Ухвала
від 08.04.2019 по справі 499/202/19
ІВАНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Іванівський районний суд Одеської області

Іванівський районний суд Одеської області

Справа № 499/202/19

Провадження № 2/499/211/19

У Х В А Л А

Іменем України

"08" квітня 2019 р. смт.Іванівка

Суддя Іванівського районного суду Одеської області Погорєлов І.В., розглянувши матеріали цивільної справи за позовною заявою ОСОБА_1 до Одеського комунального навчального закладу Дитячий будинок Перлинка Одеської міської ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Суворовський районний у місті Одесі відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Одеській області про визнання батьківства та про внесення змін до актового запису про народження дитини даних про батька

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернувся до суду з вищевказаним позовом.

Ухвалою суду від 21.03.2019 року позовну заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: Служба у справах дітей Одеської міської ради, Іванівський районний відділ ДРАЦС ГТУЮ про виключення запису, як батька з актового запису про народження дитини, визнання батьківства та про внесення змін до актового запису про народження дитини даних про батька дитинибуло залишено без руху.

На виконання ухвали позивачем надано до суду змінену позовну заяву, та як встановлено здійснено заміну відповідача та третьої особи.

Згідно з ч.2 ст.27 ЦПК України позови до юридичних осіб пред`являються в суд за їхнім місцезнаходженням згідно з Єдиним державним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.

Згідно з ч. 9 ст.187 ЦПК України, якщо за результатами отриманої судом інформації буде встановлено, що справа не підсудна цьому суду, суд надсилає справу за підсудністю в порядку, встановленому статтею 31 цього Кодексу.

Відповідно до п.1 ч.1 ст.31 ЦПК України, суд передає справу на розгляд іншому суду, якщо справа належить до територіальної юрисдикції (підсудності) іншого суду.

Згідно з ч.3 ст.31 ЦПК України, передача справи на розгляд іншого суду за встановленою цим Кодексом підсудністю з підстави, передбаченої пунктом 1 частини першої цієї статті, здійснюється на підставі ухвали суду не пізніше п`яти днів після закінчення строку на її оскарження, а в разі подання скарги - не пізніше п`яти днів після залишення її без задоволення.

Як вбачається з позовної заяви та витягу з реєстру юридичних осіб, відповідач - Одеський комунальний навчальний заклад Дитячий будинок Перлинка Одеської міської ради знаходиться за адресою провулок Монастирський 3, м. Одеса.

Враховуючи наведене, суддя приходить до висновку, що дану справу необхідно передати на розгляд до суду за місцемзнаходження відповідача, а саме до Київського районного суду м. Одеси до територіальної юрисдикції (підсудності) якого належить місцезнаходження відповідача по справі.

На підставі наведеного, керуючись ст.ст.27, 31, 187, 258-260, 353 ЦПК України, суддя,

П О С Т А Н О В И В:

Передати цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Одеського комунального навчального закладу Дитячий будинок Перлинка Одеської міської ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Суворовський районний у місті Одесі відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Одеській області про визнання батьківства та про внесення змін до актового запису про народження дитини даних про батькана розгляд до Київського районного суду м. Одеси (65080, м. Одеса, вул. Варненська, 3б).

Копію ухвали направити позивачу - до відома.

Ухвала набирає законної сини з моменту її підписання суддею.

Відповідно до ч.1 ст.353 ЦПК України ухвала про передачу справи на розгляд іншого суду може бути оскаржена шляхом подачі апеляційної скарги. Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Апеляційна скарга подається безпосередньо до суду апеляційної інстанції.

У відповідності до п.п. 15.5) п.п.15 п. 1 Розділу ХШ Перехідних Положень ЦПК України в новій редакції, до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно- телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди.

СуддяІ. В. Погорєлов

СудІванівський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення08.04.2019
Оприлюднено09.04.2019
Номер документу81005055
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —499/202/19

Рішення від 27.11.2019

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Маломуж А. І.

Ухвала від 15.11.2019

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Маломуж А. І.

Ухвала від 17.10.2019

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Маломуж А. І.

Ухвала від 25.06.2019

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Маломуж А. І.

Ухвала від 06.05.2019

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Маломуж А. І.

Ухвала від 08.04.2019

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Погорєлов І. В.

Ухвала від 21.03.2019

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Погорєлов І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні