Ухвала
від 03.10.2019 по справі 554/2768/19
ОКТЯБРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ПОЛТАВИ

Дата документу 03.10.2019 Справа № 554/2768/19

Провадження № 1-кс/554/12028/2019

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

03 жовтня 2019 року м. Полтава

Октябрський районний суд м.Полтави в складі

слідчого судді ОСОБА_1 ,

при секретарі ОСОБА_2 ,

адвоката ОСОБА_3 ,

розглянувши у судовому засіданні в залі судових засідань Октябрського районного суду м.Полтави клопотання ОСОБА_4 , ОСОБА_5 про скасування арешту майна,

в с т а н о в и в :

До слідчого судді надійшло клопотання ОСОБА_4 , ОСОБА_5 про скасування арешту майна.

В обґрунтування вимог у клопотанні зазначено, що відповідно до ухвали слідчого судді Червонозаводського районного суду м. Харкова від 30.11.2018 року було проведено обшук у житловому приміщенні квартирі АДРЕСА_1 , за місцем проживання заявників ОСОБА_4 та ОСОБА_5 , під час якого було вилучені документи, майно та грошові кошти. Проте слідчий суддя Червонозаводського районного суду м. Харкова відмовив в задоволенні клопотання слідчого про накладення арешту на вилучене майно та зобов`язано негайно повернути тимчасово вилучене майно під час обшуку. Потім ухвалою Харківського апеляційного суду від 04.02.2019 року накладено арешт на майно, вилучене 05.12.2018 року під час проведення обшуку.

Заявники просили скасувати арешт майна, посилаючись на те, що продовж майже року з вказаними речами не здійснювалося жодної процесуальної дії, оскільки ці речі та документи не мають жодної доказового значення у справі.

У судовому засіданні адвокат повідомила, що заявники та їх адвокати неодноразово зверталися до прокуратури Харківської області щодо вказаного майна, одна їм не повідомили, які ж процесуальні дії проводяться. Шляхом моніторингу Реєстру судових рішень, не знайдено, щоб у зв`язку з вилученим у заявників майна та документів проводилися якісь слідчі дії чи призначалися судові експертизи. Надала скріншоти з Державного реєстру судових рішень та письмові пояснення заявників стосовно доводів про зняття арешту з майна. Просили задовольнити клопотання.

У судове засідання повторно не з`явився представник ТУ ДБР, розташованого у м. Полтаві, та прокуратури, про причини неявки суд не повідомили.

Дослідивши матеріали клопотання та додані документи, а також заслухавши пояснення представника заявників, слідчий суддя приходить до такого висновку.

Слідчим суддею встановлено, що 04.05.2017 року до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості у кримінальному провадженні №42017220000000396 від 04.05.2017 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 205-1, ч. 2 ст. 205, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 205 КК України, а саме за фактом того, що у період 2015-2017 р.р. ряд осіб, попередньо зорганізувавшись у стійке об`єднання з розподілом функцій учасників групи, організували протиправну діяльність «конвертаційного центру» створили та придбали ряд підприємств з ознаками фіктивності з метою подальшого прикриття незаконної діяльності: оформлення безтоварних операцій, легалізації коштів та майна, незаконної конвертації коштів, штучного зменшення податкових зобов`язань підприємствам реального сектору економіки.

На даний час кримінальне провадження №42017220000000396 від 04.05.2017 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 368, ч .2 ст. 205, ч. 2 ст. 205-1, ч.2 ст. 28 ч.1 ст. 205, ч. 3 ст. 189, ч.5 ст. 27, ч. 2 ст. 205-1, ч.3 ст. 209 КК України передані до ТУ ДРБ, розташованого у м. Полтаві.

У рамках кримінального провадження №42017220000000396 від 04.05.2017 за ухвалою слідчого судді Червонозаводського районного суду м. Харкова від 30.11.2018 року було проведено обшук у житловому приміщенні квартирі АДРЕСА_1 , за місцем проживання заявників ОСОБА_4 та ОСОБА_5 , під час якого було вилучені документи, майно та грошові кошти.

Ухвалою слідчого судді Червонозаводського районного суду м. Харкова від 21.01.2019 року відмовлено в задоволенні клопотання слідчого та зобов`язано негайно повернути тимчасово вилучене майно під час обшуку.

Ухвалою колегії суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Харківського апеляційного суду від 04.02.2019 року вказана ухвала Червонозаводського районного суду м. Харкова від 21.01.2019 року скасована та постановлена нова ухвала, якою задоволено клопотання слідчого про арешт майна та накладено арешт на майно, вилучене 05.12.2018 року під час проведення обшуку за адресою: АДРЕСА_2 за місцем проживання ОСОБА_4 , згідно переліку, зазначеного в клопотанні слідчого на а.с. 10-15 (том. 1). Визначення місце зберігання арештованого майна покладено на слідчого з ОВС першого слідчого управління прокуратури Харківської області ОСОБА_6 .

В ухвалі суду виходив з того, що в ході досудового розслідування у кримінальному провадженні слідчими прокуратури Харківської області встановлені обставини, що свідчать про можливу причетність осіб, які організували протиправну діяльність «конвертаційного центру», організованого ОСОБА_7 , а також інших осіб до інших кримінальних правопорушень за фактами заволодіння грошовими коштами ТОВ «Афаліна», шляхом використання службового становища, за попередньою змовою групою осіб ОСОБА_8 та ОСОБА_4 з організаторами «конвертаційного центру», в особливо великих розмірах, привласнення печаток, штампів, шляхом зловживання службовим становища, а також у співучасті у фіктивному підприємництві, у формі проведення безтоварних операцій, що спричинили тяжкі наслідки у вигляді збитків підприємству ТОВ «Афаліна». Необхідність арешту майна зумовлювалося необхідністю проведення ряду судових експертиз: економічних, почеркознавчих, комп`ютерних.

Слідчий суддя бере до уваги пояснення, які надав у судовому засіданні 26.09.2019 року заявник ОСОБА_4 , який повідомив, що з моменту обшуку за адресою його помешкання та його дружини ОСОБА_5 ні його, ні дружину жодного разу не викликали для проведення будь-яких слідчих дій, зокрема для дачі пояснень, допитів тощо.

Суд зважає на надані пояснення, а також письмові підтвердження, а саме скріншоти з Державного реєстру судових рішень, що з часу внесення відповідних відомостей до ЄРДР 12.10.2018 року та 01.11.2018, що передбачені ч. 1 ст. 357 та ч. 5 ст. 191 КК України, слідчими не встановлено факт будь-якої причетності ОСОБА_4 , ОСОБА_9 , ОСОБА_8 до протиправної діяльності «конвертаційного центру», організованого ОСОБА_7 , будь-якої підозри у вказаному кримінальному провадженні вказаним особам за даний час не було пред`явлено.

Дані Єдиного реєстру судових рішень не містить жодних даних про призначення будь-яких експертиз щодо документів та майна, вилученого у заявників.

Відповідно до абзацу 2 ч. 1 ст. 174 КПК України арешт майна може бути скасовано повністю чи частково ухвалою слідчого судді під час досудового розслідування чи суду під час судового провадження за клопотанням власника або володільця майна, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, якщо вони доведуть, що в подальшому застосуванні цього заходу відпала потреба або арешт накладено необґрунтовано.

Відповідно дост.98КПК Україниречовими доказамиє матеріальніоб`єкти,які булизнаряддям вчиненнякримінального правопорушення,зберегли насобі йогосліди абомістять іншівідомості,які можутьбути використаніяк доказфакту чиобставин,що встановлюютьсяпід часкримінального провадження,в томучислі предмети,що булиоб`єктом кримінальнопротиправних дій,гроші,цінності таінші речі,набуті кримінальнопротиправним шляхомабо отриманіюридичною особоювнаслідок вчиненнякримінального правопорушення. Документи є речовими доказами, якщо вони містять ознаки, зазначені вч. 1 цієї статті.

Стаття 100 КПК України зобов`язує сторону кримінального провадження, якою був наданий або був вилучений речовий доказ янайшвидче повернути його володільцю майна, крім випадків, передбачених ст.ст. 160-166, 170-174.

Речові докази оглядаються, фотографуються та докладно описуються у протоколі огляду. За клопотанням володільця майна слідчий чи прокурор можуть видати копії документу, вилученого у володільця майна, за необхідності його оригінал, долучивши замість них до кримінального провадження завірені копії.

При накладанні арешту на майно та документи, належні заявнику, слідчим суддею як підстава вказано те, що вилучені під час обшуку майно та документи відповідають критерію ст. 98 КПК України та можуть стосуватися предмету розслідування. Однак у чому конкретно полягає необхідність накладення арешту на майно та документи не вказано.

Крім того, продовж одного року з часу проведення обшуку з вказаним майном не проводилися необхідні процесуальні дії, що свідчить про порушення розумних строків для здійсненні кримінального провадження.

Небажання слідчих ДБР, розташованого у м. Полтаві, та процесуальних прокурорів з`явитися до слідчого судді та надати обґрунтовані пояснення та підтвердження необхідності збереження арешту вказаного майна, вказує на необґрунтованість вказаного арешту майна.

За нормамиКПК Українислідчим суддею здійснюється судовий контроль за дотриманням прав, свобод та інтересів осіб у кримінальному провадженні під час досудового розслідування.

Статтями 7, 16 КПК України встановлено, що загальною засадою кримінального провадження є недоторканість права власності. Позбавлення або обмеження права власності під час кримінального провадження здійснюється лише на підставі вмотивованого судового рішення, ухваленого у порядку передбаченому КПК України.

Статтею 41 Конституції України та ст. 1 Першого протоколу до Конвенції про захист людини і основоположних свобод, закріплено принцип непорушності права приватної власності, який означає право особи на безперешкодне користування своїм майном та закріплює право власника володіти, користуватися та розпоряджатися належним йому майном, на власний розсуд учиняти щодо свого майна будь-які угоди, відповідно до закону за своєю волею, незалежно від волі інших осіб.

Відповідно до ст. 319 ЦК України власник володіє, користується, розпоряджається своїм майном на власний розсуд. Власник майна має право вчиняти щодо свого майна будь-які дії, які не суперечать закону.

Отже, враховуючи вищевикладене слідчий суддя приходить до висновку про задоволення клопотання, оскільки вбачає, що арешт накладено необгрунтовано.

Керуючись ст. ст.98, 100, 170, 174, 309, слідчий суддя, -

п о с т а н о в и в:

Клопотання ОСОБА_4 , ОСОБА_5 про скасування арешту майна про скасування арешту майна задовольнити.

Скасувати арешт майна, накладений ухвалою Харківського апеляційного суду 04 лютого 2019 року, яке вилучене 05.12.2018 року під час проведення обшуку за адресою: АДРЕСА_3 , за місцем проживання ОСОБА_4 та ОСОБА_5 , згідно опису вилучення відповідного майна, описаного у протоколі обшуку від 05.12.2018 року та в протоколі огляду вилученого майна від 17.12.2018 року, а саме:

1. мобільний телефон Птаха І.М LG G3 ІМЕІ : НОМЕР_1 ІМЕІ : НОМЕР_2 з Sim-картами UTEL 0919890425 , МТС 0503641060;

2. Жорсткий диск WD2500AAKX 250 Gb S/n: WMC 2Е277851-1 шт;

3. Жорсткий диск Hitachi S/n: JE2L27JH- 1 шт.;

4. Чорнові записи на аркуші А4 з розрахунками ТОВ "Афаліна" на 2 арк.;

5. Чисті аркуші паперу А4 з відтисками печатки ТОВ "Втормет" № 30656996 на 7 арк.;

6. Чисті аркуші паперу А4 з відтисками печатки ТОВ"Афаліна" №22701074 на 12 арк.;

Папка - скоросшивач чорного кольору з написом «Уставные (старые) Афалина», в яких знаходяться наступні документи:

1. Протокол №2/05-05 загальних зборів учасників ТОВ "Афаліна" від 06.05.2005 р. на 2 екз.

2. Протокол № 04/07 загальних зборів учасників ТОВ "Афаліна" від 23.04.2007 р. на 1 арк.

3. Протокол № 1/05-05 загальних зборів учасників ТОВ "Афаліна" від 05.05.2005 р. на 1 арк. в 2 прим.

4. Копія нотаріальної довіреності від 18.03.2005р., у якій ОСОБА_5 уповноважує ОСОБА_10 бути її представником на загальних зборах ТОВ «Афаліна» на 1 арк.

5. Протокол № 01/05-05 загальних зборів учасників ТОВ "Афаліна" (копія) від 05.05.2005 р. на 1 арк.

6. Копія наказу по ООО «Афалина» № 65 від 06.05.2005р. ТОВ "Афаліна" про призначення

директором ОСОБА_8 на 1 арк.

7. Статут ТОВ"Афаліна" від 04.05.2005, затверджений ОСОБА_10 - засвідчена нотаріально копія на 14 арк.

8. Повідомлення № 3564 про взяття на облік Фонду соц.страхування від нещасних випадків на виробництві та проф. захворюваннях ОСОБА_8 від 13.01.2009 р. на 1 арк.

9. Витяг з ЄДР юр. осіб та ФОП по ТОВ"Афаліна" станом на 11.01.2010 на 1 арк. та 2 копії на 1 арк.

10. Свідоцтво про метрологічну атестацію № 233 п - 2009, що належить ООО «Афалина» від

07.08.2009 на 1 арк.

11. Свідоцтво про метрологічну атестацію № 259 п - 2009, що належить ООО «Афалина» від

08.07.2009 на 1 арк.

12. Свідоцтво про метрологічну атестацію № 259 п - 2009, що належить ООО «Афалина» від

19.04.2008 на 1 арк.

13. Звіт з технічного нагляду за сертифікованою системою управління якістю при виробництві алюмінієвих та мідних сплавів ТОВ"Афаліна" від 27.03.2009 з додатками на 12 арк.

14. Договір комісії № 28/01/09-Б від 15.01.2009 р. між ООО «Афалина» та АО «Финансовая

компания «ЭЛЬФ» на 1 арк.

15. Договір купівлі-продажу ЦБ № 29/01/09-Б від 15.01.2008р. між АО «Финансовая копания

«ЭЛЬФ» та ОСОБА_11 (копія) у 2 екз. на 1 арк.

16. Акт прийому-передачі ЦБ к договору комиссии № 28/01/09-Б від 15.01.2009 р. від 19.01.2009 на 1 арк.

17. Звіт комісіонерів до договору комісії №28/01/09-Б від 15.01.2009р. на 1 арк.

18. Передавальне розпорядження від 26.01.2009р., реєстратор - ТОВ «Укрреєстр -Харків» разом з додатком на 2 арк.

19. Довідка АА №121959 з ЄДРПОУ з управління статистики в ТОВ "Афаліна" від 04.11.2008 р. на 1 арк. у 2 екз.

20. Копія договору про відкриття та обслуговування банківського рахунку ТОВ "Афаліна" від 01.07.1998р. на 1 арк.

21. Довідка про реєстрацію роботодавця у відділенні Фонду соціального захисту інвалідів від

01.02.2008р. № 2462 на 1 арк.

22. Копія Витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та ФОП № 157256 ТОВ "Афаліна" від 01.06.2007 на 1 арк.

23. Реєстраційна картка на проведення державної реєстрації змін до установчих документів

ЮО ТОВ "Афаліна" від 27.04.2007р. на 5 арк.

24. Акт обстеження комісією райдержадміністрації приймального пункту ТОВ «Афаліна»

по прийому брухту кольорових металів № 91 від 12.03.2007р. на 5 арк. у 4 екз.

25. Корінець повідомлення від платника податків про відкриття рахунку ТОВ"Афаліна"

від 29.11.2006 р. на 1 арк.

26. Корінець повідомлення від платника податків про закриття рахунку ТОВ"Афаліна"

від 06.12.2006 р. на 1 арк.

27. Лист державного реєстратора до ОСОБА_8 щодо підтвердження реєстраційних відомостей про ТОВ"Афаліна" на І арк.

28. Лист УКРСИББАНК №2092/39/154 від 16.10.2006 ТОВ"Афаліна" на 1 арк.

29. Договір купівлі-продажу частки у статутному фонді ТОВ"Афаліна" від 11.10.2016 р. на 1 арк.

30. Копія протоколу № 3 б/н загальних зборів засновників ТОВ «МОЛЕКС ЛТД» від 11.10.2006 на 1 арк.

31. Договір № 01- аф-2006 від 10.05.2006 між ТОВ «Афаліна» та НІОХІМ на 3 арк. та додаток на 1 арк.

32. Корінець-повідомлення від платника податків про закриття рахунку ТОВ «Афаліна» від

31.03.2006 на 1 арк.

33. Корінець-повідомлення від платника податків про відкриття рахунку ТОВ «Афаліна» від

24.03.2006 на 1 арк.

34. Копія довідки про відкриття раунку від 01,05.2006р. директору ООО «АФАЛИНА» на 1 арк.

35. Витяг з Єдиного реєстру заборони відчуження об`єктів нерухомого майна ТОВ «Афаліна»

від 21.12.2005 №5985325 на І арк.

36. Витяг про реєстрацію в Державному реєстрі іпотек від 21.12.2005 № 5985533 на 1 арк.

та повідомлення про виключення запису з Державного реєстру іпотек на 1 арк.

37. Заява № 266 від 21.12.2005 про зняття заборони на відчуження нерухомості ТОВ «Афаліна» на 1 арк.

38. Наказ №20/10 від 20.10.2005 щодо призначення уповноваженим по роботі з митницею на ТОВ «Афаліна» на 1 арк.

39. Наказ № 57 від 22.11.2004 щодо звільнення ОСОБА_12 з ТОВ «Афаліна» на 1 арк.

40. Довідка № 2752 від 14.10.2005 КРЕДИТ БАНК при відкриті рахунки ТОВ «Афаліна» на 2 арк.

41. Договір іпотеки від 14.07.2005 стороною у якому є ТОВ «Афаліна» на 2 арк. та витяг про

реєстрацію в Державному реєстрі іпотек на 1 арк.

42. Ліцензія ТОВ"Афаліна" про заготівлю, переробку металобрухту на 1 арк. від 14.10.2002р.

№ 1797

43. Ліцензія ТОВ"Афаліна" про заготівлю, переробку металобрухту від 07.06.2005р. № 199 на 1 арк.

44. Атестат спец, металургійного підприємства до ліцензії серії АБ № 111240 від 07.06.2005

№ 490 на 1 арк.

45 Ліцензія від 19.05.2005 № 199 ТОВ"Афаліна" про заготівлю, переробку металобрухту на 1 арк.

46. Довідка про взяття на облік платника податків 22701074 від 16.05.2005 на 1 арк.

47. Статут ТОВ"Афаліна" (нова редакція) від 04.05.2005р. на 14 арк.

48. Довідка №10006 від 18.10.2004р. на І арк.

49. Корінець-повідомлення від 18.10.2004р. про закриття рахунку- на 1 арк.

50. Повідомлення про реєстрацію платника страхових внесків від 08.03.2004р. на 1 арк.

51. Акт виконання робіт від 31.08.2004р. ООО «Афалина» на 1 арк.

52. Довідка ООО «Афалина» про відкриття рахунку від 18.08.2004р. на 1 арк.

53. 3віт про ринкову вартість товарів в обігу від 02.06.2003р. № 408 про ринкову вартість товарів в обороті ТОВ"Афаліна" на 5 арк.

54. Висновки про вартість майна-нежитлових приміщень та обладнання ТОВ"Афаліна" від

30.04.2003р. на 1 арк. в 2 екз.

55. Заява від 16.01.2003р. ТОВ «Афаліна» з додатками на 6 арк.

56. Повідомлення від 14.01.2003 ТОВ «Афаліна» про реєстрацію у ПФУ на 1 арк.

57.Повідомлення №6675ТОВ «Афаліна»від 25.12.2007 на 1 арк.

58. Повідомлення від 29.11.2002 р. про реєстрацію страхувальника ТОВ «Афаліна» на 1 арк.

59. Довідка про відповідність підприємства статусу спеціалізованого металургійного переробного

підприємства кольорових металів від 30.04.2002 № 107 на 3 арк.

60. Повідомлення від 26.04.2002р. про реєстрацію страхувальника ТОВ «Афаліна» ФСС на 1 арк.

61. Повідомлення від 08.01.2002 про реєстрацію страхувальника ТОВ «Афаліна» ФСС на 1 арк.

62. Повідомлення від 29.11.2001 про реєстрацію страхувальника ТОВ «Афаліна» ФСС на 1 арк.

63. Страхове свідоцтво ТОВ «Афаліна», реєстраційний № 2019000487 на 1 арк. від 25.04.2001р.

64. Повідомлення № 342/02 щодо віднесення ТОВ"Афаліна" до 07 класу ризику на виробництві на 1 арк.

65. Довідка № 371 від 18.09.2000р. (копія) про наявність відкритих рахунків ТОВ "Афаліна" на 1 арк.

66. Довідка № 233 від 13.06.2000 про наявність рахунку 26001019200000 ТОВ "Афаліна" на арк.

67. Реєстраційна картка № 0036 щодо обліку СГФ ТОВ "Афаліна" на 1 арк.

68. Копія протоколу засновників ТОВ "Афаліна" № 4 від 14.11.1999 р. на 1 арк.

69. Копія протоколу загальних зборів учасників ТОВ «Афаліна» № 1/05-05 від 05.05.2005 на І арк.

70. Засновницький договір про створення ТОВ "Афаліна" від 19.10.1994р. в 2 екз. на 3 арк.

71. Картка зразків підписів керівних осіб ТОВ "Афаліна" та зразків печаток на 2 арк.

72. Угода про виплату вартості частини майна ТОВ"Афаліна" від 21.05.2012р. між ОСОБА_5 та ТОВ "Афаліна" на 2 арк.

73. Чисті аркуші паперу з підписом схожим на особистий підпис ОСОБА_13 на 17 арк.

74. Фірмовий бланк ТОВ "Афаліна" без тексту, однак містить відтиск печатки ТОВ "Афаліна" на 2 арк.

75. Копія наказу № 65 від 06.05.2006 про призначення ОСОБА_14 на посаду директора

ТОВ"Афаліна" на 1арк.

76. Договір № 10 від 01.07.2016 між ТОВ"Афаліна" та ТОВ"Капро" на 3 арк. та додаток до нього на 1 арк.

77. купюри номіналом 500грн у кількості 95 шт.

78. флеш-носій SanDisk-32 Gb BM140800028-1 шт.

79. флеш-носій Lexar LJLS73-l28-700-105Е 34177-128 Gb GA3814S- 1шт.

80. флеш-носій PNYємкістю 128 Gb без номеру - 1 шт.

81. флеш-носій INNOV-X-SYSTEMS - 1 шт.

82. флеш-носій MBY без номеру ємкістю 2 Gb 1 шт.

83. флеш-носій SanDisk-128 Gb №ВР180726263В - 1 шт.

84. флеш-носій Lexar 64 Gb LJDS 23-64G-100-104F-1 шт.

85. флеш-носій Kingstone 8 Gb SH070108 - 1 шт.

86. флеш-носій Kingstone 4 Gb SH081008 - 1 шт.

87. флеш-носій Из smart EMTEC S/n6333ii009469S23215 -1 шт.

88. флеш-носій Lexar 16 Gb s/n LJDS73-16G-133-106F - 1 шт.

89. флеш-носій: Kingstone 4 Gb 04234-38-2 A00LF - 1 шт.

90. флеш-носій SanDisk 8Gb SDCZ36-008J-1 шт.

91. флеш-носій Kingstone 8 Gb 04335-318 AQLF- 1 шт.

92. флеш-носій LYD1ANTSX:LYD- 1 шт.

93. флеш-носій Data stick 16 Gb - 1 шт.

94. флеш-носій Samsung 64 USD-3.0-1 шт.

95. Micro SD Ridata 64 Gb.W.64GF45 - 1 шт.

96. Micro SD PNY 32 Gb UO 32G10R40XMC4LK - 1 шт.

97. Micro SD Lexar 32 Gb S/n відсутній - 1 шт.

98. Micro SD SP 32 Gb 032GDO2 - 1 шт.

99. Micro SD Lexar 32 Gb S/n відсутній - I шт.

100. Micro SD Lexar 64 Gb S/n відсутній - 1 шт.

101. Micro SD Lexar 32 Gb S/n 64534210 - 1 шт.

102. Micro SD PNY 32 Gb 531-14060983 - 1 шт.

103. Micro SD 8 Gb 2172DGAMAQUX - 1 шт.

104. Micro SD PNY 32 Gb UO 32G10R40XMC4LK - 1 шт.

105. Micro SD Transend 64 Gb C559525212 - 1 шт.

106. Micro SD HC 4Gb 0836U86719Y-l шт.

107. SD - картка Transend 8 Gb1633253753 - 1 шт.

108. SD - картка Kodak 31147-8 Gb-SMKA 8Gb - 1 шт.

109. SD-картка Наmа 128 mb- 1 шт.

110. SD-картка Toshiba SO-M512 -1 шт.

111. SD - картка PNY 8 Gb-S483SN08GSOBB - ! шт.

112. картки OLIMPUS 256 MB - 1 шт.

113. жорсткий диск WD Scorpio S/n WD 1600 BEVS-00RSTO S/n WXE 707612054 - 1 шт.

114. жорсткий USB-диск WXC 907768908-1 шт.

115. з`ємний USD- диск Poker-Hard Disk Dmve -1 шт.

116. жорсткий диск WD S/n WMAOM 2057001 -1 шт.

117. моб.телефон HUAWEI IMEI 869274015845093 -1 шт.

118. Ноутбук ACER S/n NXMDLAA0023250FFC4760 -1 шт.

119. копія статуту ТОВ "Афаліна" 2018р. на 13 арк.

120. Копія розпорядження засновника ТОВ "Афаліна" ОСОБА_13 - 1 шт.

121. флеш-носій San Disk 32 Gb BM 180425720В - 1 шт.

122. флеш-носій Kingstone 16 Gb DTSE9H/16Gb-2 шт.

123.Технічний паспорт на виробничий будинок Пристройка (корпус №4) (административно - бытовой корпус) Харьков, пров. Пластичный,. 9. Власник ООО «Афалина» між "Ц-4" 07.05.2003р. на 8 арк.

124. Копія технічного паспорту на виробничий будинок Пристройка ( корпус №4) (административно-бьгтовой корпус) Харьков, пров. Пластичный, 9. Власник ООО «Афалина» між "Ц-4" 07.05.2003р. на 8 арк.

125. Технічний паспорт на виробничий будинок №9 пров. Пластичний, власник - ТОВ «Афаліна» S= 12838, 9 кв.м. від 10.02.2006 на 5 арк.

126. Технічний паспорт на виробничий будинок № 9 пров. Пластичний, корпус №2, власник - ТОВ «Афаліна» (Комрессорная), між 7/1-2 від 26.08.2003р на 4 арк.

127. Технічний паспорт на виробничий будинок № 9 пров. Пластичний, корпус №2, власник- ТОВ «Афаліна» між 7/1-2 від 26.08.2003р на 6 арк.

128. Технічний паспорт на виробничий будинок № 9 пров. Пластичний, (трансформаторна) між М-1 від 07.05.2003р., власник ООО «Афалина», на 5 арк.

129. Технічний паспорт на на виробничий будинок № 9 пров. Пластичний, нежитлова будівля між "Х-1", загальною площею 181,1 кв. м., власник- ТОВ «Афаліна» від 24.10.2014 на 10 арк.

130. Копія технічного паспорту на виробничий будинок № 9 пров. Пластичний, нежитлова будівля між "Х-1", загальною площею 181,1 кв. м., власник - ТОВ «Афаліна» від 24.10.2014 на 10 арк.

131. Технічний паспорт на виробничий будинок № 9 пров. Пластичний, нежитлова будівля між "В/1-1", загальною площею 997,3 кв. м., власник - ТОВ «Афаліна» від 24.10.2014 на 8 арк.

132. Копія технічного паспорту на виробничий будинок №9 пров. Пластичний, нежитлова будівля між "В/1-1", загальною площею 997,3 кв. м., власник - ТОВ «Афаліна» від 24.10.2014 на 8 арк.

133. Технічний паспорт на виробничий будинок № 9 пров. Пластичний, склад літ. "4-1", власник ООО «Афалина» від 22.07.2004р. на 5 арк.

134. Технічний паспорт на виробничий будинок № 9 пров. Пластичний, гараж між "Р-1", власник -ТОВ «Афаліна» від 29.01.2003р. на 4 арк.

135. Технічний паспорт на виробничий будинок № 9 пров. Пластичний, (станция пожаротушения) між "С-1", власник - ТОВ «Афаліна» від 29.01.2003р. на 4арк.

136. Технічний паспорт на виробничий будинок № 9 пров. Пластичний, (корпус №4) між "Ц-1", власник - ООО «Афалина», від 07.05.2003р. на 5 арк.

137. Технічний паспорт на виробничий будинок № 9 пров. Пластичний (цех), власник - ТОВ «Афаліна», ТОВ «Втормет», від 10,02.2006р. на 7 арк.

138. Копія технічного паспорту на виробничий будинок № 9 пров. Пластичний (цех), власник -ТОВ «Афаліна», ТОВ «Втормет», від 10.02.2006р. на 7 арк.

139. Копія технічного паспорту на виробничий будинок № 9 пров. Пластичний (корпус №1 с пристройкой) піт. Ш-1, Ш-2, власник- ООО «Афалина» від 07.05.2003р. на 6 арк.

140. Копія технічного паспорту на виробничий будинок № 9 пров. Пластичний (корпус №1 с пристройкой) піт. Ш-1, Ш-2, власник - ООО «Афалина» від 07.05.2003р. на 6 арк.

Папка сірого кольору на якій міститься напис ТОВ "Афаліна" перелік статутних документів та важливих документів, яка містить наступні документи:

1. перелік присутніх осіб на загальних сборах учасників ТОВ "Афаліна" додаток до протоколу №1/05-12 від 21.05.2012р. на 1 арк;

2. протокол загальних зборів учасників ТОВ «Афаліна» № 1/03-10 від 03.03.2010р. на 2 арк.;

3. два екземпляри копії заяви ОСОБА_10 про вихід зі складу засновників ТОВ «Афаліна» від 12.03.2010р. на 2 арк.;

4. копія протоколу загальних зборів учасників ТОВ «Афаліна» № 1/05-12 від 21.05.2012р. на 2 арк.;

5. копія довіреності від 15.08.2008р. на 1 арк. від імені ОСОБА_5 , якою уповноважено Матарикіну СП. на представництво інтересів;

6. протокол загальних зборів учасників ТОВ «Афаліна» № 1/05-05 від 05.05.2005р. на І арк.;

7. свідоцтво №228372 на знак для товарів і послуг ТОВ «Афаліна» від 26.06.2017р. на 3 арк. із супровідним листом;

8. наказ про надання відпустки директору ТОВ «Афаліна» ОСОБА_15 № 24/1 05.08.2016р. на 1 арк.;

9. наказ про надання відпустки директора ТОВ «Афаліна» ОСОБА_15 № 24/2 від 05.08.2016р. на 1 арк,;

10. довідка директору ТОВ «Афаліна» ОСОБА_8 № 118-22-11 від 01.03.2017р. про закриття поточного рахунку на 1 арк.;

11. повідомлення про відкриття рахунку ТОВ «Афаліна» від 17.07.2007р. на 1 арк.;

12. повідомлення про відкриття рахунку ТОВ «Афаліна» від 17.07.2007р. на 1 арк.;

13. повідомлення про відкриття рахунку ТОВ «Афаліна» від 17.07.2007р. на 1 арк.;

14. квитанція № 16 від 28.11.2006р. платник ТОВ «Афаліна» на 1 арк.;

15. лист на бланку ТОВ «Афаліна» з приводу оплати послуг зв`язку № 42 від 13.06.2016р. на 1 арк.;

16. приказ №7 по особовому складу ТОВ «Афаліна» вія. 21.01,2008р. на 1 арк,;

17. заява про закриття рахунку ТОВ «Афаліна» від 26.01.2011 р. на 1 арк.;

18. довідка про відкриті рахунки в ТОВ «Альфа-банк» від 18.06.2016 № 51002 на 1 арк.;

19. повідомлення ТОВ «Афаліна» про розрахунок зборів Пенсійного фонду від 14.01.2003р. на 1 арк.;

20. довідка про взяття на облік платника податків ТОВ «Афаліна» № 5870/10 від 16.05.2005р. на 1 арк.;

21. лист ТОВ «Афаліна» № 5 від 11.01.2016р. на 1 арк.;

22. лист ТОВ «Афаліна» № 23 від 02.03.2016р. на 2 арк.;

23. лист ТОВ «Афаліна» №4 від 11.01.2016р. на 1 арк.;

24. лист ТОВ «Афаліна» про проведення звірки рахунків № 151 від 10.12.2015р. на 1 арк.;

25. заява про переведення ТОВ «Афаліна» на стандартні тарифи обслуговування в банківській. установі від 28.09.2012р.(копія) на 1 арк;

26. копія повідомлення взяття на облік ТОВ «Афаліна» закриття рахунку від 15.08.2014р. на 1 арк.;

27. лист адміністрації Холодногірського району міста Харкова на адресу ТОВ «Афаліна» № 114/01/187-16 від 25.02.2016р. на 1 арк.;

28. копія виписки від 25.12.2013 про передачу права власності торгівельний знак ТОВ «Афаліна» на 1 арк.; /

29. протокол загальних зборів ТОВ «Афаліна» № 12/03-13від 12.03.2013р. з приводу забезпечення виконання зобов`язань на 4 арк.;

30. виписка з ЄДР ТОВ "Афаліна"від 27.10.1994р. на 1 арк.;

31. копія виписки з ЄДР ТОВ "Афаліна"від 27.10.1994р. на 1 арк.;

32. витяг з ЄДР про реєстрацію юридичної особи ТОВ «Афаліна» № 203435 на 2 арк.;

33. витяг з ЄДР про реєстрацію юридичної особи ТОВ «Афаліна» № 739348 на 2 арк.;

34. витяг з ЄДР про реєстрацію юридичної особи ТОВ «Афаліна» № 763632 на 1 арк.;

35. договір про передачу права власності на частку в статутному капіталі ТОВ «Афаліна» від 15.03.2010р. на 2 арк.;

36. акт Державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об`єкта ТОВ «Афаліна»;

37. атестат ТОВ «Афаліна» АВ №470198 № 780 від 06.07.2010р. на 1 арк.;

38. свідоцтво на знак для товарів і послуг ТОВ «Афаліна» 26892 від 16.09.2002р. на 1 арк.;

39. ліцензія ТОВ «Афаліна» АВ№470198 від 06.07.2010р. на 1 арк.;

40. свідоцтво ТОВ «Афаліна» А00 № НОМЕР_3 на 1 арк.;

41. свідоцтво ТОВ «Афаліна» свідоцтво № НОМЕР_4 від 05.11.2002р. на 1 арк.;

42. Довідка з ЄДР ТОВ «Афаліна» АА№594458 на 1 арк.;

43. Довідка ТОВ «Афаліна» № 5870/10 від 16.05.2005р на 1 арк..;

44. копія наказу № 65 від 06.05.2005р. на бланку ТОВ «Афаліна», про прийняття ОСОБА_15 на посаду на 1 арк.;

45. зміни № 2 до статуту ТОВ «Афаліна» на 1 арк.;

46. копія змін до статуту ТОВ «Афаліна» № 2 на 1 арк.;

47. протокол загальних зборів ТОВ «Афаліна» № 1/05-12 від 21.05.2012р. на 4 арк.;

48. три екземпляри протоколу загальних зборів ТОВ «Афаліна» № 1/06-01 від 06.01.2012р. на

3 арк.;

49. протокол загальних зборів ТОВ «Афаліна» № 1/03-10 від 03.03.2010р. на 2 арк.;

50. зміни до статуту ТОВ «Афаліна» № 1 на 1 арк.;

51. протокол загальних зборів ТОВ «Афаліна» № 1/03-10 від 03.03.2010р. на 2 арк.;

52. наказ по ТОВ «Афаліна» по особовому №65 від 06.05.2005 на 1 арк.;

53. протокол копія ТОВ «Афаліна» №04/07 від 23.04.2007 на 1 арк.;

54. статут ТОВ"Афаліна" від 27.04.2007р. на І2 арк.;

55. копія статуту ТОВ"Афаліна" від 27.04.2007р. на 12арк.

56. копія статуту ТОВ"Афаліна" від 27.04,2007р. на 12арк.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Повний текст ухвали складено 07.10.2019 року.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення03.10.2019
Оприлюднено21.02.2023
Номер документу84762339
СудочинствоКримінальне
Сутьскасування арешту майна

Судовий реєстр по справі —554/2768/19

Ухвала від 03.10.2019

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Гольник Л. В.

Ухвала від 03.10.2019

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Гольник Л. В.

Ухвала від 26.07.2019

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Материнко М. О.

Ухвала від 05.07.2019

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Бугрій В. М.

Ухвала від 05.07.2019

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Материнко М. О.

Ухвала від 05.07.2019

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Материнко М. О.

Ухвала від 25.06.2019

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Гольник Л. В.

Ухвала від 25.06.2019

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Гольник Л. В.

Ухвала від 19.06.2019

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Гольник Л. В.

Ухвала від 10.06.2019

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Гольник Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні