Ухвала
від 06.04.2020 по справі 5/33/2011/5003
ПІВНІЧНО-ЗАХІДНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ПІВНІЧНО-ЗАХІДНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

33001 , м. Рівне, вул. Яворницького, 59

УХВАЛА

"06" квітня 2020 р. Справа №5/33/2011/5003

Північно-західний апеляційний господарський суд у складі:

головуючого судді Дужич С.П.

судді Саврій В.А.

судді Миханюк М.В.

розглядаючи апеляційні скарги Головного управління ДПС у Вінницькій області та Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова Компанія "Фарватер Фінанс" на ухвалу господарського суду Вінницької області від 10 жовтня 2019 року, у справі

за заявою Управління Пенсійного фонду України в м. Хмільнику та Хмільницькому районі Вінницької області

до Товариства з обмеженою відповідальністю "Вінницька обласна машинно-тракторна станція"

про банкрутство

ВСТАНОВИВ:

На перегляді Північно-західного апеляційного господарського суду перебувають апеляційні скарги ГУ ДПС у Вінницькій області та ТОВ "Фінансова Компанія "Фарватер Фінанс" на ухвалу господарського суду Вінницької області від 10 жовтня 2019 року у справі за заявою Управління Пенсійного фонду України в м. Хмільнику та Хмільницькому районі Вінницької області до ТОВ "Вінницька обласна машинно-тракторна станція" про банкрутство.

18 березня 2020 року, судове засідання, яке було призначене в режимі відеоконференції не відбулось через запровадженням на території України карантину та встановлення особливого режиму роботи судів України, тому ухвалою суду розгляд справи було відкладено на невизначений термін.

У зв`язку з тим, що постановою Кабінету Міністрів України №239 було внесено зміни у постанову Кабінету Міністрів України №211 "Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19" від 11 березня 2020 року, продовжено карантин і запроваджено надзвичайну ситуацію на усій території України до 24 квітня 2020 року.

У випадку продовження каркнтину, відповідно до рішення Ради суддів України №19 від 17 березня 2020 року,рекомендувано громадянам та іншим особам: всі необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо) надавати суду в електронному вигляді на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі "Електронний суд", поштою, факсом або дистанційними засобами зв`язку; учасникам судових засідань подавати до суду заяви про розгляд справ у їхній відсутності за наявними в справі матеріалами; утриматися від відвідування приміщення суду, особливо за наявності захворювання (слабість, кашель, задуха, утруднення дихання, тощо).

Відповідно до положень п.1 ст. 6 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод кожен має право на справедливий і публічний розгляд його справи упродовж розумного строку незалежним і безстороннім судом, встановленим законом. Розумним, зокрема, вважається строк, що є об`єктивно необхідним для виконання процесуальних дій, прийняття процесуальних рішень та розгляду і вирішення справи з метою забезпечення своєчасного (без невиправданих зволікань) судового захисту.

Судова колегія, враховуючи приписи Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини, а також наявність причин, що зумовлювали неможливість проведення судового засідання в режимі відеоконференції, вбачає за можливе розглянути справу в строк, який є об`єктивно необхідним для виконання процесуальних дій, прийняття процесуальних рішень та розгляду і вирішення справи, і є більший ніж передбачено ст. 273 ГПК України.

У зв`язку з вищенаведеним, з метою надання сторонам можливості бути пррисутнім у судовому засіданні для надання пояснень та заперечень, колегія суддів вважає за необхідне призначити судове засідання за межеми строку, на який запроваджено карантинні заходи.

Враховуючи відсутність технічної можливості для призначення проведення судового засідання в режимі відеоконференції з Сьомим апеляційним адміністративниму судом, справу розглянути у звичайному режимі, без проведення відеоконференції.

На підставі наведеного, керуючись ст.ст. 234 ГПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Розгляд апеляційної скарги призначити на "29" квітня 2020 р. об 12:30 год. у приміщенні Північно-західного апеляційного господарського суду за адресою: 33001 м. Рівне вул. Яворницького, 59 у залі судових засідань №4.

Явка повноважних представників учасників провадження у справі у судове засідання - на їх власний розсуд.

Попередити, що неявка учасників справи, належним чином повідомлених про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає розгляду справи.

Копію ухвали надіслати сторонам у справі.

Головуючий суддя Дужич С.П.

Суддя Саврій В.А.

Суддя Миханюк М.В.

Дата ухвалення рішення06.04.2020
Оприлюднено08.04.2020
Номер документу88610153
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство

Судовий реєстр по справі —5/33/2011/5003

Ухвала від 19.08.2020

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Жуков С.В.

Ухвала від 20.07.2020

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Лабунська Т.І.

Ухвала від 13.07.2020

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Жуков С.В.

Постанова від 29.04.2020

Господарське

Північно-західний апеляційний господарський суд

Дужич С.П.

Ухвала від 28.04.2020

Господарське

Північно-західний апеляційний господарський суд

Дужич С.П.

Ухвала від 28.04.2020

Господарське

Північно-західний апеляційний господарський суд

Дужич С.П.

Ухвала від 06.04.2020

Господарське

Північно-західний апеляційний господарський суд

Дужич С.П.

Ухвала від 18.03.2020

Господарське

Північно-західний апеляційний господарський суд

Дужич С.П.

Ухвала від 26.02.2020

Господарське

Північно-західний апеляційний господарський суд

Дужич С.П.

Ухвала від 18.02.2020

Господарське

Північно-західний апеляційний господарський суд

Дужич С.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні