Ухвала
від 04.01.2021 по справі 653/3730/20
ГЕНІЧЕСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 653/3730/20

Провадження № 2/653/15/21

У Х В А Л А

іменем України

про відкриття провадження у справі

та призначення підготовчого судового засідання

04 січня 2021 року

Суддя Генічеського районного суду Херсонської області Делалова О.М., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 , який діє в інтересах ОСОБА_2 до Озерянської сільської ради Генічеського району Херсонської області, треті особи - приватний нотаріус Шторгіна Н.Л., ОСОБА_3 , про визнання права власності на приватне фермерське господарство Сокіл в порядку спадкування -

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду з вищевказаним позовом.

Позовна заява подана з додержанням вимог статей 175-177 ЦПК України, справа підсудна Генічеському районному суду Херсонської області.

Підстави для залишення без руху, повернення позовної заяви або відмови у відкриті провадження у справі, передбачені статтями 185-186 ЦПК України, відсутні.

Враховуючи наведене, суд вважає прийняти позовну заяву та призначити її до розгляду в порядку загального позовного провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 19, 187, 189, 274 ЦПК України, суддя -

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти позовну заяву ОСОБА_1 , який діє в інтересах ОСОБА_2 до Озерянської сільської ради Генічеського району Херсонської області, треті особи - приватний нотаріус Шторгіна Н.Л., ОСОБА_3 , про визнання права власності на приватне фермерське господарство Сокіл в порядку спадкування та відкрити провадження у справі.

Розгляд справи провести в порядку загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання по справі на 29.03.2021 року о 10 год. 30 хв. в приміщенні Генічеського районного суду Херсонської області за адресою: Херсонська область, місто Генічеськ, вулиця Братів Коваленко, 66.

У судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Витребувати у приватного нотаріуса Шторгіної Н.Л. належним чином завірену копію спадкової справи, яка відкрилась після смерті ОСОБА_4 , померлої ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Витребувати Державного нотаріального архіву Херсонської області належним чином завірену копію спадкової справи, яка відкрилась після смерті ОСОБА_5 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Учасникам справи надіслати копії ухвали про відкриття провадження у справі (в паперовій формі рекомендованим листом з повідомленням про вручення), відповідачу одночасно надсилається копія позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Встановити строк відповідачу для надіслання (надання) до суду відзиву на позовну заяву і всіх доказів, які можливо доставити до суду, що підтверджують заперечення проти позову, - протягом п`ятнадцяти днів з дня одержання копії цієї ухвали.

Зобов`язати відповідача одночасно із надісланням (наданням) відзиву до суду надіслати (надати) копії такого відзиву та доданих до нього документів позивачу.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Запропонувати позивачу подати до суду відповідь на відзив, а відповідачу - заперечення протягом п`яти днів з дня отримання відзиву на позов та відповіді на відзив відповідно.

Відповідач має право пред`явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Попередити учасників справи про недопустимість зловживання процесуальними правами, шляхом подання завідомо безпідставного позову, позову за відсутності предмета спору або у спорі, який має очевидно штучний характер; умисного неповідомлення про осіб, які мають бути залучені до участі у справі, тощо.

Учасники судового процесу та їхні представники повинні добросовісно користуватися процесуальними правами.

У разі, якщо подання скарги, заяви, клопотання буде визнане зловживанням процесуальними правами, суд з урахуванням обставин справи має право залишити без розгляду або повернути скаргу, заяву, клопотання.

Позивач вправі відмовитися від позову (всіх або частини позовних вимог), відповідач має право визнати позов (всі або частину позовних вимог) на будь-якій стадії судового процесу.

Сторони можуть укласти мирову угоду на будь-якій стадії судового процесу.

Можливість отримати інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи мають на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет. Веб-адреса сторінки: https://court.gov.ua/sud2107/

Ухвала окремо від рішення суду може бути оскаржена в апеляційному порядку лише щодо порушення правил підсудності. В іншій частині заперечення на ухвалу може бути включено до апеляційної скарги на рішення суду.

Апеляційна скарга подається через Генічеський районний суд Херсонської області до Херсонського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня одержання копії цієї ухвали.

Суддя Генічеського районного суду О. М. Делалова

СудГенічеський районний суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення04.01.2021
Оприлюднено13.01.2021
Номер документу94091194
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —653/3730/20

Ухвала від 10.02.2022

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Драгомерецький М. М.

Рішення від 02.12.2021

Цивільне

Генічеський районний суд Херсонської області

Делалова О. М.

Рішення від 02.12.2021

Цивільне

Генічеський районний суд Херсонської області

Делалова О. М.

Рішення від 02.12.2021

Цивільне

Генічеський районний суд Херсонської області

Делалова О. М.

Ухвала від 02.06.2021

Цивільне

Генічеський районний суд Херсонської області

Делалова О. М.

Ухвала від 29.03.2021

Цивільне

Генічеський районний суд Херсонської області

Делалова О. М.

Ухвала від 04.01.2021

Цивільне

Генічеський районний суд Херсонської області

Делалова О. М.

Ухвала від 25.11.2020

Цивільне

Генічеський районний суд Херсонської області

Делалова О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні