Ухвала
від 29.10.2019 по справі 161/9789/18
ЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 161/9789/18

Провадження № 2/161/113/19

У Х В А Л А

29 жовтня 2019 року Луцький міськрайонний суд Волинської області

в складі: головуючого судді - Пушкарчук В.П.,

при секретарі - Загоровській І.І.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Луцьку цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , приватного підприємства Делівері Кар , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, Територіальний сервісний центр № 0741 Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області, Товариство з обмеженою відповідальністю А.В.Л. про визнання недійсним договору купівлі-продажу транспортного засобів, -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернулася в суд з позовом до ОСОБА_2 , приватного підприємства Делівері Кар , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, Територіальний сервісний центр № 0741 Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області, Товариство з обмеженою відповідальністю А.В.Л. про визнання недійсним договору купівлі-продажу транспортного засобів.

На адресу суду ОСОБА_1 подала клопотання про залучення до участі у справі співвідповідача - Регіональний сервісний центр МВС у Волинській області.

Відповідно до ст. 51 ЦПК України суд першої інстанції має право за клопотанням позивача до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання залучити до участі у ній співвідповідача.

Відповідно до ч. 4 ст. 34 Закону України "Про дорожній рух" державна реєстрація та облік автомобілів, здійснюються територіальними органами Міністерства внутрішніх справ України.

Пунктами п. 3, 8 Порядку державної реєстрації та обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів та мотоколясок інших прирівняних до них транспортних засобів та мопедів (затверджено постановою КМУ від 07 вересня 1998 р. N 1388 - далі Порядок) визначено, що державна реєстрація транспортних засобів проводиться територіальними органами з надання сервісних послуг МВС (далі - сервісні центри МВС) з метою здійснення контролю за відповідністю конструкції та технічного стану транспортних засобів установленим вимогам стандартів, правил і нормативів, дотриманням законодавства, що визначає порядок сплати податків і зборів (обов`язкових платежів), а також для ведення їх обліку та запобіганню вчиненню щодо них протиправних дій.

Державний облік зареєстрованих транспортних засобів передбачає реєстрацію, накопичення, узагальнення, зберігання і передачу інформації про такі засоби та відомості про їх власників, які вносяться до Єдиного державного реєстру МВС.

Комплекс заходів, пов`язаних з проведенням державної реєстрації (перереєстрації) та зняттям з обліку призначених для експлуатації на вулично - шляховій мережі загального користування транспортних засобів усіх типів здійснює територіальний сервісний центр МВС у Волинській області, як структурний підрозділ територіального органу МВС - Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області.

Територіальний сервісний центр 0741 Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області відповідно до Положення, затвердженого наказом РСЦ МВС у Волинській області від 15.02.2016 № 12 є структурним підрозділом територіального органу МВС - Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області.

Враховуючи вищевикладене, суд вважає за необхідне клопотання задовольнити та залучити до участі у справі Регіональний сервісний центр МВС у Волинській області в якості співвідповідача.

Керуючись ст.ст. 5 1, 198 ЦПК України , -

УХВАЛИВ:

Клопотання задовольнити.

Залучити Регіональний сервісний центр МВС у Волинській області (43023, м. Луцьк, вул. Гордіюк, 14б) в якості співвідповідача у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , приватного підприємства Делівері Кар , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, Територіальний сервісний центр № 0741 Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області, Товариство з обмеженою відповідальністю А.В.Л. про визнання недійсним договору купівлі-продажу транспортного засобів.

Справу до розгляду призначити об 11 год. 00 хв. 14 листопада 2019 року. Направити співвідповідачу копії даної ухвали та позовної заяви.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя Луцького міськрайонного суду

Волинської області В.П. Пушкарчук

Дата ухвалення рішення29.10.2019
Оприлюднено05.11.2019
Номер документу85365584
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —161/9789/18

Ухвала від 26.06.2023

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Пушкарчук В. П.

Ухвала від 24.02.2020

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Здрилюк О. І.

Ухвала від 27.01.2020

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Здрилюк О. І.

Рішення від 14.11.2019

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Пушкарчук В. П.

Рішення від 14.11.2019

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Пушкарчук В. П.

Ухвала від 04.11.2019

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Пушкарчук В. П.

Ухвала від 29.10.2019

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Пушкарчук В. П.

Ухвала від 29.10.2019

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Пушкарчук В. П.

Постанова від 25.06.2019

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Карпук А. К.

Постанова від 25.06.2019

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Карпук А. К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні