Ухвала
від 18.11.2019 по справі 365/476/19
ЗГУРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 365/476/19

Номер провадження: 2/365/298/19

У Х В А Л А

18.11.2019 року смт. Згурівка

Згурівський районний суд Київської області в складі:

головуючого - судді ХИЖНОГО Р.В.

за участю

секретаря судового засідання НОСОВОЇ О.О.

представника позивача СЄРОВА В.М ОСОБА_1

третьої особи ОСОБА_2

представника ОСОБА_3

прокурора ХУДЯКОВОЇ М.Ю.

в ході розгляду у відкритому підготовчому засіданні в залі засідань суду № 1 цивільної справи за позовом ОСОБА_4 до Головного управління Держгеокадастру у Київській області, Згурівської селищної ради Київської області, Згурівської районної ради Київської області, Відділу освіти Згурівської районної державної адміністрації Київської області, Згурівської районної державної адміністрації Київської області, третя особа без самостійних витмог ОСОБА_5 , про припинення права постійного користування земельною ділянкою та визнання державного акту про право постійного користування землею недійсним, -

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Згурівського районного суду Київської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_4 до Головного управління Держгеокадастру у Київській області, Згурівської селищної ради Київської області, Згурівської районної ради Київської області, Відділу освіти Згурівської районної державної адміністрації Київської області, Згурівської районної державної адміністрації Київської області, третя особа без самостійних витмог ОСОБА_5 , про припинення права постійного користування земельною ділянкою та визнання державного акту про право постійного користування землею недійсним.

В підготовче судове засідання не з`явились представники Згурівської селищної ради Київської області, Згурівської районної ради Київської області, Відділу освіти Згурівської районної державної адміністрації Київської області, Згурівської районної державної адміністрації Київської області, про дату, час та місце проведення підготовчого судового засідання були повідомлені належним чином, подали до суду заяви, в яких просили про проведення підготовчого судового засідання у їх відсутність.

Суд вважає за можливе провести підготовче судове засідання у відсутність представників відповідачів, оскільки їх неявка не перешкоджає проведенню підготовчого судового засідання.

В підготовчому судовому засіданні представник третьої особи ОСОБА_6 звернулась до суду із клопотанням про надання часу для подачі письмових пояснень на відзив прокурора.

Прокурор Худякова М.Ю. зауважила, що відзив нею не подавався. Прокурором іншим учасникам справи були направлені лише копії документів, які ним були долучені до справи, як докази.

Суд не вважає за можливе задоволити клопотання представника третьої особи, оскільки відзив в межах даної цивільної справи прокурором не подавався.

Виконавши вимоги ст. 197 ЦПК України для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті, суд вважає за необхідне закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 196,197,200 ЦПК України,-

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті на 14 годину 00 хвилин 04 грудня 2018 року.

Викликати в судове засідання учасників справи.

Про розгляд справи повідомити прокурора.

Доручити Новопсковському районному суду Луганської області забезпечити проведення судового засідання, призначеного на 04 грудня 2019 року о 14 годині 00 хвилин, в режимі відео конференції із Згурівським районним судом Київської області, за участю представника третьої особи ОСОБА_5 - адвоката Матвєєвої Тетяни Сергіївни.

Копію ухвали суду надіслати Новопсковському районному суду Луганської області для організації її виконання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

ГОЛОВУЮЧИЙ Р.В.ХИЖНИЙ

Дата ухвалення рішення18.11.2019
Оприлюднено19.11.2019
Номер документу85689976
СудочинствоЦивільне
Сутьправо постійного користування землею недійсним

Судовий реєстр по справі —365/476/19

Ухвала від 04.02.2021

Цивільне

Київський апеляційний суд

Поліщук Наталія Валеріївна

Ухвала від 19.01.2021

Цивільне

Київський апеляційний суд

Поліщук Наталія Валеріївна

Ухвала від 22.12.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Поліщук Наталія Валеріївна

Рішення від 20.10.2020

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Хижний Р. В.

Рішення від 20.10.2020

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Хижний Р. В.

Ухвала від 24.04.2020

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Хижний Р. В.

Ухвала від 25.03.2020

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Хижний Р. В.

Ухвала від 18.11.2019

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Хижний Р. В.

Ухвала від 08.11.2019

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Хижний Р. В.

Ухвала від 28.10.2019

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Хижний Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні