Ухвала
від 23.07.2008 по справі 2-208/2007
БЕРДЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа 2- 208

2007 р.

УХВАЛА

Іменем України

Про призупинення справи 23 липня 2008 року

Бердянський міськрайонний суд

у складі: головуючого - судді Троценко Т. А. при секретарі: Онищук О. О.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Бердянську цивільну справу за позовом ОСОБА_1, ОСОБА_2 до територіальної громади м. Бердянська в особі Бердянської міської ради про встановлення факту прийняття спадщини, визнання права власності на спадкове майно, уточненим позовом ОСОБА_1, ОСОБА_2 до територіальної громади м. Бердянська про визначення часток в спадковому майні, встановлення факту прийняття спадщини, визнання права власності на спадкове майно, додатковим та уточнюючим позовом ОСОБА_1, ОСОБА_2 до ОСОБА_3, Бердянської державної нотаріальної контори, територіальної громади м. Бердянська про визначення часток в спадковому майні, встановлення факту прийняття спадщини, визнання права власності на спадкове майно, та за зустрічним позовом ОСОБА_3 до ОСОБА_1, ОСОБА_2 про визнання нерухомості у вигляді житлового будинку особистою власністю подружжя,

Встановив:

Позивачі по справі, а також їх представник ОСОБА_4 звернулись до суду з клопотанням про призупинення справи, оскільки Бердянською міжрайонною прокуратурою за фактом шахрайського заволодіння майном ОСОБА_5 порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 190 КК України.

Сторони в судове засідання не явились.

Дослідивши клопотання позивачів, копію постанови Бердянського міжрайонного прокурора від 02. 04. 2008 р. про скасування постанови про відмову в порушенні кримінальної справи та про порушення кримінальної справи, суд приходить до висновку про можливість задоволення клопотання до вирішення питання по суті досудовим слідством.

У відповідності до п. 4 ч. 1 ст. 201 ЦПК України суд зобов'язаний зупинити провадження у справі у разі неможливості розгляду цієї справи до вирішення іншої справи, що розглядається в порядку конституційного, цивільного, кримінального чи адміністративного судочинства.

Враховуючи, що вирішення кримінальної справи за фактом підробки заповіту ОСОБА_6 може мати суттєве значення для вирішення цієї цивільної справи, суд вважає за можливе провадження призупинити.

Керуючись п. 4 ч. 1 ст. 201 ЦПК України, суд

Ухвалив:

Провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1, ОСОБА_2 до територіальної громади м. Бердянська в особі Бердянської міської ради про встановлення факту прийняття спадщини, визнання права власності на спадкове майно, уточненим позовом ОСОБА_1, ОСОБА_2 до територіальної громади м. Бердянська про визначення часток в спадковому майні, встановлення факту прийняття спадщини, визнання права власності на спадкове майно, додатковим та уточнюючим позовом ОСОБА_1, ОСОБА_2 до ОСОБА_3, Бердянської державної нотаріальної контори, територіальної громади м. Бердянська про визначення часток в спадковому майні, встановлення факту прийняття спадщини, визнання права власності на спадкове майно, та за зустрічним позовом ОСОБА_3 до ОСОБА_1, ОСОБА_2 про визнання нерухомості у вигляді житлового будинку особистою власністю подружжя призупинити до вирішення питання досудовим слідством органів Бердянського МВ УМВС України в Запорізькій області.

Ухвала може бути оскаржена в Запорізький апеляційний суд. Заяву про апеляційне оскарження може бути подано протягом п яти днів з дня проголошення ухвали, апеляційну скаргу - протягом десяти днів після подання заяви про апеляційне оскарження.

СудБердянський міськрайонний суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення23.07.2008
Оприлюднено15.12.2009
Номер документу8949764
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-208/2007

Ухвала від 23.07.2008

Цивільне

Бердянський міськрайонний суд Запорізької області

Троценко Т. А.

Рішення від 20.03.2007

Цивільне

Запорізький районний суд Запорізької області

Дашковська А.В.

Рішення від 24.09.2007

Цивільне

Старосамбірський районний суд Львівської області

Лойзик М.В.

Рішення від 05.04.2007

Цивільне

Радивилівський районний суд Рівненської області

Бірук В.О.

Рішення від 04.05.2007

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Калараш А.А.

Ухвала від 14.03.2007

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Шенцева О.П.

Рішення від 18.10.2007

Цивільне

Середино-Будський районний суд Сумської області

Банчукова В.І.

Рішення від 31.10.2007

Цивільне

Талалаївський районний суд Чернігівської області

Бабич О.І.

Рішення від 20.03.2007

Цивільне

Запорізький районний суд Запорізької області

Дашковская А.В.

Рішення від 30.08.2007

Цивільне

Лановецький районний суд Тернопільської області

Буячок Л.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні