Ухвала
від 30.08.2019 по справі 559/2461/17
ДЕМИДІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 559/2461/17

номер провадження 2/558/42/19

ДЕМИДІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

30 серпня 2019 року смт. Демидівка

Демидівський районний суд Рівненської області , в складі судді одноособово Феха Т.С., при секретарі Ковальській Л.С., з участю представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Рідченко М.В., представника відповідача Хомич Т.М.,

розглянувши у підготовчому засіданні цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Державного підприємства Центр державного земельного кадастру , в особі Рівненської регіональної філії Державного підприємства Центр державного земельного кадастру , Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області, треті особи - Семидубська сільська рада Дубенського району Рівненської області, ОСОБА_2 про визнання незаконними дій та припинення дій, які порушують право (в порядку ст. 16 ЦК України), -

в с т а н о в и в:

Позивач ОСОБА_1 звернувся до суду з позовною заявою до відповідача Державного підприємства Центр державного земельного кадастру , в особі Рівненської регіональної філії Державного підприємства Центр державного земельного кадастру , Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області, треті особи - Семидубська сільська рада Дубенського району Рівненської області, ОСОБА_2 про визнання незаконними дій та припинення дій, які порушують право (в порядку ст. 16 ЦК України).

Підставою позову є те, що відповідач, на думку позивача, незаконно провів державну реєстрацію земельних ділянок та присвоїв їм кадастрові номери.

Судом проведено підготовче засідання 30 серпня 2019 року.

7 серпня 2019 року позивачем ОСОБА_1 до суду подано позовну заяву з уточненими позовними вимогами, яка була надіслана відповідачам та третім особам.

30 серпня 2019 року в підготовчому засіданні представник позивача ОСОБА_1 - адвокат Рідченко М.В. позовні вимоги позивача підтримала, з підстав викладених у позовній заяві, додаткових доказів не подавала, клопотань не заявляла.

У підготовче засідання представник відповідача Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області, представник третьої особи Семидубської сільської ради Дубенського району Рівненської області та третя особа ОСОБА_2 не з`явилися, хоч були повідомленими про час підготовчого засідання.

У підготовчому засіданні представник відповідача Державного підприємства Центр державного земельного кадастру , в особі Рівненської регіональної філії Державного підприємства Центр державного земельного кадастру Хомич Т.М. клопотань не заявляла, доказів до суду не надавала, а позовні вимоги позивача вважала безпідставними та такими, що не підлягають до задоволення.

Під час проведення підготовчого засідання суд, з`ясувавши обставини визначені ч. 2 ст. 197 ЦПК України, приходить до висновку про призначення судового розгляду по справі.

Статтею 189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 3 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Зважаючи на вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

З урахуванням наведеного, керуючись ст.ст. 196-198, 200 ЦПК України, -

у х в а л и в:

Закрити підготовче провадження та призначити до розгляду по суті цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Державного підприємства Центр державного земельного кадастру , в особі Рівненської регіональної філії Державного підприємства Центр державного земельного кадастру , Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області, треті особи - Семидубська сільська рада Дубенського району Рівненської області, ОСОБА_2 про визнання незаконними дій та припинення дій, які порушують право (в порядку ст. 16 ЦК України ) о 10 годині 00 хвилин 13 вересня 2019 року .

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Суддя Т.С. Феха.

СудДемидівський районний суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення30.08.2019
Оприлюднено30.08.2019
Номер документу83926167
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —559/2461/17

Ухвала від 28.12.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Коротенко Євген Васильович

Ухвала від 30.07.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Русинчук Микола Миколайович

Постанова від 15.06.2021

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Ковальчук Н. М.

Ухвала від 26.02.2021

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Ковальчук Н. М.

Ухвала від 25.02.2021

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Ковальчук Н. М.

Рішення від 23.12.2020

Цивільне

Демидівський районний суд Рівненської області

Феха Т.С.

Рішення від 23.12.2020

Цивільне

Демидівський районний суд Рівненської області

Феха Т.С.

Ухвала від 03.07.2020

Цивільне

Демидівський районний суд Рівненської області

Феха Т.С.

Ухвала від 30.08.2019

Цивільне

Демидівський районний суд Рівненської області

Феха Т.С.

Ухвала від 27.05.2019

Цивільне

Демидівський районний суд Рівненської області

Феха Т.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні