Ухвала
від 17.03.2021 по справі 757/647/16-ц
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/647/16-ц

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

17 березня 2021 року Печерський районний суд міста Києва

у складі: головуючого судді - Писанця В.А.,

при секретарі судових засідань - Єряшевій А.О.,

за участю: представника позивача - Перетятька С.М. ,

представника відповідача - ОСОБА_3,

розглянув в підготовчому засіданні в залі суду у місті Києві заяву представника позивача про залучення публічного акціонерного товариства Комерційний банк Фінансова ініціатива в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача у цивільній справі за позовом Національного банку України до ОСОБА_2 , про стягнення заборгованості, -

В С Т А Н О В И В :

До суду надійшла заява від представника позивача про залучення в якості третьої особи без самостійних вимог на предмет спору публічного акціонерного товариства Комерційний банк Фінансова ініціатива , оскільки 04 червня 2014 року між останнім та Національним банком України було укладено кредитний договір № 12/09/6 з подальшими змінами та доповненнями.

Представник позивача в підготовчому засіданні підтримав заяву, а представник відповідача не заперечила щодо задоволення вказаного клопотання, суд вивчивши клопотання, встановив наступні обставини та дійшов наступного висновку.

Судом встановлено, що 04 червня 2014 року між Національним банком України та публічним акціонерним товариством Комерційний банк Фінансова ініціатива укладено кредитний договір № 12/09/6 з подальшими змінами та доповненнями.

В забезпечення виконання зобов`язань за вказаним кредитним договором між сторонами того ж дня укладено договір поруки № 12/09/6/П, де поручитель зобов`язався перед банком відповідати за належне виконання всіх зобов`язань, що випливають, згідно з якими позичальник зобов`язується повернути кредитні кошти на умовах та у строки, передбачені Кредитним договором.

Згідно з ч. 1 ст. 53 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

На підставі викладеного та керуючись ст. 53 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В :

Залучити у цивільній справі за позовом Національного банку України до ОСОБА_2 , про стягнення заборгованості, в якості третьої особи на стороні відповідача без самостійних вимог на предмет спору,

- публічне акціонерне товариство Комерційний банк Фінансова ініціатива (03150, м. Київ, вул. Щорса, 7/9, код ЄДРПОУ 33299878).

Продовжити розгляд справи в підготовчому засіданні, та призначити її до розгляду на 12 квітня 2021 року о 11:45 год. в приміщенні Печерського районного суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 15, під головуванням судді Писанця В.А.

Третя особа не пізніше десяти днів з дня отримання відзиву або відповіді на відзив, до початку розгляду справи по суті, має право підготувати письмово свої міркування, аргументи та надати відповідні докази, та направити позивачу, відповідачу і суду з підтвердженням такого направлення учасникам справи.

Роз`яснити учасникам справи, що подання заяв по суті справи (позовна заява; відзив на позовну заяву (відзив); відповідь на відзив; заперечення; пояснення третьої особи щодо позову або відзиву) є правом учасників справи. У разі ненадання учасником розгляду заяви по суті справи у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В. А. Писанець

Дата ухвалення рішення17.03.2021
Оприлюднено17.03.2021
Номер документу95570840
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —757/647/16-ц

Ухвала від 28.11.2022

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Ільєва Т. Г.

Ухвала від 27.10.2021

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Ільєва Т. Г.

Ухвала від 05.07.2021

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Писанець В. А.

Ухвала від 05.07.2021

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Писанець В. А.

Ухвала від 17.03.2021

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Писанець В. А.

Ухвала від 10.12.2020

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Писанець В. А.

Ухвала від 26.11.2020

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Писанець В. А.

Ухвала від 07.05.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Саліхов Віталій Валерійович

Ухвала від 26.02.2020

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Писанець В. А.

Ухвала від 26.02.2020

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Писанець В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні