Ухвала
від 06.05.2019 по справі 499/202/19
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ОДЕСИ


Справа № 499/202/19

Провадження № 2/520/3964/19

УХВАЛА

06.05.2019 року м. Одеса

Суддя Київського районного суду м. Одеси Маломуж А.І., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до Одеського комунального навального закладу Дитячий будинок Перлинка Одеської міської ради (м. Одеса, пров. Монастирський, 3), третя особа - Суворовський районний у місті Одесі відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Одеській області (м. Одеса, Десантний бульвар, 14) про визнання батьківства та про внесення змін до актового запису про народження дитини даних про батька дитини,-

ВСТАНОВИВ:

13.03.2019 року позивачка звернулась до Іванівського районного суду Одеської області з позовною заявою до Одеського комунального навального закладу Дитячий будинок Перлинка Одеської міської ради, третя особа - Суворовський районний у місті Одесі відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Одеській області про визнання батьківства та про внесення змін до актового запису про народження дитини даних про батька дитини.

Ухвалою судді Іванівського районного суду Одеської області від 08 квітня 2019 року року позовну заяву ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до Одеського комунального навального закладу Дитячий будинок Перлинка Одеської міської ради (м. Одеса, пров. Монастирський, 3), третя особа - Суворовський районний у місті Одесі відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Одеській області ( м. Одеса, Десантний бульвар, 14) про визнання батьківства та про внесення змін до актового запису про народження дитини даних про батька дитини передано за підсудністю до Київського районного суду м. Одеси.

Відповідно до автоматизованої системи документообігу цивільну справу було розподілено судді Київського районного суду м. Одеси Маломуж А.І.

Разом із пред`явленим позовом до суду не надано жодних заяв та клопотань, що потребують розгляду без виклику сторін.

Відповідно до ст. 32 ЦПК України, спори між судами про підсудність не допускаються. Справа, передана з одного суду до іншого в порядку, встановленому статтею 31 цього Кодексу, повинна бути прийнята до провадження судом, якому вона надіслана.

Керуючись ст. 32, 187 ЦПК України , -

УХВАЛИВ:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження по цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до Одеського комунального навального закладу Дитячий будинок Перлинка Одеської міської ради (м. Одеса, пров. Монастирський, 3), третя особа - суворовський районний у місті Одесі відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Одеській області (м. Одеса, Десантний бульвар, 14) про визнання батьківства та про внесення змін до актового запису про народження дитини даних про батька дитини.

Розгляд справи призначити в порядку загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання на 04 червня 2019 року об 11 годині 45 хвилин в приміщенні Київського районного суду м. Одеси (м. Одеса, вул. Варненська, 3б, каб.238).

Копію ухвали надіслати учасникам справи. Копію позовної заяви та додані до неї документи надіслати відповідачу.

Визначити відповідачу п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України , і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України , одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов`язаний надіслати іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8ст. 178 ЦПК України ).

Встановити позивачу п`ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, яка має відповідати вимогам частинам третьої - п`ятої статті 178 ЦПК України , копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечень, яке має відповідати вимогам частинам третьої - п`ятої статті 178 ЦПК України , копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Роз`яснити, що відповідно до ч. 1 ст. 193 ЦПК України , відповідач має право пред`явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Повідомити учасників справи про можливість отримання інформації щодо справи на веб-сторінці офіційного веб-порталу судової влади України за адресою: http://court.gov.ua/.

Ухвала може бути оскаржена в частині порушення правил підсудності протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення до Одеського апеляційного суду, шляхом подання апеляційної скарги до Київського районного суду м. Одеси.

Суддя Маломуж А. І.

СудКиївський районний суд м. Одеси
Дата ухвалення рішення06.05.2019
Оприлюднено09.05.2019
Номер документу81599910
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —499/202/19

Рішення від 27.11.2019

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Маломуж А. І.

Ухвала від 15.11.2019

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Маломуж А. І.

Ухвала від 17.10.2019

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Маломуж А. І.

Ухвала від 25.06.2019

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Маломуж А. І.

Ухвала від 06.05.2019

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Маломуж А. І.

Ухвала від 08.04.2019

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Погорєлов І. В.

Ухвала від 21.03.2019

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Погорєлов І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні