Ухвала
від 23.09.2019 по справі 810/4705/18
ШОСТИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ШОСТИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД Справа № 810/4705/18

УХВАЛА

23 вересня 2019 року м. Київ

Шостий апеляційний адміністративний суд в складі: головуючого - судді Мєзєнцева Є.І., суддів - Файдюка В.В., Чаку Є.В., при секретарі Войтковській Ю.В., розглянувши в порядку письмового провадження апеляційну скаргу Управління Пенсійного фонду України у м. Славутичі Київської області на рішення Київського окружного адміністративного суду від 07 березня 2019 року у справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Управління Пенсійного фонду України у м. Славутичі Київської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача Державний заклад "Спеціалізована медико-санітарна частина №5 Міністерства охорони здоров`я України" про визнання протиправним рішення та зобов`язання вчинити певні дії, -

ВСТАНОВИВ :

ОСОБА_1 звернулась до Київського окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до Управління Пенсійного фонду України у м. Славутичі Київської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача Державний заклад "Спеціалізована медико-санітарна частина №5 Міністерства охорони здоров`я України" про визнання протиправним рішення та зобов`язання вчинити певні дії.

Головне управління Пенсійного фонду України у Київській області звернулось із заявою про заміну сторони, в якому останнє просить замінити Управління Пенсійного фонду України у м. Славутичі Київської області на її правонаступника - Головне управління Пенсійного фонду України у Київській області, а Державний заклад "Спеціалізована медико-санітарна частина №5 Міністерства охорони здоров`я України" на її правонаступника - Комунальне некомерційне підприємство Славутицька міська лікарня Славутицької міської ради.

Зазначене клопотання вмотивовано тим, що Управління Пенсійного фонду України у м. Славутичі Київської області та Державний заклад "Спеціалізована медико-санітарна частина №5 Міністерства охорони здоров`я України" припинені, а їх правонаступниками є Головне управління Пенсійного фонду України у Київській області та Комунальне некомерційне підприємство Славутицька міська лікарня Славутицької міської ради відповідно.

На підставі постанови КМУ від 28.08.2018 р. № 628 Деякі питання функціонування органів Пенсійного фонду України було реорганізовано Управління Пенсійного фонду України у м. Славутичі Київської області шляхом приєднання до Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області.

Відповідно до витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, Державний заклад "Спеціалізована медико-санітарна частина №5 Міністерства охорони здоров`я України" припинено, а його правонаступником є Комунальне некомерційне підприємство Славутицька міська лікарня Славутицької міської ради.

Відповідно до ст. 52 КАС України в разі вибуття або заміни сторони чи третьої особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд допускає на будь-якій стадії судового процесу заміну відповідної сторони чи третьої особи її правонаступником. Усі дії, вчинені в адміністративному процесі до вступу правонаступника, обов`язкові для нього в такій самій мірі, у якій вони були б обов`язкові для особи, яку він замінив.

Враховуючи встановлені обставини та викладені правові норми колегія суддів приходить до висновку, що в даному випадку наявні достатні та необхідні правові підстави, передбачені ст. 52 КАС України, для заміни відповідача та третьої особи у справі на їх правонаступників.

Керуючись статтями 52, 242, 243, 244, 250, 321, 325, 328 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ :

Клопотання Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області про заміну сторони - задовольнити.

Замінити відповідача: Управління Пенсійного фонду України у м. Славутичі Київської області на його правонаступника - Головне управління Пенсійного фонду України у Київській області.

Замінити третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: Державний заклад "Спеціалізована медико-санітарна частина №5 Міністерства охорони здоров`я України" на його правонаступника - Комунальне некомерційне підприємство Славутицька міська лікарня Славутицької міської ради.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддями та може бути оскаржена шляхом подання касаційної скарги безпосередньо до Верховного Суду у порядку та строки, визначені ст.ст. 328-331 КАС України.

Головуючий суддя Є.І.Мєзєнцев

cуддя В.В.Файдюк

суддя Є.В.Чаку

Дата ухвалення рішення23.09.2019
Оприлюднено25.09.2019
Номер документу84461409
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —810/4705/18

Постанова від 15.10.2020

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Кучма Андрій Юрійович

Ухвала від 07.09.2020

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Кучма Андрій Юрійович

Ухвала від 07.09.2020

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Кучма Андрій Юрійович

Рішення від 10.07.2020

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Кушнова А.О.

Ухвала від 12.06.2020

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Кушнова А.О.

Ухвала від 18.05.2020

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Кушнова А.О.

Ухвала від 04.11.2019

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Саприкіна І.В.

Постанова від 23.09.2019

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Мєзєнцев Євген Ігорович

Ухвала від 23.09.2019

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Мєзєнцев Євген Ігорович

Ухвала від 02.09.2019

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Мєзєнцев Євген Ігорович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні