Ухвала
від 30.05.2019 по справі 2-600/08
НОВОВОЛИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа № 2-600/08

провадження №6/165/42/19

НОВОВОЛИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

30 травня 2019 року м. Нововолинськ

Нововолинський міський суд Волинської області в складі:

головуючого Ференс-Піжук О.Р.,

за участю секретаря Пилипчук М.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Нововолинську подання головного державного виконавця Нововолинського міського відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Волинській області Політей Ю.А. про розшук боржника ОСОБА_1 ,

встановив:

13.05.2019 головний державний виконавець Нововолинського міського відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Волинській області Політей Ю.А. звернулася в суд із поданням про розшук боржника ОСОБА_1

Подання мотивує тим, що на примусовому виконанні Нововолинського міського відділу ДВС Головного територіального управління юстиції у Волинській області перебуває виконавче провадження № 7469441 по виконанню виконавчого листа Нововолинського міського суду Волинської області №2-600-08 від 18.04.2008 про стягнення з ОСОБА_1 на користь ОСОБА_2 на утримання неповнолітніх дітей: дочки ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , сина ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , аліментів в розмірі 1/3 частини від його заробітку, але не менше 30 відсотків прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, починаючи з 15 березня 2008 року до досягнення найстаршою дитиною повноліття. Постанова про відкриття виконавчого провадження постановлена державним виконавцем 16.05.2008. Заборгованість за виконавчим документом боржник в добровільному порядку не сплатив. В ході примусового виконання рішення суду державним виконавцем було вчинено ряд виконавчих дій, зокрема: скеровано запити до банківських установ міста, Центру ТЦС 0744, головного управління Держгеокадастру у Волинській області, Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Головного управління Національної поліції у Волинській області, Головного центру спеціальної інформації ДПС України, Волинського обласного центру зайнятості, проте джерел доходів у боржника не виявлено. Крім того, державним виконавцем були постановленні постанови про встановлення тимчасового обмеження боржника у праві полювання, у праві керування транспортними засобами, у праві користування вогнепальною мисливською, пневматичною та охолощеною зброєю, пристроями вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії, у праві виїзду за межі України. За викликами державного виконавця боржник не з`являється, встановити його місце проживання не виявилось можливим, що є перешкодою для проведення виконавчих дій та стягненню заборгованості. При виході за адресою: АДРЕСА_1 встановлено, що ОСОБА_1 за даною адресою не проживає.Просить оголосити розшук боржника ОСОБА_1

В судове засідання представник Нововолинського міського відділу ДВС Головного територіального управління юстиції у Волинській області Політей Ю.А. не з`явилася, подала до суду заяву, в якій просить справу розглядати у її відсутності, подання підтримує, просить його задоволити.

Відповідно до ч.2 ст.247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Як вбачається з копії виконавчого листа №2-600/08 від 18.04.2008, виданого Нововолинським міським судом Волинської області, з ОСОБА_1 присуджено до стягнення на користь ОСОБА_2 на утримання неповнолітніх дітей: дочки ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , сина ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , аліментів в розмірі 1/3 частини від його заробітку, але не менше 30 відсотків прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, починаючи з 15 березня 2008 року до досягнення найстаршою дитиною повноліття.

16.05.2008 державним виконавцем Нововолинського ВДВС ГТУЮ у Волинській області Регіщук С.В. відкрито виконавче провадження по примусовому виконанню виконавчого листа №2-600-08, виданого Нововолинським міським судом 18.04.2008.

Як вбачається з акту державного виконавця від 14.02.2019 року (а.с.2) за результатами виходу державного виконавця за адресою вул. В.Стуса, 3/36, АДРЕСА_2 Нововолинськ Волинської АДРЕСА_3 встановлено, що ОСОБА_1 за даною адресою не з`являється.

Згідно із ч. 1 ст. 438 ЦПК України розшук боржника або дитини оголошується за місцем виконання рішення або за останнім відомим місцем проживання (перебування) боржника або дитини чи місцезнаходженням їхнього майна, або за місцем проживання (перебування) стягувача.

Враховуючи наведене, беручи до уваги, що місце перебування боржника ОСОБА_1 на даний час невідоме, і відсутні будь-які відомості про його місцезнаходження, суд приходить до висновку про необхідність оголошення розшуку боржника, виконання якого доручити Нововолинському ВП Володимир-Волинського ВП ГУНП у Волинській області.

Керуючись ч. 1 ст. 438 ЦПК України, на підставі ст.36 Закону України "Про виконавче провадження", суд

ухвалив:

Подання задоволити.

Оголосити розшук боржника ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , останнє відоме місце реєстрації за адресою: АДРЕСА_2 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 .

Копію ухвали направити для виконання в Нововолинське відділення поліції Володимир-Волинського ВП ГУНП у Волинській області.

Ухвала суду може бути оскаржена в апеляційному порядку до Волинського апеляційного суду через Нововолинський міський суд шляхом подання апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Головуючий підпис

Згідно з ориігналом

Суддя О.Р. Ференс-Піжук

СудНововолинський міський суд Волинської області
Дата ухвалення рішення30.05.2019
Оприлюднено09.06.2019
Номер документу82253023
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-600/08

Ухвала від 30.05.2019

Цивільне

Нововолинський міський суд Волинської області

Ференс-Піжук О. Р.

Ухвала від 08.04.2014

Цивільне

Апеляційний суд Волинської області

Грушицький А. І.

Ухвала від 18.03.2014

Цивільне

Апеляційний суд Волинської області

Грушицький А. І.

Ухвала від 24.02.2014

Цивільне

Нововолинський міський суд Волинської області

Ушаков М. М.

Рішення від 31.01.2008

Цивільне

Пролетарський районний суд м.Донецька

Агєєв О.В.

Рішення від 24.11.2008

Цивільне

Кегичівський районний суд Харківської області

Криворотов С.В.

Рішення від 22.09.2008

Цивільне

Саксаганський районний суд м.Кривого Рогу

Щеняєва І.Б.

Ухвала від 25.07.2008

Цивільне

Бердянський міськрайонний суд Запорізької області

Картофлицький Г.В.

Рішення від 12.11.2008

Цивільне

Черняхівський районний суд Житомирської області

Васильчук С.Ф.

Рішення від 03.11.2008

Цивільне

Криничанський районний суд Дніпропетровської області

Лісняк В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні