Ухвала
від 03.09.2019 по справі 513/375/19
АРЦИЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 513/375/19

Провадження № 2/492/487/19

УХВАЛА

про прийняття справи до провадження

03 вересня 2019 року м. Арциз

Суддя Арцизького районного суду Одеської області Черевата В.І.,

розглянувши цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Комунального підприємства Саратська центральна районна лікарня Саратської районної ради Одеської області , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору ОСОБА_2 , Саратська районна рада Одеської області, Саратська районна державна адміністрація Одеської області про відшкодування моральної та матеріальної шкоди, -

ВСТАНОВИВ:

До Арцизького районного суду Одеської області надійшла цивільна справа за позовною заявою ОСОБА_1 до Комунального підприємства Саратська центральна районна лікарня Саратської районної ради Одеської області , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору ОСОБА_2 , Саратська районна рада Одеської області, Саратська районна державна адміністрація Одеської області про відшкодування моральної та матеріальної шкоди.

29.08.2019 р. справа отримана Арцизьким районним судом Одеської області, відповідно до автоматизованої системи документообігу цивільну справу розподілено судді Череватій В.І.

Відповідно до ч. 12 ст. 33 ЦПК України, у разі зміни складу суду на стадії підготовчого провадження розгляд справи починається спочатку, за винятком випадків, передбачених цим Кодексом.

Позовна заява ОСОБА_1 до Комунального підприємства Саратська центральна районна лікарня Саратської районної ради Одеської області , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору ОСОБА_2 , Саратська районна рада Одеської області, Саратська районна державна адміністрація Одеської області про відшкодування моральної та матеріальної шкоди, відповідає вимогам ст. ст. 175, 177 ЦПК України, підсудна Арцизькому районному суду Одеської області.

Підстави для залишення позовної заяви, без руху, повернення заяви, передбачених ст. 185 ЦПК України, для відмови у відкритті провадження у справі, передбачених ч. 1 ст. 186 ЦПК України, відсутні.

Згідно з ч. 2 ст. 19 ЦПК України цивільне судочинство здійснюється за правилами, передбаченими цим Кодексом, в тому числі у порядку позовного провадження (загального або спрощеного).

Відповідно до ч. 4 ст. 19 ЦПК України, загальне позовне провадження призначене для розгляду справ, які через складність або інші обставини недоцільно розглядати у спрощеному позовному провадженні. В силу ч. 1 ст. 196 ЦПК України для виконання завдання підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання.

Цивільна справа за позовною заявою ОСОБА_1 до Комунального підприємства Саратська центральна районна лікарня Саратської районної ради Одеської області , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору ОСОБА_2 , Саратська районна рада Одеської області, Саратська районна державна адміністрація Одеської області про відшкодування моральної та матеріальної шкоди підлягає розгляду у загальному позовному провадженні з призначенням підготовчого засідання.

На підставі ст. ст. 4, 5 керуючись ст. 19, 175, 177, 187, 196 ЦПК України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Прийняти до свого провадження цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Комунального підприємства Саратська центральна районна лікарня Саратської районної ради Одеської області , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору ОСОБА_2 , Саратська районна рада Одеської області, Саратська районна державна адміністрація Одеської області про відшкодування моральної та матеріальної шкоди.

Розгляд справи проводити в порядку загального позовного провадження.

Призначити підготовче судове засідання у приміщенні Арцизького районного суду Одеської області на 18 вересня 2019 року на 09 год. 30 хв.

Встановити для відповідача строк для подання відзиву на позов і всіх письмових та електронних доказів, висновків експертів і заяв свідків, що підтверджують заперечення проти позову в строк до 18.09.2019 р., включно.

Встановити для відповідача цей же строк для надіслання позивачу копії відзиву та доданих до нього документів.

Учасникам справи надіслати копію ухвали про призначення підготовчого судового засідання протягом двох днів з дня її складення, у відповідності до частини п`ятої статті 272 Цивільного процесуального кодексу України.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо порушення правил підсудності протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення шляхом подання апеляційної скарги до Одеського апеляційного суду через Арцизький районний суд Одеської області.

В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Учасники провадження можуть отримати інформацію щодо прийнятих процесуальних документів по цивільній справі на веб-порталі: http://court.gov.ua/.

СУДДЯ

Арцизького районного суду В.І. Черевата

Одеської області

СудАрцизький районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення03.09.2019
Оприлюднено04.09.2019
Номер документу83998531
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —513/375/19

Ухвала від 05.04.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Усик Григорій Іванович

Постанова від 02.02.2021

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Дрішлюк А. І.

Ухвала від 01.09.2020

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Дрішлюк А. І.

Ухвала від 19.08.2020

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Дрішлюк А. І.

Ухвала від 27.07.2020

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Дрішлюк А. І.

Рішення від 11.06.2020

Цивільне

Арцизький районний суд Одеської області

Черевата В. І.

Ухвала від 29.10.2019

Цивільне

Арцизький районний суд Одеської області

Черевата В. І.

Ухвала від 29.10.2019

Цивільне

Арцизький районний суд Одеської області

Черевата В. І.

Ухвала від 07.10.2019

Цивільне

Арцизький районний суд Одеської області

Черевата В. І.

Ухвала від 03.09.2019

Цивільне

Арцизький районний суд Одеської області

Черевата В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні