Ухвала
від 02.07.2020 по справі 390/136/20
МАЛОВИСКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 390/136/20

Провадження № 2/392/497/20

У х в а л а

02 липня 2020 року Маловисківський районний суд Кіровоградської області у складі:

Головуючої-судді Кавун Т.В.

секретар Стець Т.М.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в м.Мала Виска справу за позовом органу опіки та піклування Соколівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області, в інтересах малолітнього ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , третя особа Маловисківська районна державна адміністрація Кіровоградської області, як орган опіки та піклування

про позбавлення батьківских прав та стягнення аліментів, -

ВСТАНОВИВ:

Орган опіки та піклування Соколівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області, в інтересах малолітнього ОСОБА_1 , звернувся до суду з позовом до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , третя особа Маловисківська районна державна адміністрація Кіровоградської області, як орган опіки та піклування про позбавлення батьківских прав та стягнення аліментів.

В ході підготовчого засідання позивачем подано клопотання про залучення до участі в справі в якості третьої особи Комунальне некомерційне підприємство "Кіровоградський обласний спеціалізований будинок дитини нового типу Кіровоградської обласної ради", посилаючись на те, що на даний час ОСОБА_1 перебуває на утриманні в даному закладі, отже, рішення по даній справі в частині стягнення аліментів стосуватиметься даного закладу.

Згідно ч.1 ст.53 ЦПК України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Враховуючи, що рішення суду може вплинути на права та обов`язки Комунального некомерційного підприємства "Кіровоградський обласний спеціалізований будинок дитини нового типу Кіровоградської обласної ради", суд вважає за можливе подане позивачем клопотання задовольнити.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 13, 49, 51, 53, 258, 260-261 ЦПК України,-

УХВАЛИВ:

Залучити до участі в справі за позовом органу опіки та піклування Соколівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області, в інтересах малолітнього ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , третя особа Маловисківська районна державна адміністрація Кіровоградської області, як орган опіки та піклування про позбавлення батьківских прав та стягнення аліментів, в якості третьої особи - Комунальне некомерційне підприємство "Кіровоградський обласний спеціалізований будинок дитини нового типу Кіровоградської обласної ради", місцезнаходження: м.Кропивницький Кіровоградської області, вул.Глинки, 46.

Підготовче засідання відкласти на 14 год. 00 хв. 17.09.2020 рік.

Комунальному некомерційному підприємству "Кіровоградський обласний спеціалізований будинок дитини нового типу Кіровоградської обласної ради" надати в строк до 17.09.2020 року письмові поясненя по справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.В.Кавун

Дата ухвалення рішення02.07.2020
Оприлюднено06.07.2020
Номер документу90187886
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківских прав та стягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —390/136/20

Рішення від 14.12.2020

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кавун Т. В.

Ухвала від 24.11.2020

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кавун Т. В.

Ухвала від 02.07.2020

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кавун Т. В.

Ухвала від 13.05.2020

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кавун Т. В.

Ухвала від 20.03.2020

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кавун Т. В.

Ухвала від 14.02.2020

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Терещенко Д. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні