Ухвала
від 20.12.2019 по справі 265/7410/19
ДОНЕЦЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

11-сс/804/821/19

265/7410/19

Суддя 1 інстанції: Гноєвой С.С. Єдиний унікальний номер: 265/7410/19

Доповідач: Топчій Т.В. Номер провадження 11-сс/804/821/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

20 грудня 2019 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення Донецького апеляційного суду в складі:

судді-доповідача Топчій Т.В.

суддів Свіягіної І.М., Куракової В.В.,

за участю секретаря Меркулової Я.О.

прокурора Лісодіда В.О.

захисника Поляха В.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні у місті Маріуполі апеляційну скаргу захисника Поляха В.В., діючого в інтересах ОСОБА_1 на ухвалу слідчого судді Орджонікідзевського районного суду м. Маріуполя Донецької області від 02 грудня 2019 року про арешт майна, вилученого під час проведення обшуку за адресою АДРЕСА_1 , в рамках кримінального провадження за №42018050000000542 від 30.08.2018 року, за ознаками злочинів, передбачених ст. 364 ч. 2, ст. 212 ч. 3 КК України,-

Рух справи, короткий зміст оскарженого судового рішення.

29 листопада 2019 року до Орджонікідзевського районного суду м. Маріуполя Донецької області надійшло вказане клопотання прокурора в рамках кримінального провадження №42018050000000542 від 30.08.2018 року, за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ч.2 ст.364, ч.3 ст.212 КК України.

В обґрунтування клопотання прокурор зазначає, що Управлінням з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури Донецької області здійснюється процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні №42018050000000542 від 30.08.2018 року.

Під час розслідування, крім іншого встановлено, що посадові особи правоохоронних та контролюючих органів, за попередньою змовою з представниками комерційних структур, сприяють здійсненню митного оформлення імпорту товарів по митним деклараціям, що містять недостовірні відомості, які впливають на нарахування митних платежів.

За результатами проведення аналізу фінансово-господарської діяльності основних підприємств - імпортерів будівельної техніки та запчастин до неї, а саме: ТОВ ЕТС (код ЄДРПОУ 24308872), ТОВ ЕТС-КИЇВ (код ЄДРПОУ 39482580), ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ (код ЄДРПОУ 41275867), загальне керівництво якими здійснює один з засновників зазначених підприємств - ОСОБА_1 (РНОКПП НОМЕР_1 ), встановлено, що штучне завищення податкового кредиту та витрат за рахунок оприбуткування імпортних товарів від сумнівних СГД у період з січня 2016 по теперішній час здійснювалось виключно через ТОВ ЕТС . Так, посадовими особами ТОВ ЕТС у період 2016 - 2019 років, через пов`язану компанію - нерезидента ARAX SPEDITIONS-, HANDELS-, BERATUNGS-AGENTUR GMBH (Німеччина), яка є власником ТОВ ЕТС , здійснені ризикові операції з придбання імпортних (згідно коду УКТЗЕД) товарів у ряду СГД, що мають ознаки фіктивності та ризиковості , перелік яких наведений у клопотанні, що призвело до фактичного ненадходження до Державного бюджету України податків, зборів (обов`язкових платежів), що входять в систему оподаткування, введених у встановленому законом порядку, в особливо великому розмірі, на загальну суму понад 5 млн.грн.

Ухвалою слідчого судді Орджонікідзевського районного суду м. Маріуполя Донецької області від 02 грудня 2019 року клопотання про арешт майна задоволено.

Накладено арешт на майно, вилучене під час проведення обшуку по кримінальному провадженню №42018050000000542 від 30.08.2018 року, за адресою АДРЕСА_1 , яке використовується ТОВ ЕТС у якості офісу, станції технічного обслуговування ТОВ ЕТС , а саме документи згідно переліку (а.п. 6-18).

Узагальнені доводи апеляції та позицій учасників судового провадження.

На вказану ухвалу надійшла апеляційна скарга захисника Полях В.В., в якій він, посилаючись на порушення норм кримінального процесуального права, неправильне застосування передбачених законом підстав для арешту, просив оскаржувану ухвалу скасувати, постановити нову, якою відмовити в арешті майна.

Окрім цього, просить поновити пропущений строк на апеляційне оскарження ухвали слідчого судді.

В обґрунтування доводів апеляційної скарги захисник вказав, що строки, передбачені для винесення ухвали про арешт майна не були дотримані, власника майна не було повідомлено про судове засідання умисно.

Також зазначає, що судом неправильно застосовані передбачені законом підстави для арешту майна, а саме, що ризики, передбачені абз. 2 ч. 1 ст. 170 КПК України відсутні. Окрім цього, зазначає, що слідчий та прокурор не довели, що існує обґрунтована підозра щодо вчинення кримінального правопорушення такого ступеня тяжкості, що може бути підставою для застосування заходів забезпечення кримінального провадження. Стороною обвинувачення взагалі не вказано підстав, у зв`язку з якими потрібно здійснити арешт майна , що є порушенням п. 1 ч. 2 ст. 171 КПК України, не зазначено документів, що підтверджують право власності на майно.

В своїх доповненнях до апеляційної скарги захисник Полях В.В. зазначає, що під час обшуку проведеного 19 листопада 2019 року були вилучені документи ТОВ ЕТС не пов`язані з зазначеними вище юридичними особами, крім того вилучені документи інших юридичних осіб, взагалі не вказаних в Ухвалі суду, а саме: ТОВ ЕТС-КИЇВ , ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ , ТОВ ВЕСТ ІСТ ДЕЛІВЕРІ , ТОВ КОНСТРАКШЕН ЕКВІПМЕТ ДЕВЕЛОПМЕНТ ГРУП .

В подальшому на всі вилучені документи, не перевіряючи чи дійсно вони пов`язані з кримінальним провадженням ухвалою слідчого судді Орджонікідзевського районного суду міста Маріуполя від 02.12.2019 року накладено арешт.

Зокрема, під час обшуку вилучено, а в подальшому накладено арешт на документи фінансово-господарської діяльності ТОВ ЕТС-КИЇВ (код ЄДРПОУ 39482580), а також на печатки підприємства. Хоча ТОВ ЕТС та ТОВ ЕТС-КИЇВ мають схожу назву проте є різними юридичними особами. Ухвала суду про проведення обшуку стосувалася виключно ТОВ ЕТС та його господарської діяльності з юридичними особами, що зазначені вище, в переліку яких відсутнє ТОВ ЕТС-КИЇВ . Ухвалою слідчого судді Орджонікідзевського районного суду міста Маріуполя від 02.12.2019 року не обґрунтовано необхідність накладення арешту на документи ТОВ ЕТС-КИЇВ , яке не має жодного відношення до кримінального провадження.

Аналогічно під час обшуку вилучено, а в подальшому накладено арешт на документи та печатки ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ , ТОВ КОНСТРАКШЕН ЕКВІПМЕТ ДЕВЕЛОПМЕНТ ГРУП , а також ФОП ОСОБА_2 .

Під час проведення обшуку були вилучені ОРИГІНАЛИ статутних документів ТОВ ВЕСТ ІСТ ДЕЛІВЕРІ , які є статутними документами, а не документами фінансово - господарської діяльності, не стосуються кримінального провадження, їх вилучення та арешт повністю блокує діяльність ТОВ ВЕСТ ІСТ ДЕЛІВЕРІ .

Під час обшуку вилучені документи на право власності на квартири фізичної особи - ОСОБА_3 , а також її печатка як фізичної особи - підприємця. На зазначені документи, які жодним чином не стосуються юридичної особи ТОВ ЕТС , взагалі будь-яких юридичних осіб, кримінального провадження, а є особистими правовстановлюючими документами фізичної особи в подальшому також накладено арешт.

Заслухавши доповідача, прокурора, який заперечував проти апеляційної скарги захисника, просив залишити ухвалу без зміни, захисника, який підтримав апеляційну скаргу у повному обсязі, прокурора, який її заперечив, вивчивши матеріали судового провадження та апеляційні доводи, колегія суддів вважає, що, апеляційна скарга захисника підлягає частковому задоволенню, з наступних підстав.

Арештом майна згідно із ч.1 ст.170 КПК України є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку. Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

В п.1 ч.2 ст.170 КПК України визначено, що арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів. В цьому випадку згідно із ч.3 цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у ст.98 цього Кодексу.

З аналізу положень вищевказаних процесуальних норм закону випливає, що слідчий та прокурор повинні довести, що майно, яке на їх думку, підлягає арешту, повинно відповідати критеріям, визначеним у ст.98 КПК України. Доведеними повинні бути і ризики щодо такого майна, передбачені ст.170 КПК України, зокрема, - щодо збереження речових доказів.

Розглядаючи клопотання про накладення арешту на майно, в порядку статей 170-173 КПК України, для прийняття законного та обґрунтованого рішення, слідчий суддя повинен з`ясувати усі обставини, які передбачають підстави для арешту майна або відмови у задоволенні клопотання про арешт майна.

На думку колегія суддів, зазначені вимоги закону при розгляді клопотання про накладення арешту на майно слідчим суддею дотримані, однак не в повній мірі.

Колегією суддів встановлено, що в ході проведеного обшуку за адресою АДРЕСА_1 , було виявлено і вилучено майно, яке постановою від 21 листопада 2019 року визнано у кримінальному провадженні №42018050000000542 речовими доказами.

Доводячи підставність поданого клопотання про накладення арешту на майно, прокурор вказував на те, арештоване майно, яке визнане речовими доказами, може бути предметом вчинення кримінального правопорушення, чи зберегло на собі його сліди або містить інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час розгляду кримінального провадження, а його повернення унеможливить виконання завдання кримінального провадження у відповідності до ст.2 КПК України в частині забезпечення повного та неупередженого розслідування.

Приймаючи рішення за апеляційними доводами захисту стосовно накладення арешт на документи та печатки інших товариств, та на їх статутні документи, які не має жодного відношення до кримінального провадження, колегія суддів вважає їх неспроможними.

Так, обшук було проведено на підставі ухвал слідчого судді від 14 та 19 листопада 2019 року, якими було задоволене клопотання прокурора про проведення обшуку, та наданий дозвіл на відшукання та вилучення документів фінансово-господарської діяльності ТОВ ЕТС з переліком компаній нерезидентів, пов`язаних взаємовідносинами з ТОВ ЕТС , а також печаток та штампів суб`єктів господарської діяльності не пов`язаних ТОВ ЕТС , а також комп`ютерної техніки та електронних носіїв інформації, на яких можуть зберігатись в електронному вигляді первинна документація фінансово- господарської діяльності та бухгалтерського обліку. Отже, арешт документів та печаток інших товариств у нежитловому приміщенні, яке використовується ТОВ ЕТС , у якості офісу, було законним та з дотриманням

Аналізуючи апеляційні твердження захисника Поляха В.В. стосовно незаконного накладення арешту на правоустановлюючі документи на квартири, за адресою АДРЕСА_1 , власником яких не є ОСОБА_1 , та які жодним чином не стосуються юридичної особи ТОВ ЕТС , колегія суддів вважає їх слушними.

Так, з матеріалів справи вбачається, що слідчий суддя, задовольняючи клопотання прокурора, наклав арешт на все вилучене під час проведення обшуку за адресою АДРЕСА_1 майно, не перевіряючи чи дійсно воно пов`язане з кримінальним провадженням.

Так, накладаючи арешт на документи, а саме на : технічний паспорт на квартиру АДРЕСА_3 , технічний паспорт на квартиру АДРЕСА_4 , технічний паспорт на квартиру АДРЕСА_5 , вилученні під час проведення обшуку за адресою АДРЕСА_1 ,в рамках кримінального провадження за №42018050000000542 від 30.08.2018 року, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ст. 364 ч. 2, 212 ч. 3 КК України, слідчий суддя не обґрунтував доцільність та необхідність такого арешту, за наслідками розгляду клопотання прокурора.

Під час апеляційного розгляду, захисником були долучені до матеріалів справи правоустановлюючі документи на квартири за адресою: АДРЕСА_6 , а саме: технічний паспорт на квартиру АДРЕСА_7 , з яких вбачається, що власницею квартири є фізична особа - ОСОБА_3 . Враховуючи, що ці документи є особистими правовстановлюючими документами ОСОБА_3 , яка є дочкою директора ТОВ ЕТС - ОСОБА_1 , та прямо не повязана з діяльністю юридичної особи ТОВ ЕТС , внаслідок чого накладення арешту на ці документи є незаконним, отже апеляційні вимоги захисника в цій частині підлягають задоволенню.

Вирішуючи питання щодо законності і обґрунтованості арешту майна, колегія суддів враховує і усталену прецедентну практику ЄСПЛ на предмет відповідності втручання в право володіння майном принципу правомірного втручання, сумісного з гарантіями ст.1 Першого протоколу до Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод (далі Протокол і Конвенція), згідно якої підлягають оцінці три головні критерії, а саме: а) чи є втручання законним; б) чи переслідує воно суспільний інтерес ; в) чи є такий захід (втручання в право на мирне володіння майном) пропорційним визначеним цілям.

Таким чином, не дотримавшись вимог ст.ст. 170-173 КПК, не з`ясувавши і не дослідивши в достатньому обсязі всіх тих обставин, з якими кримінальний процесуальний закон пов`язує можливість накладення арешту на майно особи, слідчий суддя допустив істотне порушення вимог кримінального процесуального закону, внаслідок чого ухвала про арешт майна підлягає скасуванню.

Керуючись ст.405,407 КПК України, колегія суддів, -

У Х В А Л И Л А:

Апеляційну скаргу захисника Поляха В.В., діючого в інтересах ОСОБА_1 - задовольнити частково.

Ухвалу слідчого судді Орджонікідзевського районного суду м. Маріуполя Донецької області від 02 грудня 2019 року про арешт майна, вилученого під час проведення обшуку за адресою АДРЕСА_1 , в рамках кримінального провадження за №42018050000000542 від 30.08.2018 року, за ознаками злочинів, передбачених ст. 364 ч. 2, ст. 212 ч. 3 КК України - скасувати.

Клопотання прокурора Лісодід В.О. про арешт майна - задовольнити частково.

Накласти арешт на майно, вилучене під час проведення обшуку по кримінальному провадженню №42018050000000542 від 30.08.2018 року, за адресою АДРЕСА_1 , яке використовується ТОВ ЕТС у якості офісу, станції технічного обслуговування ТОВ ЕТС , а саме:

- гарантійний лист ПАТ Райфайзен Банк Аваль до ТОВ ЕТС про кредитування ТОВ Семфлот для оплати за технику (вих.№150 від 26 вересня 2019 року) на 1 арк;

-митна декларація відправник: ABG ALLGEMEINE BAUMASCHINEN-GESELLS CHAFT MBH, одержувач: ТОВ ЕТС від 22.10.19 на 2 арк;

-митна декларація відправник: VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT AB EGION EMEA, одержувач: ТОВ ЕТС-КИЇВ від 22.10.19 на 2 арк;

-митна декларація відправник: MECALAC CONSTRUCTION EQUIPMENT UK LTD, одержувач: ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ від 27.09.19 на 2 арк;

-митна декларація відправник: Shandong Lingong Construction Machinery Co., LTD, одержувач: ТОВ ЕТС від 27.09.19 на 3 арк;

-митна декларація відправник: Shandong Lingong Construction Machinery Co., LTD, одержувач: ТОВ ЕТС від 27.09.19 на 3 арк;

-митна декларація відправник: Shandong Lingong Construction Machinery Co., LTD, одержувач: ТОВ ЕТС від 27.09.19 на 3 арк;

-митна декларація відправник: Shandong Lingong Construction Machinery Co., LTD, одержувач: ТОВ ЕТС від 27.09.19 на 3 арк;

-митна декларація відправник: MECALAC CONSTRUCTION EQUIPMENT UK LTD, одержувач: ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ від 03.10.19 на 2 арк;

-митна декларація відправник: MECALAC CONSTRUCTION EQUIPMENT UK LTD, одержувач: ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ від 03.10.19 на 2 арк;

-Декларація про відповідність ТОВ ЕСТ-КИЇВ ТЗ Volvo EW205D 2018 р.в. від 22.10.19 на 1 арк.;

-Наказ ТОВ ЕТС-КИЇВ №33/1 на 1 арк.;

-Протокол №31/1 на 1 арк.;

-Митна декларація shipper - Scandinavian Near East Agency S.A., notify address - ETS LTD від 28.07.18 на 3 арк.;

-Договір купівлі-продажу №UA-180607-37 виробничо-технічного обладнання від 07.06.18 між Arax Speditions-, Handels-, Beratungs-Agentur GmbH та ТОВ ЕТС-КИЇВ та додатки до нього на 10 арк.;

-митна декларація відправник: VOLVO GROUP KOREA CO. LTD, одержувач: ТОВ ЕТС-КИЇВ на 2 арк;

-Заява ТОВ ЕТС-КИЇВ про зняття з обліку для продажу ТЗ Volvo EW205D 2018 р.в. на 1 арк.;

-Протокол №31/2 на 1 арк.;

-Наказ ТОВ ЕТС-КИЇВ №33/2 на 1 арк.;

-Додаток до договору купівлі-продажу №221 від 04.10.19 (Акт прийому-передачі товару екскаватора Volvo EC200DL новий) сторони: ТОВ ЕТС та ДП Товариство шанувальників природи козелець кого району на 2 арк.;

-Договір про надання правової допомоги від 23.10.29 між адвокатом ОСОБА_4 Т. І . та ОСОБА_3 2 екземпляри на 4 арк.;

-Протокол загальних зборів учасників ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ №20/1 на 1 арк.;

-Протокол загальних зборів учасників ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ №20/2 на 1 арк.;

-Заява ТОВ ЕТС про зняття з обліку для продажу ТЗ гусеничний екскаватор Volvo EС200D 2019 р.в. на 1 арк.;

-Довіреність №76/1 від 23.10.2019 ТОВ ЕСТ ОСОБА_6 для реєстрації ТЗ гусеничний екскаватор Volvo EС200D 2019 р.в. на 1 арк.;

-Протокол загальних зборів учасників ТОВ ЕТС №17/1 на 1 арк.;

-Наказ ТОВ ЕТС №34/1 на 1 арк.;

-Довіреність №76/2 від 23.10.2019 ТОВ ЕСТ ОСОБА_6 для реєстрації ТЗ гусеничний екскаватор Volvo EС200D 2019 р.в. на 1 арк.;

-Наказ ТОВ ЕТС №34/2 на 1 арк.;

-Протокол загальних зборів учасників ТОВ ЕТС №17/2 на 1 арк.;

-митна декларація відправник: VOLVO GROUP KOREA CO. LTD, одержувач: ТОВ ЕТС на 2 арк;

-Заява ОСОБА_7 до компетентних органів №487 від 14.05.19 на 1 арк.;

-Копія довіреності від 30.10.19 №2463 на 1 арк.;

-Копія довіреності від 31.07.19 №606 на 1 арк.;

-Копія довіреності від 31.07.19 №603 на 1 арк.;

- -Акт приймання-передачі технічного паспорту на квартиру АДРЕСА_8 № 5/02/15 від 28.02.19 на 1 арк.;

-Договір про забезпечення виконання зобов`язань №КБ 1/24/235 від 28.02.19 на 3 арк.;

-Попередній договір купівлі-продажу квартири від 28.02.19 на 2 арк.;

-Акт приймання-передачі технічного паспорту на квартиру АДРЕСА_9 № 5/02/15 від 28.02.19 на 1 арк.;

-Договір про забезпечення виконання зобов`язань №КБ 1/24/246 від 28.02.19 на 3 арк.;

-Попередній договір купівлі-продажу квартири від 28.02.19 на 2 арк.;

-Заява ОСОБА_2 компетентним органам №221 на 1 арк.;

-Квитанція до прибуткового касового ордеру №373 на 1 арк.;

-Квитанція до прибуткового касового ордеру №349 на 1 арк.;

-Квитанція до прибуткового касового ордеру №352 на 1 арк.;

-Квитанція до прибуткового касового ордеру №353 на 1 арк.;

-Квитанція до прибуткового касового ордеру №350 на 1 арк.;

-Квитанція до прибуткового касового ордеру №374 на 1 арк.;

-Квитанція до прибуткового касового ордеру №351 на 1 арк.;

-Квитанція №PN62 на 1 арк.;

-Квитанція №PN422 на 1 арк.;

-Квитанція №PN60 на 1 арк.;

-Квитанція №PN182 на 1 арк.;

-Квитанція №PN222 на 1 арк.;

-Квитанція №PN201 на 1 арк.;

-Акт звіряння взаємних розрахунків на 18.04.19 між ТОВ Класика будівництва і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Лист вих. 1 від 09.07.19 гр. ОСОБА_3 на 1 арк.;

-Договір № КБ/1/17/177 про заміну сторони у зобов`язанні від 18.04.19 на 1 арк.;

-Договір про забезпечення виконання зобов`язань №КБ 1/17/177 від 16.03.19 на 4 арк.;

-Договір про відступлення права вимоги та заміни сторони у зобов`язанні від 18.04.19 на 1 арк.;

-Договір про відступлення права вимоги та заміни сторони у зобов`язанні від 07.06.19 на 1 арк.;

-Акт приймання-передачі до договору №КБ/1/17/177 про заміну сторони у зобов`язанні від 09.07.19 на 1 арк.;

-Договір № КБ/1/17/177 про заміну сторони у зобов`язанні від 09.07.19 на 1 арк.;

-Попередній договір купівлі-продажу квартири від 16.03.17 на 2 арк.;

-Договір про відступлення права вимоги та заміни сторони у зобов`язанні від 09.07.19 на 2 арк.;

-Договір про забезпечення виконання зобов`язань №КБ 1/13/137 від 01.03.18 на 4 арк.;

-Акт звіряння взаємних розрахунків на 28.02.19 між ТОВ Класика будівництва і ОСОБА_3 на 1 арк.;

-Акт звіряння взаємних розрахунків на 28.02.19 між ТОВ Класика будівництва і ОСОБА_8 на 1 арк.;

-Попередній договір купівлі-продажу квартири від 21.03.18 на 2 арк.;

-Копія довіреності від 14.11.19 № 2421 на 1 арк.;

-Договір про відступлення права вимоги від 28.02.19 на 2 арк.;

-Лист вих. 1 від 28.02.19 гр. ОСОБА_3 на 1 арк.;

-Акт приймання-передачі до договору №КБ/1/13/137 про заміну сторони у зобов`язанні від 28.02.19 на 1 арк.;

-Договір № КБ/1/13/137 про заміну сторони у зобов`язанні від 28.02.19 на 1 арк.;

-Копія договору про надання послуг, виконання робіт та/або купівлю продаж товарів №S183 від 20.02.19 між ТОВ ЕТС та ТОВ Барлінек Інвест та додатки до нього на 13 арк.;

-Договір №UKR19/0418VU купівлі-продажу товару між ТОВ з ІІ Вольво Україна та ТОВ Донавтобак від 05.04.18 та додатки на 10 арк.;

- Договір №UKR19/0418VU купівлі-продажу товару між ТОВ з ІІ Вольво Україна та ТОВ Донавтобак від 05.04.18 та додатки на 10 арк.;

-Договір №UKR19/0418VU купівлі-продажу товару між ТОВ з ІІ Вольво Україна та ТОВ Донавтобак від 05.04.18 та додатки на 10 арк.;

-Рахунок на оплату №667 від 14.12.18 ТОВ Асбуд-Україна на 1 арк.;

-Рахунок на оплату №668 від 14.12.18 ТОВ Асбуд-Україна на 1 арк.;

-Комерційна пропозиція ТОВ ЕТС за грудень 2018 на 3 арк.;

-копія статуту ТОВ ЕТС-КИЇВ (нова редакція) на 5 арк.;

-завірені копії документів, що надаються юридичною особою державному реєстратору для проведення реєстраційної дії ТОВ ЕТС-КИЇВ на 24 арк.;

-додаток №1 до договору купівлі-продажу №119 від 05.06.18 між ТОВ ЕТС та ПП СКІФИ на 1 арк.;

-додаток №1 до договору купівлі-продажу №01/1605-19 від 16.05.19 між ТОВ ЕТС-КИЇВ та ПрАТ ТНК ГРАНІТ на 1 арк.;

-копія договору купівлі-продажу №UA-190313-05 виробничо-технічного обладнання від 13.03.19 між Arax Speditions-, Handels-, Beratungs-Agentur GmbH та ТОВ ЕТС-КИЇВ та додатки до нього на 10 арк.;

-копія договору завірена печаткою ТОВ ЕТС-КИЇВ купівлі-продажу №UA-190313-05 виробничо-технічного обладнання від 13.03.19 між Arax Speditions-, Handels-, Beratungs-Agentur GmbH та ТОВ ЕТС-КИЇВ та додатки до нього на 5 арк.;

-Протокол загальних зборів учасників ТОВ ЕТС №12/1 від 16.07.19 на 1 арк.;

-додаток №1 до договору купівлі-продажу №7 від 30.01.19 між ТОВ ЕТС-КИЇВ та ТОВ КРОНОСПАН УА на 1 арк.;

-додаток №1 до договору купівлі-продажу №41 від 26.03.19 між ТОВ ЕТС-КИЇВ та ТОВ КРОНОСПАН УА на 1 арк.;

-звіт про прибуток (втрати) ТОВ БК ВІНКОР травень 2019 на 3 арк.;

-довіреність від 08.04.19 ТОВ ЕТС-КИЇВ на 1 арк.;

-копія договору тимчасового платного користування технікою №47 від 09.04.19 між ТОВ ЕТС-КИЇВ та ТОВ АВТО ПАРИТЕТ на 6 арк.;

-Заява до Державного агентства водних ресурсів від ТОВ ЕТС-КИЇВ на 2 арк.;

-Договір №06-2 від 16.01.18 між НК Експоцентр Україна та ТОВ ЕТС з додатком на 5 арк.;

-Наказ №24/2 від 16.07.19 ТОВ ЕТС на 1 арк.;

-Акт надання послуг №1 від 09.06.18 ТОВ ЕТС-КИЇВ та ТОВ КОНЦЕПТ ТРЕЙД на 1 арк.;

-ВМД №2183749120 на 1 арк.;

-Договір №У/2103 від 21.03.18 між ТОВ ЕТС-КИЇВ та ТОВ КОНЦЕПТ ТРЕЙД на 6 арк.;

-Протокол загальних зборів учасників ТОВ ЕТС №11/2 від 16.07.19 на 1 арк.;

-Витяг з Єдиного реєстру ТОВ ЕТС-КИЇВ на 6 арк.;

-Договір купівлі-продажу №56 від 15.03.19 між ТОВ ЕТС та ОСОБА_9 на 5 арк.;

-Копія договору купівлі-продажу №207 від 25.09.19 між ТОВ ЕТС та ТОВ СЕМФЛОТ на 8 арк.;

-Довіреність №3Д/2019 від 06.03.19 ТОВ ЕТС на 1 арк.;

-Договір купівлі-продажу №207 від 25.09.19 між ТОВ ЕТС та ТОВ СЕМФЛОТ з додатками на 8 арк.;

-Договір купівлі-продажу №207 від 25.09.19 між ТОВ ЕТС та ТОВ СЕМФЛОТ з додатками на 8 арк.;

-Договір купівлі-продажу №207 від 25.09.19 між ТОВ ЕТС та ТОВ СЕМФЛОТ з додатками на 8 арк.;

-Договір купівлі-продажу №60 від 13.05.19 між ТОВ ЕТС-КИЇВ та ТОВ ДОРОЖНЬО-БУДІВЕЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ - 208 на 7 арк.;

-Договір купівлі-продажу №60 від 13.05.19 між ТОВ ЕТС-КИЇВ та ТОВ ДОРОЖНЬО-БУДІВЕЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ - 208 на 7 арк.;

-Договір купівлі-продажу №60 від 13.05.19 між ТОВ ЕТС-КИЇВ та ТОВ ДОРОЖНЬО-БУДІВЕЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ - 208 на 7 арк.;

-копія договору завірена печаткою ТОВ ЕТС-КИЇВ купівлі-продажу №UA-190313-05 виробничо-технічного обладнання від 13.03.19 між Arax Speditions-, Handels-, Beratungs-Agentur GmbH та ТОВ ЕТС-КИЇВ та додатки до нього на 10 арк.;

-накладна на переміщення № РН-001461 від 12.08.19 ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ на 1 арк.;

-Заказ-наряд №19001579 від 12.08.19 ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ на 1 арк.;

-ТТН № РН-001561 від 12 серпня 2019 р. ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ та ТОВ БК Будальянс груп`на 2 арк.;

-митна декларація відправник: MECALAC CONSTRUCTION EQUIPMENT UK LTD, одержувач: ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ від 11.04.19 на 2 арк;

-статут ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ прошитий на 21 арк.;

-Протокол загальних зборів учасників ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ №2/2019 від 07.06.19 на 1 арк.;

-Наказ ТОВ ВЕСТ ІСТ ДЕЛІВЕРІ від 14.06.19 № 1/2019 на 1 арк.;

-Наказ ТОВ ВЕСТ ІСТ ДЕЛІВЕРІ від 09.07.19 № 2-к на 1 арк.;

-Наказ ТОВ ВЕСТ ІСТ ДЕЛІВЕРІ від 09.07.19 № 2-к на 1 арк.;

-Наказ ТОВ ВЕСТ ІСТ ДЕЛІВЕРІ від 10.07.19 № 3-к на 1 арк.;

-Наказ ТОВ ВЕСТ ІСТ ДЕЛІВЕРІ від 10.07.19 № 3-к на 1 арк.;

-Наказ ТОВ ВЕСТ ІСТ ДЕЛІВЕРІ від 14.06.19 № 1-к на 1 арк.;

-Наказ ТОВ ВЕСТ ІСТ ДЕЛІВЕРІ від 14.06.19 № 1-к на 1 арк.;

-Наказ ТОВ ВЕСТ ІСТ ДЕЛІВЕРІ про прийняття на роботу від 09.07.19 № 3-к на 1 арк.;

-Виписка з єдиного державного реєстру ТОВ ВЕСТ ІСТ ДЕЛІВЕРІ на 1 арк.;

-Опис документів, що надаються юридичною особою ТОВ ВЕСТ ІСТ ДЕЛІВЕРІ на 1 арк.;

-Наказ ТОВ ВЕСТ ІСТ ДЕЛІВЕРІ від 14.06.19 №1/2019 на 1 арк.;

-Протокол загальних зборів учасників ТОВ ВЕСТ ІСТ ДЕЛІВЕРІ №1/2019 від 06.06.19 на 1 арк.;

-Накладна на переміщення № РН-002052 від 8.10.19 ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ на 1 арк.;

-ТТН № РН-002052 від 8.10.19 ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ на 1 арк.;

-Договір купівлі-продажу №15 від 27.08.19 між ТОВ Вест Іст Компані та ТОВ Сагла Груп з додатками на 8 арк.;

-Договір купівлі-продажу №36 від 13.11.19 між ТОВ ЕТС та ТОВ Верлас Плюс з додатками на 7 арк.;

-Договір про надання послуг, виконання робіт та/або купівлю-продаж товарів № S 272 ТОВ Вест Іст Компані та ТОВ Верлас Плюс з додатками на 8 арк.;

-ТТН № РН-002096 від 4.10.19 ТОВ ЕТС на 2 арк.;

-Копія митної декларації відправник: VOLVO GROUP KOREA CO. LTD, одержувач: ТОВ ЕТС-КИЇВ від 13.08.19 на 2 арк;

-Накладна на переміщення (копія) № Е-002096 від 4.10.19 ТОВ ЕТС на 1 арк.;

-Видаткова накладна № Е-0002330 від 15.11.19 ТОВ ЕТС , клієнт ТОВ ВФС Україна на 1 арк.;

-Видаткова накладна № Е-0002330 від 15.11.19 ТОВ ЕТС , клієнт ТОВ ВФС Україна на 1 арк.;

-Договір купівлі-продажу №25 від 12.11.19 між ТОВ ЕТС та ТОВ ВФС УКРАЇНА з додатками на 8 арк.;

-Копія договору оренди приміщення між ТОВ з ІІ Вольво Україна та ТОВ ЕТС Київ від 30.07.15 з додатками на 10 арк.;

-Довідка ТОВ ЕТС-КИЇВ вих. №29 від 03.04.2019 на 1 арк.;

-Довідка ТОВ ЕТС-КИЇВ вих. №29 від 03.04.2019 на 1 арк.;

-Договір купівлі-продажу №15 від 27.08.19 між ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ та ТОВ САГЛА ГРУП з додатками на 8 арк.;

-ТТН № Е-0001941 від 05.09.19 замовник ТОВ ЕТС , вантажовідправник ТОВ БЛГ ВІДІ Логістікс , вантажоодержувач ТОВ ЕТС на 2 арк.;

-ТТН № Е-0001941 від 05.09.19 замовник ТОВ ЕТС , вантажовідправник ТОВ БЛГ ВІДІ Логістікс , вантажоодержувач ТОВ ЕТС на 2 арк.;

-ТТН № Е-0001941 від 06.09.19 замовник ТОВ ЕТС , вантажовідправник ТОВ БЛГ ВІДІ Логістікс , вантажоодержувач ТОВ Спецстройтранс на 2 арк.;

-ТТН № Е-0001941 від 06.09.19 замовник ТОВ ЕТС , вантажовідправник ТОВ БЛГ ВІДІ Логістікс , вантажоодержувач ТОВ Спецстройтранс на 2 арк.;

-ТТН № Е-0001941 від 06.09.19 замовник ТОВ ЕТС , вантажовідправник ТОВ БЛГ ВІДІ Логістікс , вантажоодержувач ТОВ Спецстройтранс на 2 арк.;

-ТТН № Е-0002086 від 03.10.19 замовник ТОВ ЕТС , вантажовідправник ТОВ БЛГ ВІДІ Логістікс , вантажоодержувач ТОВ ЕТС на 2 арк.;

-ТТН № Е-0002086 від 03.10.19 замовник ТОВ ЕТС , вантажовідправник ТОВ БЛГ ВІДІ Логістікс , вантажоодержувач ТОВ ЕТС на 2 арк.;

-ТТН № Е-0002207 від 30.10.19 замовник ТОВ ЕТС , вантажовідправник ТОВ БЛГ ВІДІ Логістікс , вантажоодержувач ТОВ ЕТС на 2 арк.;

-ТТН № Е-0002207 від 30.10.19 замовник ТОВ ЕТС , вантажовідправник ТОВ БЛГ ВІДІ Логістікс , вантажоодержувач ТОВ ЕТС на 2 арк.;

-Договір купівлі-продажу №11 від 24.10.19 між ТОВ ЕТС та ПАТ Шляхове будівельне управління №82 з додатками на 7 арк.;

-Договір купівлі-продажу №15 від 27.08.19 між ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ та ТОВ САГЛА ГРУП з додатками на 8 арк.;

-Договір про надання послуг, виконання робіт та/або купівлю-продаж товарів № S 203 ТОВ Вест Іст Компані та ТОВ Семфлот від 17.10.19 з додатками на 8 арк.;

-Договір про надання послуг, виконання робіт та/або купівлю-продаж товарів № S 203 ТОВ Вест Іст Компані та ТОВ Семфлот від 17.10.19 з додатками на 8 арк.;

-Додатки до тендерної документації ТОВ ФХ сервіс на 17 арк.;

-Додатки до тендерної документації ТОВ ФХ сервіс на 15 арк.;

-Тендерна документація на закупівлю товарів для ДП НАЕК Енергоатом 2017р. на 54 арк.;

-Наказ №24/1 ТОВ ЕТС на 1 арк.;

-Протокол загальних зборів учасників ТОВ ЕТС №11/1 на 1 арк.;

-Заява ТОВ ЕТС про зняття з обліку для продажу на 1 арк.;

-Наказ №24/2 ТОВ ЕТС на 1 арк.;

-Протокол загальних зборів учасників ТОВ ЕТС №11/2 на 1 арк.;

-Протокол загальних зборів учасників ТОВ ЕТС №11/2 на 1 арк.;

-Протокол загальних зборів учасників ТОВ ЕТС №11/2 на 1 арк.;

-Наказ №24/2 ТОВ ЕТС на 1 арк.;

-Протокол загальних зборів учасників ТОВ ЕТС №11/1 на 1 арк.;

-Заява ТОВ ЕТС про реєстрацію на 1 арк.;

-Наказ №24/1 ТОВ ЕТС на 1 арк.;

-Копія контракту №EDC180331 від 2018-05-21 продавець Shandong Lingong Construction Machinery Co., LTD, покупець: ТОВ ЕТС з додатками на 8 арк.;

-Копія митної декларації відправник: Shandong Lingong Construction Machinery Co., LTD, одержувач: ТОВ ЕТС на 1 арк;

-Копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців ТОВ ЕТС на 2 арк.;

-Копія договору оренди приміщення між ТОВ з ІІ Вольво Україна та ТОВ ЕТС від 30.07.15 з додатками на 10 арк.;

-Копія договору оренди приміщення між ТОВ з ІІ Вольво Україна та ТОВ ЕТС від 30.07.15 з додатками на 10 арк.;

-Блокнот з чорновими записами помаранчевого кольору з написом ExpressT Транспортна компанія ;

-Ноутбук марки HP сірого кольору serial CND7128Y5F та зарядний пристрій HP CT:WFTLF0A1R68R1H;

-Акт про зважування на ЧП Марин Сервіс від 04.11.19 та квитанція на 2 арк.;

-Акт про зважування на ЧП Марин Сервіс від 04.11.19 1 арк.;

-Акт про зважування на ЧП Марин Сервіс від 04.11.19 та квитанція на 2 арк.;

-Акт про зважування на ЧП Марин Сервіс від 04.11.19 1 арк.;

-Копія митної декларації відправник: VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT AB EGION EMEA, одержувач: ТОВ ЕТС від 31.10.19 на 2 арк;

-VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT invoice copy від 2019-09-20 з печаткою митниці на 3 арк.;

- VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT invoice copy від 2019-09-20 з печаткою митниці на 3 арк.;

-Митна декларація shipper - VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT AB EGION EMEA, consigned to order of - ETS LTD від 23.09.19 на 3 арк.;

-Митна декларація shipper - VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT AB EGION EMEA, consigned to order of - ETS LTD від 23.09.19 на 3 арк.;

-Копія митної декларації відправник: VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT AB EGION EMEA, одержувач: ТОВ ЕТС від 31.10.19 на 1 арк;

-ТТН № 411191 від 04.11.19 замовник ТОВ ЕТС , вантажовідправник VOLVO GROUP Korea CO. LTD, вантажоодержувач ТОВ ЕТС на 1 арк.;

-митна декларація відправник: VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT AB EGION EMEA, одержувач: ТОВ ЕТС від 31.10.19 на 2 арк;

-Договір купівлі-продажу №207 від 25.09.19 між ТОВ ЕТС та ТОВ СЕМФЛОТ з додатками на 8 арк.;

-Договір купівлі-продажу №154 від 07.08.19 між ТОВ ЕТС та ТОВ БМУ-77 на 1 арк.;

-Договір купівлі-продажу №157 від 07.08.19 між ТОВ ЕТС та ТОВ УКРОЛЛБУД на 1 арк.;

-Заява ТОВ ЕТС-КИЇВ про реєстрацію Volvo EC300DL на 1 арк.;

-копія договору купівлі-продажу №UA-181205-60 виробничо-технічного обладнання від 05.12.18 між Arax Speditions-, Handels-, Beratungs-Agentur GmbH та ТОВ ЕТС-КИЇВ завірений печаткою ТОВ ЕТС-КИЇВ та додатки до нього на 9 арк.;

-митна декларація відправник: VOLVO GROUP Korea CO. LTD, одержувач: ТОВ ЕТС-КИЇВ від 12.02.19 на 2 арк;

-декларація ТОВ ЕТС-КИЇВ про відповідність Volvo EC300DL від 28.08.19 на 1 арк.;

-наказ ТОВ ЕТС-КИЇВ №18/1 від 28.08.19 на 1 арк.;

-Заява ТОВ ЕТС-КИЇВ про зняття з обліку для продажу Volvo EC300DL на 1 арк.;

-Протокол загальних зборів учасників ТОВ ЕТС-КИЇВ №19/2 на 1 арк.;

-Наказ ТОВ ЕТС-КИЇВ №18/2 на 1 арк.;

-Протокол загальних зборів учасників ТОВ ЕТС-КИЇВ №19/1 на 1 арк.;

-Копія договору оренди приміщення між ТОВ з ІІ Вольво Україна та ТОВ ЕТС Київ від 30.07.15 з додатками на 10 арк.;

-Протокол загальних зборів учасників ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ №11/1 на 1 арк.;

-Копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців ТОВ ЕТС-КИЇВ на 2 арк.;

-Копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ ЕТС-КИЇВ на 2 арк.;

-Копія договору оренди приміщення між ТОВ з ІІ Вольво Україна та ТОВ ЕТС Київ від 30.07.15 з додатками на 10 арк.;

-Чорнові записи (таблиці, копії тощо) на 10 арк.;

-Таблиця заборгованість ТОВ ЕТС на 3 арк.;

-Протокол загальних зборів учасників ТОВ ЕТС-КИЇВ №1/2015 на 1 арк.;

-Наказ ТОВ ЕТС-КИЇВ №1/2015 на 1 арк.;

-Додаток №2 до договору купівлі-продажу від 28.09.17 акт прийому-передачі товару на 1 арк.;

-Додаток №2 до договору купівлі-продажу від 28.09.17 акт прийому-передачі товару на 1 арк.;

-Квитанції, рахунки про сплату комунальних платежів на 5 арк.;

-Заява ТОВ ЕТС про реєстрацію Volvo НОМЕР_2 на 1 арк.;

-Заява ТОВ ЕТС про зняття з обліку для продажу Volvo Volvo НОМЕР_2 на 1 арк.;

-наказ ТОВ ЕТС №37/1 на 1 арк.;

-наказ ТОВ ЕТС №37/2 на 1 арк.;

-Протокол загальних зборів учасників ТОВ ЕТС №29/1 на 1 арк.;

-Протокол загальних зборів учасників ТОВ ЕТС №29/2 на 1 арк.;

-декларація ТОВ ЕТС про відповідність Volvo НОМЕР_2 від 24.09.19 на 1 арк.;

-копія митної декларації відправник: VOLVO GROUP Korea CO. LTD, одержувач: ТОВ ЕТС від 23.09.19 на 1 арк;

-копія митної декларації shipper - Scandinavian Near East Agency S.A., notify adress - ETS LTD на 1 арк.;

-копія договору купівлі-продажу Volvo CE №UA-190610-22 між VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT AB EGION EMEA dsl 10.06.19 та ТОВ ЕТС-КИЇВ завірений печаткою ТОВ ЕТС та додатки до нього на 9 арк.;

-Копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ ЕТС на 10 арк.;

-митна декларація відправник: VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT AB EGION EMEA, одержувач: ТОВ ЕТС від 26.09.19 на 1 арк;

-Заява ОСОБА_10 до компетентних органів №99 від 04.02.17 на 1 арк.;

-Копія свідоцтва про реєстрацію технічного ТЗ Volvo BL61B на 2 арк.;

-накладна на переміщення № РН-0000019 від 12.11.18 ТОВ ЕТС-КИЇВ клієнт: ТОВ ВК ВІНКОР-ТРАНС на 1 арк.;

-видаткова накладна № Е-8420 від 10.09.18 ТОВ ЕТС-КИЇВ клієнт: ТОВ ВК ВІНКОР-ТРАНС на 1 арк.;

-договір зберігання між ТОВ ЕТС та ДП Національна атомна енергоуправляюча компанія від 2017 р. з додатками на 3 арк.;

-Рішення єдиного учасника №16 ТОВ Омелянівський кар`єр від 20.09.19 на 1 арк.;

-накладна на переміщення № Е-0002207 від 30.10.19 ТОВ ЕТС клієнт: ТОВ ЕТС на 1 арк.;

-копія митної декларації відправник: VOLVO GROUP Korea CO. LTD, одержувач: ТОВ ЕТС від 25.10.19 на 2 арк;

-ТТН № Е-0002207 від 30.10.19 замовник ТОВ ЕТС , вантажовідправник ТОВ ЕТС , вантажоодержувач ТОВ ЕТС на 2 арк.;

-Заява ТОВ ЕТС про реєстрацію в зв`язку з не продажем Mecalac TLB890PS на 1 арк.;

-Наказ ТОВ ЕТС на 1 арк.;

-Заява ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ про реєстрацію Mecalac TLB850SM на 1 арк.;

-копія контракту №01/08/19 від 12.08.19 між MECALAC CONSTRUCTION EQUIPMENT UK LTD та ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ завірений печаткою ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ та додатки до нього на 6 арк.;

-копія митної декларація відправник: MECALAC CONSTRUCTION EQUIPMENT UK LTD, одержувач: ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ від 03.10.19 на 2 арк;

-наказ ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ №24/1 на 1 арк.;

-Копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ на 2 арк.;

-Протокол загальних зборів учасників ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ №11/1 на 1 арк.;

-Довіреність №65/1 від 28.10.19 ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ на 1 арк.;

-декларація ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ про відповідність Mecalac TLB850SM від 20.08.19 на 1 арк.;

-Заява ТОВ ЕТС-КИЇВ про зняття з обліку для продажу Volvo EC300DL на 1 арк.;

-Копія іноземної митної декларації MECALAC CONSTRUCTION EQUIPMENT UK LTD на 3 арк.;

-Заява ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ про зняття з обліку для продажу Mecalac TLB850SM на 1 арк.;

-наказ ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ №24/2 на 1 арк.;

-завірена печаткою копія статуту ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ на 23 арк.;

-Протокол загальних зборів учасників ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ №11/2 на 1 арк.;

-Довіреність №65/2 від 28.10.19 ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ на 1 арк.;

-копія митної декларація відправник: Підприємство з ІІ Тойота-Україна , одержувач: ТОВ Автологістика від 17.07.17 на 2 арк;

-Згода про заміну сторони к договору купівлі-продажу №70 від 12.04.13 від 23.09.16 сторони договору: ТОВ ЕТС , ТОВ Карбон-Інвест , ТОВ Демакс-Медстрой на 1 арк.;

-Згода про заміну сторони к договору купівлі-продажу №70 від 12.04.13 від 23.09.16 сторони договору: ТОВ ЕТС , ТОВ Карбон-Інвест , ТОВ Демакс-Медстрой на 1 арк.;

-накладна на переміщення № Е-3536 від 06.10.17 ТОВ ЕТС , клієнт ПП Дорстрой на 1 арк.;

-ТТН № Е-1011 від 10.11.17 замовник ТОВ ЕТС , вантажовідправник ТОВ ЕТС , вантажоодержувач ТОВ ЕТС на 2 арк.;

-копія митної декларація відправник: ABG ALLGEMEINE BAUMASCHINEN-GESELLS CHAFT MBH, одержувач: ТОВ ЕТС від 03.11.17 на 2 арк;

-Згода к договору купівлі-продажу №70 від 12.04.13 від 13.04.13 сторони договору: ТОВ ЕТС , ТОВ Карбон-Інвест на 1 арк.;

-Згода к договору купівлі-продажу №70 від 12.04.13 від 13.04.13 сторони договору: ТОВ ЕТС , ТОВ Карбон-Інвест на 1 арк.;

-Відомість про наявність і технічний стан ТЗ і техніки станом на 29.12.2017 на 1 арк.;

-Заява ТОВ ЕТС-КИЇВ про реєстрацію Toyota rav4 на 1 арк.;

-Відомість про наявність і технічний стан ТЗ і техніки станом на 29.12.2017 на 1 арк.;

-копія митної декларація відправник: Підприємство з ІІ Тойота-Україна , одержувач: ТОВ Автологістика від 17.07.17 на 2 арк;

-Протокол загальних зборів учасників ТОВ ЕТС-КИЇВ №14 від 27.12.17 на 1 арк.;

-Розрахунок пені за несвоєчасне виконання зобов`язань ТОВ МИКО-ФУД на 2 арк.;

-Згода про заміну сторони к договору купівлі-продажу №70 від 12.04.13 від 23.09.16 сторони договору: ТОВ ЕТС , ТОВ Карбон-Інвест , ТОВ Демакс-Медстрой на 1 арк.;

-Подорожній лист службового легкового автомобіля АБЧ №638801 на 3 арк.;

-накладна на переміщення № Е-2701 від 14.08.17 ТОВ ЕТС , клієнт ТОВ Спільне підприємство Будучність на 1 арк.;

-Договір №UKR 24/0417VU купівлі-продажу товару від 18.04.17 між ТОВ з ІІ Вольво Україна та ТОВ ТК ДОКСПЕЦПІДРЯД з додатками на 10 арк.;

-Рахунок №1769 готель Fidan на 1 арк.;

-Довіреність ТОВ ЕТС від 26.07.16 на 1 арк.;

-Заява ТОВ ЕТС-Київ до начальника Київської митниці ДФС від 13.07.17 на 1 арк..;

-Довіреність №04/07/17 ТОВ ЕТС від 04.07.17 на 1 арк.;

-ТТН № Е-1129 від 11.04.17 замовник ТОВ ЕТС , вантажовідправник ТОВ ЕТС , вантажоодержувач ТОВ ЕТС на 1 арк.;

-Копія митної декларації відправник: VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT AB EGION EMEA, одержувач: ТОВ ЕТС від 24.03.16 на 2 арк;

-накладна на переміщення № Е-1129 від 11.04.17 ТОВ ЕТС , клієнт ТОВ ЕТС на 1 арк.;

-Копія митної декларації відправник: VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT AB EGION EMEA, одержувач: ТОВ ЕТС від 31.03.17 на 2 арк;

-Чорнові записи на 12 арк.;

-Копія митної декларації відправник: Lonking (Fujian) International Trade Co., Ltd, одержувач: ТОВ ЕТС від 20.12.16 на 1 арк;

-накладна на переміщення № Е-1106 від 10.04.17 ТОВ ЕТС , клієнт ТОВ ЕТС на 1 арк.;

-Рахунок-фактура №ВТ-00002428 від 08.10.2015 ТОВ Вольтех , клієнт ПрАТ Луцькавтодор на 1 аркк.;

-Протокол загальних зборів учасників ТОВ ЕТС-КИЇВ №14 від 27.12.17 на 1 арк.;

-Довіреність ТОВ ЕТС-КИЇВ №13 від 27.12.17 на 1 арк.;

-Лист Arax Speditions-, Handels-, Beratungs-Agentur GmbH від 30.08.16 на 1 арк.;

-Наказ ТОВ ЕТС-КИЇВ №24 від 27.12.17 на 1 арк.;

-Копія наказу ТОВ ЕТС-КИЇВ №1/2015 від 23.10.15 на 1 арк.;

-Пропозиція 136-2018 на 1 арк.;

-Заява ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ про зняття з обліку для продажу Mecalac TLB990 на 1 арк.;

-Протокол загальних зборів учасників ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ №27/2 на 1 арк.;

-Протокол загальних зборів учасників ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ №27/1 на 1 арк.;

-наказ ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ №29/2 на 1 арк.;

-наказ ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ №29/1 на 1 арк.;

-декларація ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ про відповідність Mecalac TLB990 від 22.10.19 на 1 арк.;

-копія контракту №11/03/19 від 11.03.19 між MECALAC CONSTRUCTION EQUIPMENT UK LTD та ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ завірений печаткою ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ та додатки до нього на 6 арк.;

-копія митної декларація відправник: MECALAC CONSTRUCTION EQUIPMENT UK LTD, одержувач: ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ від 11.04.19 на 2 арк;

-копія митної декларації sender MECALAC CONSTRUCTION EQUIPMENT UK LTD, consignee - West East Company LLC на 1 арк.;

-Заява ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ про зняття з обліку для продажу Mecalac TLB890 на 1 арк.;

-декларація ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ про відповідність Mecalac TLB890 від 23.10.19 на 1 арк.;

-наказ ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ №21/1 на 1 арк.;

-наказ ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ №21/2 на 1 арк.;

-Протокол загальних зборів учасників ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ №20/1 на 1 арк.;

-Протокол загальних зборів учасників ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ №20/2 на 1 арк.;

-копія митної декларації відправник MECALAC CONSTRUCTION EQUIPMENT UK LTD, отримувач - West East Company LLC на 1 арк.;

-копія контракту №11/09/18 від 11.09.18 між MECALAC CONSTRUCTION EQUIPMENT UK LTD та ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ завірений печаткою ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ та додатки до нього на 6 арк.;

-копія митної декларація відправник: MECALAC CONSTRUCTION EQUIPMENT UK LTD, одержувач: ТОВ ВЕСТ ІСТ КОМПАНІ від 16.10.18 на 2 арк;

-видаткова накладна № РН-0000027 від 31.05.19 ТОВ ЕТС-КИЇВ , клієнт: ТОВ Техно-Інвест на 1 арк.;

-Довіреність №291 від 31.05.19 на 1 арк.;

-Додаткова угода №2 до договору купівлі-продажу №3 від 21.01.19 на 1 арк.;

-Копія паспорту ОСОБА_6 на 5 арк.;

-Vollmacht Arax Speditions-, Handels-, Beratungs-Agentur GmbH на 1 арк.;

-Копія сертифікату відповідності UA1.178.0098162-15 на 1 арк.;

-Декларація про відповідність від 26.11.15 на 1 арк.;

-Копія довіреності від 13.11.17 №1921 на 2 арк.;

-Скан довіреності від 13.11.17 №1921 на 2 арк.;

-Доручення Arax Speditions-, Handels-, Beratungs-Agentur GmbH від 01.08.16 з перекладом на укр. Мову на 8 арк.;

-Копія статуту ТОВ ЕТС-КИЇВ від 2016 р. (нова редакція) на 23 арк.;

-Наказ ТОВ ЕТС-КИЇВ №1/2015 від 23.10.15 на 1 арк.;

-Копія паспорту ОСОБА_1 на 1 арк.;

-Блокнот з чорновими записами сірого кольору з твердою обкладинкою з написом Wielton ;

-Блокнот з чорновими записами коричневого кольору з твердою обкладинкою з написом 2019 ЛАD ;

-ноутбук сірого кольору HP s/n# 5CD7394WKQ та зарядний пристрій HP CT:WFTKU0EDW958TJ.

-12 печаток та штампів підконтрольних підприємств (ТОВ Вест іст делівері код 43062133 - 2 шт., ТОВ Констракшен еквіпмент девелопмент груп код 41296138, ТОВ Вест іст компані код 41275867 - 2 шт., ТОВ ЕТС-Київ код 39482580 - 2 шт., ТОВ Капітал-М код 42653548, ФОП ОСОБА_2 рнокпп НОМЕР_3 , ФОП ОСОБА_3 рнокпп НОМЕР_4 , ТОВ ЕТС код 24308872 - 2 шт.).

У частині накладення арешту на документи, а саме на : технічний паспорт на квартиру АДРЕСА_3 , технічний паспорт на квартиру АДРЕСА_4 , технічний паспорт на квартиру АДРЕСА_5 , вилученні під час проведення обшуку за адресою АДРЕСА_1 , в рамках кримінального провадження за №42018050000000542 від 30.08.2018 року, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ст. 364 ч. 2, 212 ч. 3 КК України - відмовити.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Судді:

Топчій Т.В. Куракова В.В. Свіягіна І.М.

Дата ухвалення рішення20.12.2019
Оприлюднено27.12.2019

Судовий реєстр по справі —265/7410/19

Ухвала від 20.12.2019

Кримінальне

Донецький апеляційний суд

Топчій Т. В.

Ухвала від 20.12.2019

Кримінальне

Донецький апеляційний суд

Топчій Т. В.

Ухвала від 20.12.2019

Кримінальне

Донецький апеляційний суд

Топчій Т. В.

Ухвала від 20.12.2019

Кримінальне

Донецький апеляційний суд

Топчій Т. В.

Ухвала від 20.12.2019

Кримінальне

Донецький апеляційний суд

Топчій Т. В.

Ухвала від 20.12.2019

Кримінальне

Донецький апеляційний суд

Топчій Т. В.

Ухвала від 20.12.2019

Кримінальне

Донецький апеляційний суд

Топчій Т. В.

Ухвала від 20.12.2019

Кримінальне

Донецький апеляційний суд

Топчій Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні