Ухвала
від 15.03.2021 по справі 2-1693/2008
ЛЕНІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

15.03.21 Справа № 2-1693/2008

Номер провадження 6/489/143/21

УХВАЛА

про прийняття до розгляду та зупинення провадження

15 березня 2021 року місто Миколаїв

Ленінський районний суд м. Миколаєва у складі головуючого судді Рум`янцевої Н.О., вирішуючи питання прийняття до розгляду заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Європейська агенція з повернення боргів" про заміну сторони у виконавчому провадженні по цивільній справі за позовом відкритого акціонерного товариства "Кредитпромбанк", в особі Миколаївської філії відкритого акціонерного товариства "Кредитпромбанк" до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про стягнення заборгованості за кредитним договором,

ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Європейська агенція з повернення боргів" звернулося до суду з заявою про заміну сторони у виконавчому провадженні по цивільній справі за позовом відкритого акціонерного товариства "Кредитпромбанк", в особі Миколаївської філії відкритого акціонерного товариства "Кредитпромбанк" до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про стягнення заборгованості за кредитним договором.

Заява подана з дотриманням вимог статей 14, 158 ЦПК України, перешкод для її розгляду судом не виявлено.

Відповідно до довідки архіваріуса Ленінського районного суду м. Миколаєва, цивільну справу № 2-1693/2008 року за позовомвідкритого акціонерного товариства "Кредитпромбанк", в особі Миколаївської філії відкритого акціонерного товариства "Кредитпромбанк" до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про стягнення заборгованості за кредитним договором, знищено на підставі наказу Державної судової адміністрації України від 11.02.2010 року № 22 Про затвердження Переліку судових справ і документів, що утворюються в діяльності суду із зазначенням строків зберігання .

Відповідно до п. 6 ч. 1 ст. 251 Цивільного процесуального кодексу України, суд зобов`язаний зупинити провадження у справі у разі об`єктивної неможливості розгляду цієї справи до вирішення іншої справи, що розглядається в порядку конституційного провадження, адміністративного, цивільного, господарського чи кримінального судочинства, - до набрання законної сили судовим рішенням в іншій справі; суд не може посилатися на об`єктивну неможливість розгляду справи у випадку, коли зібрані докази дозволяють встановити та оцінити обставини (факти), які є предметом судового розгляду.

З огляду на зазначене, провадження у справі підлягає зупиненню до вирішення питання щодо відновлення втраченого судового провадження № 2-1693/2008у зв`язку із знищенням цієї справи.

Керуючись ст. ст. , 251 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Прийняти до розгляду заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Європейська агенція з повернення боргів" про заміну сторони у виконавчому провадженні по цивільній справі за позовом відкритого акціонерного товариства "Кредитпромбанк", в особі Миколаївської філії відкритого акціонерного товариства "Кредитпромбанк" до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про стягнення заборгованості за кредитним договором.

Зупинити провадження у справі за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Європейська агенція з повернення боргів" про заміну сторони у виконавчому провадженні по цивільній справі за позовом відкритого акціонерного товариства "Кредитпромбанк", в особі Миколаївської філії відкритого акціонерного товариства "Кредитпромбанк" до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про стягнення заборгованості за кредитним договором до вирішення питання щодо відновлення втраченого судового провадження № 2-1693/2008року.

Апеляційна скарга на судове рішення може бути подана протягом п`ятнадцяти днів з дня його проголошення.

Судове рішення набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

У відповідності з п. 15.5 Розділу ХІІІ Перехідних Положень Цивільного процесуального кодексу України в новій редакції, до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні скарги подаються учасниками справи через Ленінський районний суд міста Миколаєва або в порядку статті 355 ЦПК України безпосередньо до Миколаївського апеляційного суду.

З інформацією щодо тексту судового рішення учасники справи можуть ознайомитися за веб-адресою Єдиного державного реєстру судових рішень: http://www.reyestr.court.gov.ua.

Суддя Ленінського районного

суду міста Миколаєва Н.О. Рум`янцева

Дата ухвалення рішення15.03.2021
Оприлюднено17.03.2021
Номер документу95542335
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-1693/2008

Ухвала від 17.09.2021

Цивільне

Ленінський районний суд м. Миколаєва

Рум’янцева Н. О.

Ухвала від 21.05.2021

Цивільне

Ленінський районний суд м. Миколаєва

Рум’янцева Н. О.

Ухвала від 13.05.2021

Цивільне

Ленінський районний суд м. Миколаєва

Коваленко І. В.

Ухвала від 25.03.2021

Цивільне

Ленінський районний суд м. Миколаєва

Коваленко І. В.

Ухвала від 15.03.2021

Цивільне

Ленінський районний суд м. Миколаєва

Рум’янцева Н. О.

Ухвала від 15.03.2021

Цивільне

Ленінський районний суд м. Миколаєва

Рум’янцева Н. О.

Рішення від 28.08.2009

Цивільне

Калінінський районний суд м.Горлівки

Жукова О. Є.

Рішення від 19.05.2008

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Бабич Н.Д.

Ухвала від 10.07.2008

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Діденко С.О.

Рішення від 05.05.2008

Цивільне

Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу

Середня Н.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні