Ухвала
від 04.08.2020 по справі 596/1880/19
ЧОРТКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті

04 серпня 2020 року Справа № 596/1880/19

Номер провадження2/608/13/2020

Чортківський районний суд Тернопільської області в складі:

головуючої судді Запорожець Л. М.

з участю секретаря Фаштиковської М. І.,

представника ТзОВ Молода Ідея , ОСОБА_1 адвоката Яворського І. В.

розглянувши в підготовчому судовому засіданні в залі суду в місті Чорткові цивільну справу за позовом ОСОБА_2 , ОСОБА_3 до Гусятинського районного відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області, державного підприємства Сетам , товариства з обмеженою відповідальністю Молода ідея , третіх осіб ОСОБА_1 , Гусятинської державної нотаріальної контори про визнання недійсним та скасування акту про реалізацію предмету іпотеки, свідоцтва про придбання майна, витребування майна з чужого незаконного володіння,-

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою суду від 02 грудня 2019 року вищезазначений позов був прийнятий до розгляду та призначений до підготовчого судового засідання на 26 грудня 2019, яке було перенесено на 07 лютого 2020 року, 25 березня 2020 року, 07 травня 2020 року та 04 серпня 2020 року.

04 серпня 2020 року в підготовче судове засідання з`явився представник відповідача ТзОВ Молода Ідея та третьої особи ОСОБА_1 адвокат Яворський І. В., який позовні вимоги ОСОБА_2 , ОСОБА_3 не визнає, просить справу призначити до розгляду, подав додаткові пояснення. Раніше також подано відзив на позовну заяву.

Позивачі ОСОБА_2 , ОСОБА_3 та їх представник адвокат Ганчук Г. В. в підготовче судове засідання не з`явилися, на адресу суду поступила заява, в якій просять підготовче судове засідання проводити без їх участі, просять справу призначити до розгляду. Раніше подано відповідь на відзиви.

Представник відповідача Гусятинського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області в підготовче судове засідання не з`явився, про причини неявки не повідомив, судом належним чином повідомлений про день та час розгляду справи, про що свідчить повідомлення про вручення поштового відправлення.

Представник відповідача ДП Сетам в підготовче судове засідання не з`явився, про причини неявки не повідомив, судом належним чином повідомлений про день та час розгляду справи, про що свідчить повідомлення про вручення поштового відправлення.

Представник третьої особи Гусятинської державної нотаріальної контори в підготовче судове засідання не з`явився, подав пояснення щодо позову, в якому в задоволенні позовних вимог ОСОБА_2 , ОСОБА_3 просить відмовити, а також справу просить слухати у його відсутності.

Отже, під час проведення підготовчого засідання у даній цивільній справі проведено наступні підготовчі дії: направлено копії ухвали про відкриття провадження у справі та заяви і копії доданих до неї документів відповідачам та третій особі, визначено характер спірних правовідносин, вимоги позивача та склад учасників судового процесу, встановлено порядок з`ясування обставин, на які позивач посилається як на підставу своїх вимог, порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються.

Крім того судом вчинено інші дії, передбачені статтею 197 ЦПК України , необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

З клопотанням про відкладення підготовчого засідання до суду сторони не зверталися.

Отже, у підготовчому судовому засіданні у відповідності до вимог ст. 189 ЦПК України виконано завдання підготовчого провадження, у зв`язку із чим, судом поставлено на обговорення питання про закриття підготовчого засідання.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому судовому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 197 , 200 ЦПК України , суд -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_2 , жительки АДРЕСА_1 , ОСОБА_3 , жителя АДРЕСА_1 до Гусятинського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області, місцезнаходження: смт. Гусятин, вул. Суходільська, 7 Гусятинського району Тернопільської області, Державного підприємства СЕТАМ , місцезнаходження: м. Київ, вул. Стрілецька, 4-Б, Товариства з обмеженою відповідальністю Молода Ідея , місцезнаходження: м. Тернопіль, вул. Дубовецька, 1 Тернопільської області, третіх осіб: ОСОБА_1 , жителя АДРЕСА_2 , Гусятинської державної нотаріальної контори, місцезнаходження: смт. Гусятин, вул. Шевченка, 4 Гусятинського району Тернопільської області про визнання недійсним та скасування акту про реалізацію предмету іпотеки, свідоцтва про придбання майна, витребування майна з чужого незаконного володіння.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 24 вересня 2020 року о 15 годині 00 хвилин в приміщенні Чортківського районного суду Тернопільської області.

Про час та місце розгляду справи повідомити учасників процесу.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення та оскарженню не підлягає.

Суддя: Л. М. Запорожець

Дата ухвалення рішення04.08.2020
Оприлюднено05.08.2020
Номер документу90762819
СудочинствоЦивільне
Сутьпридбання майна, витребування майна з чужого незаконного володіння

Судовий реєстр по справі —596/1880/19

Ухвала від 02.02.2021

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Запорожець Л. М.

Ухвала від 30.10.2020

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Запорожець Л. М.

Ухвала від 04.08.2020

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Запорожець Л. М.

Ухвала від 25.03.2020

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Запорожець Л. М.

Постанова від 21.02.2020

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Парандюк Т. С.

Ухвала від 21.02.2020

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Парандюк Т. С.

Ухвала від 12.02.2020

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Парандюк Т. С.

Ухвала від 07.02.2020

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Запорожець Л. М.

Ухвала від 30.01.2020

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Парандюк Т. С.

Ухвала від 13.01.2020

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Парандюк Т. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні