Ухвала
від 24.11.2020 по справі 390/136/20
МАЛОВИСКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 390/136/20

Провадження № 2/392/497/20

У Х В А Л А

24 листопада 2020 року Маловисківський районний суд Кіровоградської області у складі:

Головуючої -судді Кавун Т.В.

секретар Стець Т.М.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні справу за позовом органу опіки та піклування Соколівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області, в інтересах малолітнього ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , третя особа Маловисківська районна державна адміністрація Кіровоградської області, як орган опіки та піклування, Комунальне некомерційне підприємство "Кіровоградський обласний спеціалізований будинок дитини нового типу Кіровоградської обласної ради"

про позбавлення батьківских прав та стягнення аліментів, -

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернувся до суду з позовом про позбавлення батьківских прав та стягнення аліментів.

Ухвалою Маловисківського районного суду Кіровоградської області від 20.03.2020 року відкрито провадження у даній справі та призначено підготовче засідання.

Представник позивача в підготовче засідання не з`явився, надіслав заяву про розгляд справи за їх відсутності, позов підтримали.

Відповідачі до суду не з`явилися, відзив на позов та заяву про розгляд справи за їх відсутності не подали.

Від представника Маловисківської районної державної адміністрації Кіровоградської області, як органу опіки та піклування надійшла заява про розгляд справи за їх відсутності, позовні вимоги підтримали.

Від представника Комунального некомерційного підприємства "Кіровоградський обласний спеціалізований будинок дитини нового типу Кіровоградської обласної ради" надійшла заява про розгляд справи за їх відсутності, позовні вимоги підтримали.

Відповідно до ст.196 ЦПК України, для виконання завдання підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання. Дата і час підготовчого засідання призначаються суддею з урахуванням обставин справи і необхідності вчинення відповідних процесуальних дій. Підготовче засідання має бути розпочате не пізніше ніж через тридцять днів з дня відкриття провадження у справі.

Згідно ч.1 ст.197 ЦПК України, підготовче засідання проводиться судом з повідомленням учасників справи. Згідно п. 15 ч.2 вказаної статті, у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч.1 ст.200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

Згідно п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

В підготовчому засіданні встановлено, що підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає, клопотань про залучення до участі у справі відповідачів, третіх осіб та інших клопотань до суду не надійшло. Підстав для відкладення підготовчого засідання немає.

У зв`язку із викладеним, суд вважає за можливе закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 196-200, 259, 260 ЦПК України, суд,

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом органу опіки та піклування Соколівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області, в інтересах малолітнього ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , третя особа Маловисківська районна державна адміністрація Кіровоградської області, як орган опіки та піклування, Комунальне некомерційне підприємство "Кіровоградський обласний спеціалізований будинок дитини нового типу Кіровоградської обласної ради" про позбавлення батьківских прав та стягнення аліментів.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 14.12.2020 року об 11 годині 15 хвилин в приміщенні Маловисківського районного суду Кіровоградської області за адресою: вул.Містечкова, 53, м.Мала Виска Кіровоградської області.

В судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.В. Кавун

Дата ухвалення рішення24.11.2020
Оприлюднено02.12.2020
Номер документу93216342
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківских прав та стягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —390/136/20

Рішення від 14.12.2020

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кавун Т. В.

Ухвала від 24.11.2020

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кавун Т. В.

Ухвала від 02.07.2020

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кавун Т. В.

Ухвала від 13.05.2020

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кавун Т. В.

Ухвала від 20.03.2020

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кавун Т. В.

Ухвала від 14.02.2020

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Терещенко Д. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні