Ухвала
від 12.11.2018 по справі 753/20791/18
ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КИЄВА

справа № 753/20791/18

провадження № 2/753/7990/18

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"12" листопада 2018 р. м. Київ

Суддя Дарницького районного суду м. Києва Заставенко М.О., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_2 до ОСОБА_3, третя особа: Департамент земельних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради в особі державного реєстратора Пилипчука Віталія Анатолійовича про визнання права власності,

ВСТАНОВИВ:

У жовтні 2018 р. ОСОБА_2 звернувся в Дарницький районний суд м. Києва з позовом до ОСОБА_3, за участю третьої особи Департаменту земельних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради в особі державного реєстратора Пилипчука Віталія Анатолійовича про визнання права власності.

Враховуючи те, що позовна заява відповідає вимогам, встановленим статтям 174, 175, 177 ЦПК України; відсутні встановлені цим Кодексом підстави для повернення позовної заяви, залишення її без розгляду або відмови у відкритті провадження в цивільній справі; підсудна даному суду, суддя вважає за необхідне прийняти позов до розгляду та відкрити провадження у даній справі.

Справу слід розглядати за правилами загального позовного провадження, одноособово суддею.

Керуючись ст.ст.187,189-191,196, 197, 353, 354 ЦПК України, суддя -

УХВАЛИВ:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3, третя особа: Департамент земельних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради в особі державного реєстратора Пилипчука Віталія Анатолійовича про визнання права власності.

Справу розглядати за правилами загального позовного провадження, одноособово суддею.

Призначити підготовче засідання на 11 год. 00 хв. 23 січня 2019 року , яке відбудеться в приміщенні Дарницького районного суду м. Києва, за адресою: м. Київ, вул. Кошиця, 5-А, каб. 107.

В підготовче судове засідання викликати сторони та повідомити третю особу.

Сторонам та третій особі надіслати копію ухвали про відкриття провадження у справі (в паперовій формі рекомендованим листом з повідомленням про вручення) протягом двох днів з дня її складення у відповідності до ч. 5 ст. 272 ЦПК України.

Відповідачу та третій особі разом з копією ухвали про відкриття провадження у справі одночасно надіслати копії позовної заяви та доданих до неї документів.

Роз'яснити учасникам справи, що відповідно до ч. 4 ст. 174 ЦПК України, подання заяв по суті справи є правом учасників справи.

Запропонувати відповідачу протягом п'ятнадцяти днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі подати відзив на позовну заяву.

Зобов'язати відповідача одночасно із надісланням (наданням) відзиву до суду надіслати (надати) копії такого відзиву та доданих до нього документів позивачу та третій особі.

Роз'яснити відповідачу право пред'явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Позивач має право подати відповідь на відзив з одночасним направленням копії відповідачу та третій особі у строк протягом п'яти днів з моменту отримання відзиву.

Відповідач має право подати заперечення на відповідь на відзив з одночасним направленням копії позивачу та третій особі до закінчення підготовчого провадження.

Роз'яснити відповідачу, що згідно ч. 2 ст. 191 ЦПК України, у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Роз'яснити, що відповідно до ст. 192 ЦПК України, протягом п'ятнадцяти днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі треті особи, які не заявляють самостійні вимоги щодо предмета спору, мають право подати письмові пояснення щодо позову або відзиву.

Учасники справи мають право надати відповідь на такі пояснення до закінчення підготовчого провадження.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному веб-порталі Судова влада України за веб-адресою: https://court.gov.ua/sud2602/.

Ухвала може бути оскаржена у зв'язку з порушенням правил підсудності протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до суду апеляційної інстанції. В іншій частині заперечення на ухвалу може бути включено до апеляційної скарги на рішення суду.

У відповідності до п.п. 15.5 п. 15 ч. 1 Розділу ХШ Перехідних Положень ЦПК України, до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно- телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди.

Суддя: Заставенко М.О.

СудДарницький районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення12.11.2018
Оприлюднено04.12.2018
Номер документу78274240
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —753/20791/18

Постанова від 10.12.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Савченко Сергій Іванович

Ухвала від 12.11.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Савченко Сергій Іванович

Ухвала від 16.10.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Савченко Сергій Іванович

Рішення від 05.08.2020

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Заставенко М. О.

Ухвала від 27.02.2020

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Заставенко М. О.

Ухвала від 12.11.2018

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Заставенко М. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні