Ухвала
від 18.12.2008 по справі 10-346/2008
АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 10-346/2008 року

Категорія: апеляція на п останову про відмову в задов оленні скарги на постанову п ро порушення кримінальної сп рави

Головуючий у першій інстан ції О.О.Селіванова

Доповідач апеляційного су ду. Дзюба Ф.С.

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Колегія суддів судової п алати у кримінальних справа х апеляційного суду Миколаїв ської області в складі:

Головуючого - Ржепецького О .П., суддів: Гребенюк В.І., Дзюби Ф.С, за участю: прокурора - Багі рової В.А. захисника - ОСОБА_3 , скаржника - ОСОБА_4 18 груд ня 2008 року розглянула у відкри тому судовому засіданні в м. М иколаєві матеріали за апеляц ією заінтересованої особи ОСОБА_4 на постанову Центра льного районного суду м. Мико лаєва від 08 грудня 2008 року, якою відмовлено в задоволенні ск арги на постанову старшого с лідчого з ОВС СВ ПМ ДПА в Микол аївській області від 17 листоп ада 2008 року про порушення крим інальної справи у відношенні ОСОБА_4 за ознаками злочи ну, передбаченого ч.ч. 1, 2, 3 ст. 358 К К України.

Як вбачається з постанови с уду, 17 листопада 2008 року старши м слідчим з ОВС СВ ПМ ДПА в Мик олаївській області порушено кримінальні справи у віднош енні ОСОБА_4 за ознаками з лочинів, передбачених ч.ч. 1, 2, 3 с т. 358 КК України.

Ця постанова оскаржена О СОБА_4 до Центрального райо нного суду м. Миколаєва 26 лист опада 2008 року

В скарзі ОСОБА_4 просила скасувати вищевказану поста нову слідчого, оскільки вваж ала, що приводів і підстав для порушення кримінальної спра ви відносно неї не було.

08 грудня 2008 року, відмовляючи в задоволенні скарги ОСОБА _4, суд в постанові зазначив, що він вбачає приводи і доста тні дані, які вказують на наяв ність ознак злочину у діях ск аржниці.

В апеляції заінтересована особа ОСОБА_4 просить пос танову суду від 08 грудня 2008 рок у скасувати, відмовити в пору шенні кримінальних справ за постановою слідчого від 17 лис топада 2008 року, визнати неправ омірними дії слідчого під ча с винесення постанови про по рушення кримінальної справи щодо неї, винести окрему ухва лу щодо дій судді Селіваново ї О.О. під час розгляду

скарг, викликати її захисни ка ОСОБА_3, оскільки вважа є, що суд, відмовляючи в задово ленні скарги порушив криміна льно-процессуальний закон ос кільки допустив однобічніст ь дослідження наданих матері алів.

Заслухавши доповідь судді , заінтересовану особу ОСОБ А_4 та захисника ОСОБА_3, я кі підтримали доводи апеляці ї та просили її задовольнити , прокурора, яка просила поста нову суду залишити без змін, п еревіривши доводи апеляції, вивчивши матеріали справи, к олегія суддів вважає, що апел яція задоволенню не підлягає з наступних підстав.

Згідно наданих матеріалів вбачається, що під час розслі дування кримінальної справи відносно службових осіб ТОВ "Анкор" була проведена судово -почеркознавча експертиза, д ані якої свідчили, що частину досліджених документів підр обила ОСОБА_5 і тому слідч ий порушив відносно неї крим інальну справу.

Суд, відмовляючи в задоволе нні скарги ОСОБА_4 правиль но прийшов до висновку, що при порушенні справи було доста тньо приводів і підстав для ї ї порушення.

При вивченні матеріалів сп рави порушень кримінально-пр оцесуального законодавства при розгляді справи в суді, як і б слугували підставами для скасування рішення суду, кол егією суддів не виявлено.

Вирішення інших питань, які поставлені в апеляціі, а саме : зупинити досудове слідство , визнати неправомірними дії слідчого, винести окрему ухв алу на дії судді Селіванової О.О., на даний стадії судового розгляду кримінально-процес уальним законом не передбаче ні.

Підстав для скасування пос танови суду колегія суддів н е вбачає. Керуючись ст. ст. 365, 366 К ПК України, колегія суддів су дової палати у кримінальних справа х апеляційного суду,

УХВАЛИЛА:

Апеляцію заінтересован ої особи ОСОБА_4 залишити без задоволення.

Постанову Центрального ра йонного суду м. Миколаєва від 08 грудня 2008 року, якою відмовле но в задоволенні скарги на по станову старшого слідчого з ОВС СВ ПМ ДПА в Миколаївській області від 17 листопада 2008 рок у про порушення кримінальної справи у відношенні ОСОБА_ 4 за ознаками злочину, перед баченого ч.ч. 1, 2, 3 ст. 358 КК України , залишити без змін.

СудАпеляційний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення18.12.2008
Оприлюднено26.05.2010
Номер документу9218186
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —10-346/2008

Ухвала від 18.12.2008

Кримінальне

Апеляційний суд Миколаївської області

Дзюба Ф.С.

Ухвала від 10.11.2008

Кримінальне

Апеляційний суд Черкаської області

Ятченко М.О.

Ухвала від 18.12.2008

Кримінальне

Апеляційний суд Миколаївської області

Дзюба Ф.С.

Ухвала від 10.11.2008

Кримінальне

Апеляційний суд Черкаської області

Ятченко М.О.

Ухвала від 30.09.2008

Кримінальне

Апеляційний суд Сумської області

Крамаренко В.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні