Ухвала
від 30.07.2020 по справі 936/496/20
ВОЛОВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

про призначення справи до розгляду

Провадження № 2/936/133/2020

Справа № 936/496/20

30.07.2020 р. смт. Воловець

Воловецький районний суд Закарпатської області в особі головуючого судді Вотьканича В.А., за участю секретаря судового засідання Іванової Н.Я., позивача ОСОБА_1 , представника відповідача ОСОБА_2 ,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Управління поліції охорони в Закарпатській області про визнання незаконним та скасування наказу про звільнення, поновлення на посаді та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу,

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Воловецького районного суду перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Управління поліції охорони в Закарпатській області про визнання незаконним та скасування наказу про звільнення, поновлення на посаді та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Ухвалою Воловецького районного суду Закарпатської області від 09.07.2020 року провадження у справі відкрито і призначено підготовче судове засідання з викликом учасників справи.

30.07.2020 р. у підготовчому судовому засіданні представник відповідача ОСОБА_2 подав заяву,в порядку ст. 91 ЦПК України, про виклик свідків, просив призначити справу до судового розгляду.

Позивач ОСОБА_1 не заперечував щодо задоволення заяви про виклик свідків, та просив призначити справу до судового розгляду. Крім того, до початку розгляду справи по суті, а саме 30.07.2020 р., позивач ОСОБА_1 подав до суду заяву про збільшення розміру позовних вимог, у якій просить:

- визнати незаконним та скасувати наказ Управління поліції охорони в Закарпатській області " По особовому складу " № 80 о/с від 10.06.2020 р. про його звільнення;

- визнати незаконним та скасувати наказ Управління поліції охорони в Закарпатській області № 146 від 10.06.2020 р. "Про притягнення до дисциплінарної відповідальності окремих працівників УПО в Закарпатській області;

- визнати незаконним звільнення ОСОБА_1 та поновити його на посаді охоронника І-го розряду взводу охорони об`єктів та публічної безпеки міжрайонного Мукачівського відділу управління поліції охорони в Закарпатській області;

- стягнути з Управління поліції охорони в Закарпатській області на користь ОСОБА_1 середній заробіток за час вимушеного прогулу з дня звільнення по день ухвалення судом рішення про поновлення на посаді охоронника І-го розряду взводу охорони об`єктів та публічної безпеки міжрайонного Мукачівського відділу управління поліції охорони в Закарпатській області.

Відповідно до ст. ст. 43, 49 ЦПК України, позивач вправі збільшити або зменшити розмір позовних вимог до закінчення підготовчого засідання. До закінчення підготовчого засідання позивач має право змінити предмет або підстави позову шляхом подання письмової заяви.

У відповідності до ч.3 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

У підготовчому судовому засіданні виконані вимоги ч.2 ст.197 ЦПК України. Згідно з п.15 ч.2 ст.197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, які необхідно вчинити до закриття підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до судового розгляду по суті.

Заява представника відповідача ОСОБА_2 про виклик свідків підлягає задоволенню з таких підстав.

Частинами першою - третьою ст. 91 ЦПК України передбачено, що виклик свідка здійснюється за заявою учасника справи. У заяві про виклик свідка зазначаються його ім`я, місце проживання (перебування) або місце роботи, обставини, які він може підтвердити. Заява про виклик свідка має бути подана до або під час підготовчого судового засідання, а якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, - до початку першого судового засідання у справі.

У відповідності з п.8 ч.2 ст.197 ЦПК України, та для повноти і всебічності розгляду справи, суд вважає, що заява про виклик свідків відповідає вимогам закону та підлягає задоволенню.

Зважаючи на вищевикладене, суд дійшов висновку, про необхідність приєднання заяви про збільшення позовних вимог до матеріалів справи та про закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 49, 83, 91, 197, 200, 258, 260, 261 ЦПК України, суд,

УХВАЛИВ:

Прийняти до провадження заяву позивача ОСОБА_1 про збільшення розміру позовних вимог для спільного розгляду с первісним позовом ОСОБА_1 до Управління поліції охорони в Закарпатській області про визнання незаконним та скасування наказу про звільнення, поновлення на посаді та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Закрити підготовче провадження по справі за позовом ОСОБА_1 до Управління поліції охорони в Закарпатській області про визнання незаконним та скасування наказу про звільнення, поновлення на посаді та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Призначити справу до судового розгляду на 12.08.2020 року о 09 годині 30 хвилин в залі судових засідань Воловецького районного суду Закарпатської області.

Клопотання представника відповідача ОСОБА_2 про виклик свідків, задовольнити.

Викликати та допитати в у судовому засіданні в якості свідків таких осіб:

- ОСОБА_3 , місце роботи: АДРЕСА_1 ;

- ОСОБА_4 , місце роботи:

АДРЕСА_1 ОСОБА_5 , місце роботи: АДРЕСА_1

- ОСОБА_6 , лікар КНП "Воловецька центральна районна лікарня Воловецької ВРР", місце роботи: 89100, Закарпатська обл., Воловецький район, смт. Воловець, вул. Карпатська, буд. 23.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Вотьканич В.А.

СудВоловецький районний суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення30.07.2020
Оприлюднено05.08.2020
Номер документу90734208
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —936/496/20

Постанова від 18.11.2020

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Мацунич М. В.

Ухвала від 28.10.2020

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Мацунич М. В.

Ухвала від 12.10.2020

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Мацунич М. В.

Ухвала від 25.09.2020

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Мацунич М. В.

Рішення від 27.08.2020

Цивільне

Воловецький районний суд Закарпатської області

Вотьканич В. А.

Рішення від 27.08.2020

Цивільне

Воловецький районний суд Закарпатської області

Вотьканич В. А.

Ухвала від 30.07.2020

Цивільне

Воловецький районний суд Закарпатської області

Вотьканич В. А.

Ухвала від 30.07.2020

Цивільне

Воловецький районний суд Закарпатської області

Вотьканич В. А.

Ухвала від 09.07.2020

Цивільне

Воловецький районний суд Закарпатської області

Вотьканич В. А.

Ухвала від 09.07.2020

Цивільне

Воловецький районний суд Закарпатської області

Вотьканич В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні