням мотивів такого рішення.

Відповідно до постанови слідчого від 15 листопада 2018 року усі речі та документи, які були вилучені 14 листопада 2018 року під час обшуку в приміщенні за адресою: АДРЕСА_1 визнано речовими доказами у кримінальному провадженні.

В судовому засіданні слідчим суддею не встановлено, що клопотання суперечить вищезазначеним вимогам КПК України, тобто не містить правових підстав для арешту майна, достатності доказів, що вказують на вчинення кримінального правопорушення, вказівки на розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження або не є пропорційним, тобто не відповідає тяжкості правопорушення і становитиме особистий і надмірний тягар для володільця майна.

За таких обставин, слідчий суддя враховує правову підставу для арешту майна; наслідки арешту майна для інших осіб; розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження і приходить до висновку, що клопотання підлягає задоволенню та вважає за необхідне застосувати найменш обтяжливий спосіб арешту майна, тобто такий спосіб, який не призведе до наслідків, які суттєво позначаються на інтересах осіб.

Щодо заперечень третьої особи проти задоволення клопотання в частині накладення арешту на мобільний телефон «Iphon 8», то слід зазначити таке.

Згідно вимог ч. 7 ст. 236 КПК України при обшуку слідчий, прокурор має вилучати документи, тимчасово вилучати речі, які мають значення для кримінального провадження. Даною частиною статті не передбачено, жодних винятків, щодо майна на яке не може бути накладений арешт.

Крім того, в судовому засіданні слідчим обґрунтовано те, що на мобільному телефоні «Iphon 8» містять відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

Із зазначених підстав заперечення третьої особи слідчий суддя вважає неспроможними.

Крім того, необґрунтованими є вимоги і представника третьої особи ОСОБА_9 про те, що обшук проведений з порушенням вимог КПК України, оскільки проводився без участі захисника.

Як зазначається у ч. 1 ст. 236 КПК України ухвала про дозвіл на обшук житла чи іншого володіння особи може бути виконана слідчим чи прокурором. Для участі в проведенні обшуку може бути запрошений потерпілий, підозрюваний, захисник, представник та інші учасники кримінального провадження. Незалежно від стадії цієї слідчої дії слідчий, прокурор, інша службова особа, яка бере участь у проведенні обшуку, зобов`язані допустити на місце його проведення захисника чи адвоката, повноваження якого підтверджуються згідно з положеннями статті 50 цього Кодексу.

Згідно протоколу обшуку від 14 листопада 2018 року вбачається, що його підписав, зокрема адвокат ОСОБА_10 , а також долучив до даного протоколу зауваження. У зв`язку із чим заперечення представника третьої особи ОСОБА_9 спростовуються долученими до клопотання документами.

На підставі викладеного та керуючись ст. 98, 110, 131-132, 170-173, 167, 168, 234, 236, 309, 310, 395 КПК України, слідчий суддя

п о с т а н о в и в:

клопотання слідчого в особливо важливих справах другого слідчого відділу прокуратури міста Києва ОСОБА_3 про накладення арешту на майно в кримінальному провадженні внесеному до Єдиного реєструдосудових розслідуваньза № 42016101070000001від 30грудня 2015року заознаками злочину,передбаченого ч.2ст.364-1КК України задовольнити.

Накласти арешт на майно вилучене 14 листопада 2018 року під час обшуку приміщення за адресою: м. Київ, вул. Верхній Вал, буд. 68, офіс 211, яке використовує у своїй діяльності ТОВ «КУА «Скай Кепітал Менеджмент» (код ЄДРПОУ 34729245), а саме:

1.Договір купівлі-продажу частки в статутному капіталі товариства від 16 жовтня 2018 ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Білград» на 1 арк.

2.Акт приймання-передачі частки в статутному капіталі ТОВ «Білград» від 26 жовтня 2018 ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Білград» на 1 арк.

3.Договір купівлі-продажу частки в статутному капіталі товариства від 7 лютого 2018 ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Білград» на 1 арк.

4.Договір про внесення змін №1 до договору купівлі-продажу частки в статутному капіталі від 27 лютого 2018 ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Білград» на 1 арк

5.Акт приймання-передачі частки в статутному капіталі товариства від 19 жовтня 2018 ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Білград» на 1 арк

6.Договір купівлі-продажу частки в статутному капіталі товариства від 27 лютого 2018 на 1 арк між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Білград» на 1 арк.

7.Договір про внесення змін №1 до договору купівлі-продажу частки в статутному капіталі товариства від 27 лютого 2018 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Білград» на 1 арк.

8.Акт приймання-передачі частки в статутному капіталі товариства від 19 жовтня 2018 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Білград» на 1 арк.

9.Договір купівлі-продажу частки в статутному капіталі товариства від 19 листопада 2018 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Білград» на 1 арк.

10.Договір про внесення змін №1 до договору купівлі-продажу частки в статутному капіталі товариства від 29 листопада 2018 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Білград» на 1 арк.

11.Акт приймання-передачі частки в статутному капіталі товариства від 19 жовтня 2018 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Білград» на 1 арк.

12.Договір купівлі-продажу частки в статутному капіталі товариства від 5 жовтня 2018 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Білград» на 1 арк.

13.Договір купівлі-продажу частки в статутному капіталі товариства від 19 серпня 2018 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ОСОБА_7 на 1 арк.

14.Договір купівлі-продажу частки в статутному капіталі товариства від 23 березня 2017 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ОСОБА_7 на 1 арк.

15.Договір про внесення змін №1 до договору купівлі-продажу частки в статутному капіталі товариства від 23 березня 2017 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Крем-1» на 1 арк.

16.Договір про внесення змін №2 до договору купівлі-продажу в статутному капіталі товариства від 23 березня 2017 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Крем-1» на 1 арк.

17.Договір купівлі-продажу частки в статутному капіталі товариства від 24 квітня 2015 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Консепт холдінг» на 3 арк.

18.Додаткова угода до договору купівлі-продажу частки в статутному капіталі товариства від 4 квітня 2015 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ОСОБА_8 на 1 арк.

19.Додаткова угода до договору від 26 червня 2015 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ОСОБА_8 на 1 арк.

20.Договір про внесення змін №2 від 24 квітня 2016 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ОСОБА_8 на 1 арк.

21.Договір про внесення змін до договору від 4 травня 2016 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ОСОБА_7 на 1 арк.

22.Договір про внесення змін №1 від 4 травня 2016 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ОСОБА_8 на 1 арк. Договір про внесення змін від 4 травня 2016 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ОСОБА_7 на 1 арк.

23.Договір про внесення змін №1 від 24 квітня 2016 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ОСОБА_8 на 1 арк.

24.Договір купівлі-продажу прав вимоги від 23 серпня 2016 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «ФК «Локо» на 4 арк.

25.Акт приймання-передачі прав вимоги від 23 серпня 2016 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «ФК «Локо» на 1 арк.

26.Акт приймання-передачі повідомлень про заміну кредитору у зобов`язанні на 2 арк.

27.Акт приймання-передачі документів до договору купівлі-продажу прав вимоги від 23 серпня 2016 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «ФК «Локо» на 7 арк.

Накласти арешт на тимчасово вилучене майно 14 листопада 2018 року під час обшуку приміщення за адресою: м. Київ, вул. Верхній Вал, буд. 68, офіс 211, яке використовує у своїй діяльності ТОВ «КУА «Скай Кепітал Менеджмент» (код ЄДРПОУ 34729245), а саме:

1.Лист ОСОБА_7 до ТОВ «КУА «Скай Кепітал» на 1 арк.

2.Фінансовий звіт суб`єкта малого підприємництва ТОВ «Крем-1» на 1 арк.

3.копія Статуту ТОВ «Консепт Холдінг» на 21 арк.

4.копія Статуту ТОВ «Консепт Холдінг» на 11 арк.

5.Копія паспорту та коду ОСОБА_8 на 4 арк.

6.Лист ОСОБА_8 до ТОВ «КУА «Скай Кепітал» на 2 арк.

7.Договір від 5 травня 2015 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Бородянінвестментс» на 1 арк.

8.Лист ОСОБА_7 до ТОВ «КУА «Скай Кепітал» на 1 арк.

9.копія Статуту ТОВ «Бородянінвестментс» на 10 арк.

10.Протокол №2 загальних зборів учасників ТОВ «Бородянінвестментс» від 12 травня 2015 на 2 арк.

11.Протокол №1 загальних зборів учасників ТОВ «Бородянінвестментс» від 23 березня 2015 на 2 арк.

12.Виписка з ЄДР юр. Осіб та фоп ТОВ «Бородянінвестментс» на 1 арк.

13.Статут ТОВ «Бородянінвестментс» на 20 арк.

14.Копія паспорту та коду ОСОБА_7 на 3 арк.

15.копія Договору від 5 травня 2015 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Бородянінвестментс» на 1 арк.

16.Копія паспорту та коду ОСОБА_11 на 5 арк.

17.Договір від 5 травня 2015 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Білград» на 3 арк.

18.копія Статуту ТОВ «Білград» на 10 арк.

19.Статут ТОВ «Білград» на 16 арк.

20.Статут ТОВ «Білград» на 18 арк.

21.копія Договору від 5 травня 2015 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Білград» на 2 арк.

22.Протокол №2 зборів учасників ТОВ «Білград» від 7 травня 2015 на 3 арк.

23.Копія паспорту та коду ОСОБА_8 на 4 арк.

24.Наказ №1-К.тр від 13 березня 2015 ТОВ «Білград» на 1 арк.

25.Копія паспорту та коду ОСОБА_12 на 6 арк.

26.Договір від 5 травня 2015 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Білград» на 3 арк.

27.Лист ОСОБА_7 на ТОВ «КУА «Скай Кепітал» на 1 арк.

28.Договір від 5 травня 2015 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Білград» на 2 арк.

29.Копія паспорту та коду ОСОБА_7 на 2 арк.

30.Договір від 24 квітня 2015 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Вудрест» на 3 арк.

31.копія Статуту ТОВ «Вудрест» на 19 арк.

32.копія Протоколу №5 загальних зборів учасників ТОВ «Вудрест» від 20 травня 2015 на 4 арк.

33.копія Договору від 24 квітня 2015 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Вудрест» на 4 арк.

34.Договір від 19 червня 2015 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Черніград» на 1 арк.

35.Договір про внесення змін №1 від 16 червня 2016 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ОСОБА_8 на 1 арк.

36.Договір про внесення змін №2 від 9 березня 2017 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ОСОБА_8 на 1 арк.

37.Договір про внесення змін №3 від 1 српня 2017 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ОСОБА_8 на 1 арк.

38.Договір про внесення змін №4 від 31 травня 2017 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ОСОБА_8 , на 1 арк.

39.копія Статуту ТОВ «Черніград» на 10 арк.

40.копія Договору від 19 червня 2015 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Черніград» на 1 арк.

41.копія Протоколу №2 загальних зборів учсників ТОВ «Черніград» від 26 червня 2015 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ОСОБА_8 на 2 арк.

42.Протокол №130 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал» від 26 жовтня 2018 на 3 арк.

43.Протокол №129 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал» від 19 жовтня 2018 на 2 арк.

44.Протокол №128 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 30 липня 2018 на 2 арк.

45.Протокол №127 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 12 червня 2018 на 2 арк.

46.Протокол №126 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 11 червня 2018 на 2 арк.

47.Протокол №125 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 5 червня 2018 на 2 арк.

48.Протокол №124 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 22 лютого 2018 на 4 арк.

49.Висновок ревізора від 22 лютого 2018 на 3 арк.

50.Протокол №123 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 13 лютого 2018 на 2 арк.

51.Протокол №122 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 5 лютого 2018 на 2 арк.

52.Протокол №121 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 17 січня 2018 на 3 арк.

53.Протокол №119 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 9 жовтня 2018 на 1 арк.

54.Протокол №118 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 18 серпня 2018 на 6 арк.

55.Протокол №117 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 11 серпня 2018 на 2 арк.

56.Протокол №116 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 31 липня 2018 на 2 арк.

57.Протокол №115 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 26 травня 2017 на 4 арк.

58.Протокол №114 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 17 травня 2018 на 4 арк.

59.Протокол №113 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 28 квітня 2018 на 7 арк.

60.Протокол №112 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 13 квітня 2018 на 2 арк.

61.Протокол №111 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 22 березня 2017 на 13 арк.

62.Протокол №110 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 17 березня 2017 на 1арк.

63.Протокол №109 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 21 лютого 2017 на 3 арк.

64.Висновок ревізору від 22 лютого 2017 на 2 арк.

65.Протокол №108 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 19 січня 2017 на 1 арк.

66.Протокол №107 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 11 листопада 2016 на 2 арк.

67.Протокол №105 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 19 серпня 2016 на 1 арк.

68.Протокол №104 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 18 серпня 2016 на 4 арк.

69.Протокол №103 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 26 липня 2016 на 2 арк.

70.Протокол №102 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 25 липня 2016 на 1 арк.

71.Протокол №101 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 23 травня 2016 на 1 арк.

72.Протокол №100 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 10 квітня 2016 на 1 арк.

73.Протокол №99 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 8 квітня 2016 на 1 арк.

74.Протокол №98 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 7 квітня 2016 на 2 арк.

75.Протокол №97 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 6 квітня 2016 на 2 арк.

76.Протокол №96 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 26 лютого 2016 на 8 арк.

77.Положення про організацію управління ризиками ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» на 9 арк.

78.Положення про організацію управління ризиками ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» на 9 арк.

79.Висновок ревізора від 25 лютого 2016 на 3 арк.

80.Висновок ревізора від 25 лютого 2016 на 3 арк.

81.Протокол №105 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 25 лютого 2016 на 2 арк.

82.Протокол №94 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 22 лютого 2016 на 1 арк.

83.Протокол №93 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 24 грудня 2015 на 2 арк.

84.Протокол №92 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 22 грудня 2015 на 1 арк.

85.Протокол №91 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 9 листопада 2015 на 1 арк.

86.Протокол №90 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 27 жовтня 2015 на 2 арк.

87.Протокол №89.1 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 22 жовтня 2015 на 2 арк.

88.Протокол №89 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 2 жовтня 2015 на 2 арк.

89.Протокол №88.1 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 1 жовтня 2015 на 2 арк.

90.Протокол №88 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 7 вересня 2015 на 1 арк.

91.Протокол №87 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 7 серпня 2015 на 1 арк.

92.Протокол №86 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 5 серпня 2015 на 2 арк.

93.Протокол №85.1 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 31 липня 2015 на 2 арк.

94.Протокол №85 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 18 червня 2015 на 1 арк.

95.Протокол №84 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 18 червня 2015 на 2 арк.

96.Протокол №83 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 21 травня 2015 на 1 арк.

97.Протокол №81 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 23 квітня 2015 на 1 арк.

98.Протокол №80 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 23 квітня 2015 на 1 арк.

99.Протокол №79 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 23 квітня 2015 на 1 арк.

100.Протокол №78 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 21 квітня 2015 на 3 арк.

101.Протокол №77 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 14 квітня 2015 на 6 арк.

102.Протокол №76.1 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 24 березня 2015 на 1 арк.

103.Протокол №76 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 20 березня 2015 на 1 арк.

104.Копія Довіреності «Сперлог Інвестментс Лімітед» від 10 квітня 2015 на 2 арк.

105.Протокол №75-1 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 20 березня 2015 на 2 арк.

106.Копія Довіреності «Сперлог Інвестментс лімітед» від 13 вересня 2014 на 4 арк.

107.Протокол №74 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 9 лютого 2015 на 2 арк.

108.Протокол №73 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 2 лютого 2015 на 1 арк.

109.Протокол №72 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 23 січня 2015 на 4 арк.

110.Проспект емісії інвестиційних сертифікатів на 6 арк.

111.Проспект емісії інвестиційних сертифікатів на 6 арк.

112.Положення про ліквідаційну комісію на 5 арк.

113.Положення про ліквідаційну комісію на 5 арк.

114.Перелік учасників ТОВ «Скай кепітал менеджмент» для проведення реєстрації їх участі у загальних зборах учасників 23.01.2015 на 1 арк.

115.Протокол №71 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 14 січня 2015 на 2 арк.

116.Звіт про експертну оцінку ринкової вартості нежитлової нерухомості від 21 березня 2016 на 28 арк.

117.Звіт про незалежну оцінку ринкової вартості майнових права на майнові права вимоги за договорами кредитної лінії №ВКЛ-2007072 від 27 грудня 2013 від 11 вересня 2014 на 25 арк.

118.Звіт про незалежну оцінку ринкової вартості майнових прав на майнові права вимоги за договорами кредитної лінії №НКЛ-2002859/1від 22 травня 2014 року, від 12 лютого 2015 на 50 арк.

119.Звіт про незалежну оцінку ринкової вартості майнових прав на майнові права вимоги за кредитними договорами №624 від 25 квітня 2008 року, від 23 квітня 2015 на 57 арк.

120.Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки, ідентифікатор за базою ФДМУ 625875_30072015_BFC150730-005 від 30 липня 2015 на 56 арк.

121.Звіт про незалежну оцінку ринкової вартості майнових прав на майнові права вимоги за кредитними договорами, що укладені з юридичними та фізичними особами ТОВ «ФК «Іпотека кредит» від 3 липня 2015 на 21 арк.

122.Звіт про експертну оцінку ринкової вартості нежитлової нерухомості на нежилі приміщення з№1 по №15 площею 1551,8, розташовані за адресою: м. Київ, вул. Горького 172, літера А, від 2 березня 2016 на 28 арк.

123.Звіт про незалежну оцінку ринкової вартості майнових прав за кредитним договором №5/71385-А/2615 д 16 червня 2007, від 4 лютого 2015 на 24 арк.

124.Звіт про незалежну оцінку ринкової вартості майнових прав на майнові права вимоги за кредитними договорами №8/71385-А/2615 від 26 листопада 2007, від 4 лютого 2015 на 22 арк.

125.Технічна документація ДП «Київський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» з оптичним носієм інформації (1 шт) в томі на 170 арк.

126.Копія паспорту та коду ОСОБА_8 на 3 арк.

127.Договір від 30 листопада 2015 між «Мелбрідж Холдінгз Лімітед» та ТОВ «КУА «Скайп кепітал менеджмент» на 4 арк.

128.Протокол №91.4 зборів учасників ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» від 20 листопада 2015 на 2 арк.

129.Протокол №_ зборів учасників ТОВ «Цитадель холдінг україна» від 1 грудня 2015 на 3 арк.

130.Звіт про оцінку майна ТОВ «ВКФ Спарта» на 17 арк.

131.Технічний паспорт на квартиру АДРЕСА_2 на 4 арк.

132.Витяг з реєстру речових прав на нерухоме майно на 1 арк.

133.Додаткова угода №3 від 2 травня 2018 на 2 арк.

134.Довідка №23.08.16 від 17.05.2018 ТОВ «КУА «Портофін» на 1 арк.

135.Витяг з реєстру речових прав на нерухоме майно на 1 арк.

136.Акт огляду квартири від 23 серпня 2016 на 2 арк.

137.Акт огляду квартири від 23 серпня 2016 на 2 арк.

138.Технічний паспорт на громадський будинок група нежитлових приміщень в літері Д №172 вул Антоновича м. Київ на 4 арк.

139.Звіт про незалежну оцінку ринкової вартості нежитлової нерухомості від 2 березня 201 за нежилими приміщеннями з №1 по №15 загальною площею 1551,8 за адресою: м. Київ, вул. Горького 172 літера А на 28 арк.

140.Звіт про експертну оцінку ринкової вартості нежитлової нерухомості від 2 березня 2016 за нежилими приміщеннями з №1 по №14, загальною площею 1126,6, розташовані за адресою: м. Київ, вул.. Горького 172, літера А на 28 арк.

141.Копія Договору купівлі-продажу земельної ділянки від 15 червня 2017 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Весняна Вежа» на 2 арк.

142.Копія Договору від 15 червня 2017 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Весняна вежа» на 2 арк.

143.Копія Договору купівлі-продажу земельної ділянки від 15 червня 2017 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Весняна Вежа» на 2 арк.

144.Копія Договору купівлі-продажу земельної ділянки від 15 червня 2017 року між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Весняна вежа» на 2 арк.

145.Копія Договору купівлі-продажу земельної ділянки від 9 серпня 2017 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Весняна вежа» на 2 арк.

146.Копія Протоколу №1 загальних зборів учасників ТОВ «Весняна вежа» від 23 травня 2017 на 1 арк.

147.Копія Наказу №1 ТОВ «Весняна вежа» від 25 травня 2017 на 1 арк.

148.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іпотеки на 4 арк.

149.Копія Виписки з державного реєстру юр. Осіб та фоп ТОВ «Весняна вежа» на 1 арк.

150.Копія Статуту ТОВ «Весняна Вежа» на 7 арк.

151.Копія Довідки Альфа Банку №38461 від 26.05.2017 на 1 арк.

152.Копія Опису документів що надаються юр. Особою держ. Реєстратору ТОВ «Весняна вежа» на 1 арк.

153.Договір купівлі-пролажу нежитлових приміщень між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ОСОБА_13 на 5 арк.

154.Повідомлення ОСОБА_13 на 1 арк.

155.Акт приймання-передачі нежитлових приміщень від 15 листопад 2017 на 1 арк.

156.Акти приймання-передачі нежитлових приміщень від 15 листопада 2017 на 1 арк.

157.Особові данні ОСОБА_13 на 3 арк.

158.Договір купівлі-продажу нежитлових приміщень від 1 липня 2017 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Еквілібріум групп» на 5 арк.

159.Акт прийому-передачі нежитлових приміщень від 31 липня 2017 на 1 арк.

160.Договір поруки від 1 серпня 2017 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ОСОБА_13 на 3 арк.

161.Копія паспорту та коду ОСОБА_13 на 2 арк.

162.Копія опису документів що надаються держ. Реєстратору ТОВ «Еквілібріум групп» на 2 арк.

163.Копія протоколу №1 загальних зборів учасників ТОВ «Еквілібріум групп» від 18 липня 2017 на 2 арк.

164.Копія наказу №1 ТОВ «Еквілібріум групп» від 18 липня 2017 на 2 арк.

165.Додатковий договір №3 від 3 липня 2018 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ПАТ «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» на 2 арк.

166.Акт приймання-передачі майнових прав на квартири від 31 травня 2018 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» на 2 арк.

167.Акт приймання-передачі майнових прав на квартири від 3 травня 2018 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» на 2 арк.

168.Акт приймання-передачі майнових прав на квартири від 13 квітня 2018 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» на 2 арк.

169.Акт приймання-передачі майнових прав на квартири від 11 квітня 2018 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» на 2 арк.

170.Акт приймання-передачі майнових прав на квартири від 30 березня 2018 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» на 4 арк.

171.Акт приймання-передачі майнових прав на квартири від 12 лютого 2018 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» на 2 арк.

172.Акт приймання-передачі майнових прав на квартири від 25 січня 2018 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» на 2 арк.

173.Акт приймання-передачі майнових прав на квартири від 15 січня 2018 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» на 2 арк.

174.Акт приймання-передачі майнових прав на квартири від 15 січня 2018 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» на 1 арк.

175.Акт приймання-передачі майнових прав на квартири від 25 вересня 2017 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» на 2 арк.

176.Акт приймання-передачі майнових прав на квартири від 15 листопада 2017 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» на 2 арк.

177.Акт приймання-передачі майнових прав на квартири від 9 листопада 2017 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» на 2 арк.

178.Акт приймання-передачі майнових прав на квартири від 25 липня 2017 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» на 2 арк.

179.Акт приймання-передачі майнових прав на квартири від 24 липня 2017 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» на 1 арк.

180.Акт приймання-передачі майнових прав на квартири від 30 травня 2017 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» на 1 арк.

181.Акт приймання-передачі майнових прав на квартири від 3 квітня 2017 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» на 2 арк.

182.Акт приймання-передачі майнових прав на квартири від 31 березня 2017 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» на 3 арк.

183.Акт приймання-передачі майнових прав на квартири від 6 березня 2017 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» на 1 арк.

184.Акт приймання-передачі майнових прав на квартири від 20 грудня 2017 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» на 2 арк.

185.Акт приймання-передачі майнових прав на квартири від 29 вересня 2017 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» на 2 арк.

186.Додатковий договір №3 від 31 березня 2017 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» на 1 арк.

187.Додатковий договір №2 від 6 березня 2017 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» на 1 арк.

188.Додатковий договір №1 від 20 грудня 2016 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» на 3 арк.

189.Додаткова угода №1.1 від 31 жовтня 2016 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» на 1 арк.

190.Копія довідки №22.08.16 від 22 серпня 2016 на 1арк.

191.Копія інвестиційного договору №3-с від 22 серпня 2016 між ТОВ «Оболоньторгстандарт» та ТОВ ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» на 7 арк.

192.Копія інвестиційного договору №1-Ч від 29 березня 2016 між ТОВ «Юніон Девелопмент груп» та ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» на 9 арк.

193.Договір доручення №23-с.16 від 23 серпня 2016 між ТОВ «ФК «Локо», ТОВ «Оболоньторгстандарт», ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» на 3 арк.

194.Чорнові записи на 2 арк.

195.Угода від 23 серпня 2016 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «ФК «Локо» на 2 арк.

196.Копія договору купівлі-продажу прав вимоги №1 від 23 серпня 2016 на 7 арк.

197.Договір від 23 серпня 2016 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» на 11 арк.

198.Договір купівлі-продажу майнових прав №23.08.16.2 від 23 серпня 2016 між ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» та ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» на 3 арк.

199.Акт прийому передачі виконаних робіт від 31 липня 2016 між ТОВ «Базальт-6» та ТОВ «ТД Бетонекс-Буд», без підписів, на 1 арк.

200.Перелік договорів та купівельна ціна права вимоги на 1 арк.

201.Копія паспорту ОСОБА_14 на 1 арк.

202.Копія свідоцтва ТОВ «ФК «Локо» на 2 арк.

203.Копія протоколу №5 загальних зборів учасників ТОВ «ФК «Локо» від 17 червня 2016 між ТОВ «Локо інцест» та ОСОБА_15 на 2 арк.

204.Звіт про експертно-грошову оцінку земельних ділянок загальною площею 40,7092 га за адресою: Київська область, Васильківський район, сільрада Великосолтанівська, на 39 арк.

205.Витяг із технічної документації про нормативу грошову оцінку земельної ділянки по вул. Янтара 12 на 1 арк.

206.Копія висновку про вартість об`єкту оцінки за кредитним договором №624 від 25.04.2008, замовник ТОВ «ФК «Іпотека Кредит» на 1 арк.

207.Звіт про оцінку щодо приміщення за адресою: м. Київ, вул. Антоновича, 172, на 25 арк.

208.Звіт про оцінку щодо приміщення за адресою: м. Київ, вул. Антоновича, 172, на 21 арк.

209.Звіт про оцінку експертно-грошову оцінку земельної ділянки за адресою: Київська область, м. Бровари, вул. Голуба Аркадія, зем. Діл. 6, на 16 арк.

210.Звіт про оцінку експертно-грошову оцінку земельної ділянки за адресою: Київська область, м. Бровари, вул. Голуба Аркадія, зем. Діл. 4, на 16 арк.

211.Звіт про оцінку житлового будинку за адресою:Київська область, м. Бровари, вул. Голуба Аркадія, 4, на 23 арк.

212.Звіт про оцінку експертно-грошову оцінку земельної ділянки за адресою: Київська область, м. Бровари, вул. Голуба Аркадія, зем. Діл. 4, на 16 арк.

213.Звіт про оцінку щодо приміщення в літері Д площею 865,2 за адресою: м. Київ, вул. Антоновича, 172 на 23 арк.

214.Звіт про оцінку щодо приміщення в літері Є, площею 686,6 за адресою: м Київ, вулиця Антоновича 172 на 23 арк.

215.Звіт про оцінку щодо приміщення в літері Б площею 664,14 за адресою: м. Київ, вул. Антоновича, 172 на 23 арк.

216.Звіт про оцінку щодо приміщення в літері С площею 462,46 за адресою: м. Київ, вул. Антоновича, 172 на 23 арк.

217.Копія висновку про вартість об`єкту оцінки на 4 арк.

218.Звіт про оцінку нежилих приміщень, загальною площею 398,8 за адресою: м. Київ, вул.. Рилєєва 7/11 на 24 арк.

219.Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки на 18 арк.

220.Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки на 18 арк.

221.Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки на 18 арк.

222.Звіт про оцінку майна ТОВ «ВКФ «Спарта» на 15 арк.

223.Чотири листи А4 з відбитками печатки ТОВ «Вудрест» (код 35632655) на 4 арк.

224.Звіт про оцінку житлового будинку за адресою: Київська область, смт. Козин, вул.. Нова 33-А на 29 арк.

225.Звіт про оцінку житлового будинку за адресою:м. Київ, вул. Дніпровська набережна 1-А на 46 арк.

226.Протокол №4 загальних зборів учасників ТОВ «Південнобережний холдінг» від 31 жовтня 2016 на 1 арк.

227.Протокол №7 загальних зборів ТОВ «Вудрест» від 31 жовтня 2016 на 1 арк.

228.Протокол №4 загальних зборів учасників ТОВ «Південнобережний холдінг» від 31 жовтня 2016 на 1 арк.

229.копія Довідки про відкриття рахунку в цінних паперах №10523-65-207600 від 09.02.2017 на 1арк.

230.Копія паспорту та коду ОСОБА_16 на 1 арк.

231.Копія опису документів що надаються держ. Реєстратору щодо ТОВ «Вудрест» на 1 арк.

232.Акт звіряння між ТОВ «ТС Експертиза» та ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» на 2 арк.

233.Договір про внесення змін 1 від 27 лютого 2018 між ТОВ «Крем-1» та ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» на 1 арк.

234.Договір про внесення змін 1 від 27 лютого 2018 між ТОВ «Крем-1» та ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» на 1 арк.

235.Договір про внесення змін 1 від 29 листопада 2018 між ТОВ «Крем-1» та ТОВ «КУА «Скай кепітал менеджмент» на 1 арк.

236.Акт приймання-передачі майнових прав на квартири від 24 липня 2017 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» на 2 арк.

237.Акт приймання-передачі майнових права на квартири від 6 березня 2017 між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» на 1 арк.

238.Рахунок на оплату №8 від 15 січня 2018 між ТОВ «Служба захисту інтересів «Легіон ІХ» та ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» на 1 арк.

239.Рахунок на оплату №6 від 9 січня 2018 між ТОВ «Служба захисту інтересів «Легіон ІХ» та ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» на 1 арк.

240.Акт надання послуг №3 від 31 грудня 2017 між ТОВ «Служба захисту інтересів «Легіон ІХ» та ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» на 1 арк.

241.Акт надання послуг №3 від 31 грудня 2017 між ТОВ «Служба захисту інтересів «Легіон ІХ» та ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» на 1 арк.

242.Акт надання послуг №6 від 31 січня 2018 між ТОВ «Служба захисту інтересів «Легіон ІХ» та ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» на 1 арк.

243.Акт надання послуг №6 від 31 січня 2018 між ТОВ «Служба захисту інтересів «Легіон ІХ» та ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» на 1 арк.

244.Договір №2 на надання охоронних послуг від 29 грудня 2017 між ТОВ «Служба захисту інтересів «Легіон ІХ» та ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» на 5 арк.

245.Протокол узгодження договірної ціни від 29 грудня 2017 між ТОВ «Служба захисту інтересів «Легіон ІХ» та ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» на 1 арк.

246.Акт прийому Обєкта під охорону на 1 арк.

247.Договір №2 на надання охоронних послуг від 29 грудня 2017 між ТОВ «Служба захисту інтересів «Легіон ІХ» та ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» на 5 арк.

248.Протокол узгодження договірної ціни від 29 грудня 2017 між ТОВ «Служба захисту інтересів «Легіон ІХ» та ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» на 1 арк.

249.Акт прийому об`єкта під охорону на 1 арк.

250.Договір №2 на надання охоронних послуг від 29 грудня 2017 між ТОВ «Служба захисту інтересів «Легіон ІХ» та ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» на 5 арк.

251.Протокол узгодження договірної ціни від 29 грудня 2017 між ТОВ «Служба захисту інтересів «Легіон ІХ» та ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» на 1 арк.

252.Акт прийому об`єкта під охорону на 1 арк.

253.мобільний телефон «Iphone 8»IMEI НОМЕР_1 , який належить ОСОБА_4 .

254.Договір про надання юридичних послуг між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ОСОБА_17 від 15 січня 2016р. з додатками на 17 аркушах;

255.Договір про надання юридичних послуг між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ОСОБА_17 від 04 квітня 2018р. на 1 аркуші;

256.Договір про надання юридичних послуг між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ОСОБА_17 від 04 квітня 2018р. на 1 аркуші;

257.Додатковий договір №1 до договору про надання юридичних послуг між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ОСОБА_17 від 15 січня 2016р. на 1 аркуші;

258.Акт прийому - передачі між ТОВ «КУА Скай Кепітал Менеджмент» та ТОВ «Оптіма плюс» від 09.11.2018 на 1 аркуші;

259.Акт надання послуг № 02/02-11.10.2017 від 11.10.2017р. на 1 аркуші;

260.Рахунок на оплату № 02/05-11.10.2017 від 11.10.2017р. на 1 аркуші;

261.копія листа №102/2 від 27.09.2017р. на 1 аркуші;

262.копія листа №102/2 від 27.09.2017р. на 1 аркуші;

263.Договір №09/04-13.02.2018 від 13.10.2018р на 3 аркушах;

264.Договір №02/05-11.10.20117 від 11.10.2017р з додатками 3 аркушах;

265.жорсткий диск Seagate SN W2AJSA08.

Негайне виконання ухвали про арешт майна покласти на прокурора відділу прокуратури м. Києва ОСОБА_6 .

Ухвала слідчого судді може бути оскаржена до Київського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її оголошення.

Копію ухвали негайно після її постановлення вручити учасникам процесу, третім особам, які були присутні під час оголошення ухвали. У разі відсутності таких осіб під час оголошення ухвали копія ухвали надсилається їм не пізніше наступного робочого дня після її постановлення.

Роз`яснити сторонам кримінального провадження, що підозрюваний, захисник, законний представник, інший власник або володілець майна, представник юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково, арешт майна також може бути скасовано повністю чи частково ухвалою слідчого судді під час досудового розслідування за їх клопотанням, якщо вони доведуть, що в подальшому в застосуванні цього заходу відпала потреба або арешт накладено необґрунтовано.

Визначити час проголошення повного тексту ухвали - 17 год 50 хв 20 листопада 2018 року.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення16.11.2018
Оприлюднено02.03.2023
Номер документу78010318
СудочинствоКримінальне
Сутьнакладення арешту на майно в кримінальному провадженні внесеному до Єдиного реєструдосудових розслідуваньза № 42016101070000001 від 30 грудня 2015 року за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364-1 КК України

Судовий реєстр по справі —755/11538/18

Ухвала від 11.08.2020

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Левко В. Б.

Ухвала від 24.10.2019

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Глиняний Віктор Петрович

Ухвала від 05.04.2019

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Федосєєв С. В.

Ухвала від 05.04.2019

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Федосєєв С. В.

Ухвала від 11.03.2019

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Марченко М. В.

Ухвала від 11.03.2019

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Марченко М. В.

Ухвала від 11.03.2019

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Марченко М. В.

Ухвала від 05.02.2019

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Марченко М. В.

Ухвала від 24.01.2019

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Паленик Ігор Григорович

Ухвала від 28.01.2019

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Марченко М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні