Ухвала
від 27.02.2020 по справі 173/2348/17
ВЕРХНЬОДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №173/2348/17

Провадження №6/173/4/2020

У Х В А Л А

іменем України

27 лютого 2020 р. Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

в складі: головуючої- судді Петрюк Т.М.

при секретареві - Рудовій Л.В.

Розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Верхньодніпровську заяву ОСОБА_1 про видачу дублікату виконавчого листа по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до державного реєстратора Криничанського районної державної адміністрації Негрієнка Сергія Федоровича, Криничанської районної державної адміністрації Дніпропетровської області, товариства з обмеженою відповідальністю Любомирівка-АГРО , приватного підприємства СТД-АГРО , третя особа на стороні відповідача, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору Першотравеньска сільська рада Верхньодніпровського району Дніпропетровської області про визнання недійсним рішення і його скасування, про визнання додаткових угод до договору оренди землі недійсними, розірвання договору ,-

В С Т А Н О В И В:

20 лютого 2020 року до суду звернувся заявник ОСОБА_1 з заявою про видачу дубліката виконавчого листа згідно рішення Верхньодніпровського районного від 02.04.2019 року про стягнення понесених судових витрат у розмірі 3149,18 грн. на користь ОСОБА_1 з ПП СТД_АГРО та ТОВ Любомирівка-АГРО вказуючи, що дублікат виконавчого листа йому потрібно, оскільки оригінал було втрачено при пересилці.

Сторони по справі в судове засідання не з`явилися.

Суд, вивчивши матеріали справи, дійшов до наступного висновку.

Відповідно до п. 17.4 розділу ХШ Перехідні положення ЦПК України - у разі втрати виконавчого документа суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий документ, може видати його дублікат, якщо стягував або державний виконавець, приватний виконавець звернувся із заявою про це до закінчення строку, встановленого для пред`явлення виконавчого документа до виконання.

Судом встановлено, що рішенням Верхньодніпровського районного суду від 02 квітня 2019 року по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до державного реєстратора Криничанського районної державної адміністрації Негрієнка Сергія Федоровича, Криничанської районної державної адміністрації Дніпропетровської області, товариства з обмеженою відповідальністю Любомирівка-АГРО , приватного підприємства СТД-АГРО , третя особа на стороні відповідача, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору Першотравеньска сільська рада Верхньодніпровського району Дніпропетровської області про визнання недійсним рішення і його скасування, про визнання додаткових угод до договору оренди землі недійсними, розірвання договору позовні вимоги позивача були задоволені частково та, крім іншого, стягнено з ПП СТД_АГРО та ТОВ Любомирівка-АГРО на користь ОСОБА_1 понесені судові витрати у розмірі 3149,18 грн.

Стягувачем подано заяву про видачу дублікату виконавчого листа, в якій вказано, що дублікат виконавчого листа необхідний для виконання рішення суду, оскільки оригінал втрачено при пересилці.

Строк пред`явлення виконавчого листа до виконання у справі про стягнення судових витрат на даний час не закінчився.

Виходячи з вищевикладеного, суд вважає за можливе видати дублікат виконавчого листа про стягнення з ПП СТД_АГРО та ТОВ Любомирівка-АГРО на користь ОСОБА_1 понесені судові витрати у розмірі 3149,18 грн.

Керуючись п. 17.4 розділу ХШ Перехідні положення ЦПК України, суд-

У Х В А Л И В:

Вимоги за заявою ОСОБА_1 про видачу дублікату виконавчого листа по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до державного реєстратора Криничанського районної державної адміністрації Негрієнка Сергія Федоровича, Криничанської районної державної адміністрації Дніпропетровської області, товариства з обмеженою відповідальністю Любомирівка-АГРО , приватного підприємства СТД-АГРО , третя особа на стороні відповідача, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору Першотравеньска сільська рада Верхньодніпровського району Дніпропетровської області про визнання недійсним рішення і його скасування, про визнання додаткових угод до договору оренди землі недійсними, розірвання договору - задовольнити.

Видати ОСОБА_1 , проживаючому за адресою: АДРЕСА_1 дублікат виконавчого листа по цивільній справі 173/2348/17 за позовом ОСОБА_1 до державного реєстратора Криничанського районної державної адміністрації Негрієнка Сергія Федоровича, Криничанської районної державної адміністрації Дніпропетровської області, товариства з обмеженою відповідальністю Любомирівка-АГРО , приватного підприємства СТД-АГРО , третя особа на стороні відповідача, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору Першотравеньска сільська рада Верхньодніпровського району Дніпропетровської області про визнання недійсним рішення і його скасування, про визнання додаткових угод до договору оренди землі недійсними, розірвання договору про стягнення з приватного підприємства СТД-АГРО (ЄДРПОУ 33293106, юридична адреса: 51663 Дніпропетровська область Верхньодніпровський район сел.. Соколівка, вул.. Гвоздовського, 1 оф.1) та товариства з обмеженою відповідальністю ЛЮБОМИРІВКА - АГРО (ЄДРПОУ 38969699, юридична адреса:52005 Дніпропетровська область Дніпровський район сел.. Слобожанське, вул. Восьмого березня, 23-А) в рівних частинах на користь ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_1 , зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_1 - 3149 (три тисячі сто сорок дев`ять ) грн.. 18 коп. на відшкодування понесених судових витрат.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Дніпровського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Учасники справи, яким ухвала не була вручена у день її проголошення або складання, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної копії ухвали.

Ухвала складена 27 лютого 2020 року.

Суддя Петрюк Т.М.

Зареєстровано 27.02.2020 року

Оприлюднене 28.02.2020 року

Ухвала набирає законної сили 14.03.2020 року

СудВерхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення27.02.2020
Оприлюднено02.03.2020
Номер документу87899210
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —173/2348/17

Ухвала від 27.02.2020

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 24.02.2020

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Постанова від 03.10.2019

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Варенко О. П.

Ухвала від 03.10.2019

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Варенко О. П.

Ухвала від 24.05.2019

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Варенко О. П.

Рішення від 02.04.2019

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 19.02.2019

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 11.12.2018

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 11.12.2018

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 16.10.2018

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні