Ухвала
від 17.05.2021 по справі 203/4439/20
КІРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 203/4439/20

1-кс/0203/572/2021

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

17 травня 2021 року Кіровський районний суд м.Дніпропетровська в складі:

слідчого судді - ОСОБА_1

при секретарі - ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м.Дніпро клопотання прокурора відділу Дніпропетровської обласної прокуратури ОСОБА_3 , про арешт майна, заявлене у рамках кримінального провадження №12020040000000860, -

ВСТАНОВИВ:

До Кіровського районного суду м.Дніпропетровська надійшло вищезазначене клопотання прокурора про арешт майна, вилученого під час проведення обшуку за адресою: АДРЕСА_1 .

В судовому засіданні 14.05.2021 року прокурор підтримав подане клопотання та просив задовольнити останнє в повному обсязі. В призначене на 17.05.2021 року прокурор не з`явився.

ОСОБА_4 та його захисник за викликами до суду 14.05.2021 року та 17.05.2021 року не з`явились, про причини своєї неявки не повідомили.

За вказаних обставин та враховуючи положення ч.1 ст.172 КПК України слідчий суддя вважає за можливе провести подальший розгляд клопотання за відсутності прокурора, власника майна та його захисника, а також у відповідності до ч.1 ст.107 КПК України без фіксування за допомогою технічних засобів.

Заслухавши прокурора в судовому засіданні 14.05.2021 року, перевіривши доводи клопотання та дослідивши надані до нього матеріали кримінального провадження, слідчий суддя приходить до наступного висновку.

Відповідно ч.1 ст.131 КПК України заходи забезпечення кримінального провадження застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження.

Згідно п.7 ч.2 ст.131 КПК України одним із заходів такого забезпечення є арешт майна.

Частинами 1,3 ст.132 КПК України встановлено, що заходи забезпечення кримінального провадження застосовуються на підставі ухвали слідчого судді або суду, за винятком випадків, передбачених цим Кодексом.

Застосування заходівзабезпечення кримінальногопровадження недопускається,якщо слідчий,прокурор недоведе,що: 1)існує обґрунтованапідозра щодовчинення кримінальногоправопорушення такогоступеня тяжкості,що можебути підставоюдля застосуваннязаходів забезпеченнякримінального провадження; 2)потреби досудовогорозслідування виправдовуютьтакий ступіньвтручання управа ісвободи особи,про якийідеться вклопотанні слідчого,прокурора; 3) може бути виконане завдання, для виконання якого слідчий, прокурор звертається із клопотанням.

Відповідно до ч.ч.1,2 ст.167 КПК України тимчасовим вилученням майна є фактичне позбавлення підозрюваного або осіб, у володінні яких перебуває зазначене у частині другій цієї статті майно, можливості володіти, користуватися та розпоряджатися певним майном до вирішення питання про арешт майна або його повернення, або його спеціальну конфіскацію в порядку, встановленому законом.

Тимчасово вилученим може бути майно у вигляді речей, документів, грошей тощо, щодо яких є достатні підстави вважати, що вони: 1) підшукані, виготовлені, пристосовані чи використані як засоби чи знаряддя вчинення кримінального правопорушення та (або) зберегли на собі його сліди; 2) призначалися (використовувалися) для схиляння особи до вчинення кримінального правопорушення, фінансування та/або матеріального забезпечення кримінального правопорушення або винагороди за його вчинення; 3)є предметомкримінального правопорушення,у томучислі пов`язаногоз їхнезаконним обігом; 4) одержані внаслідок вчинення кримінального правопорушення та/або є доходами від них, а також майно, в яке їх було повністю або частково перетворено.

Частинами 1,2 ст.168 КПК України передбачено, що тимчасово вилучити майно може кожен, хто законно затримав особу в порядку, передбаченомуст.ст.207,208,298-2цього Кодексу. Кожна особа, яка здійснила законне затримання, зобов`язана одночасно із доставленням затриманої особи до слідчого, прокурора, іншої уповноваженої службової особи передати їй тимчасово вилучене майно. Факт передання тимчасово вилученого майна засвідчується протоколом.

Тимчасове вилучення майна може здійснюватися також під час обшуку, огляду.

Згідно ч.1 ст.169 КПК України тимчасово вилучене майно повертається особі, у якої воно було вилучено: 1) за постановою прокурора, якщо він визнає таке вилучення майна безпідставним; 2) за ухвалою слідчого судді чи суду, у разі відмови у задоволенні клопотання прокурора про арешт цього майна; 3) у випадках, передбаченихчастиною п`ятою статті 171,частиною шостою статті 173цього Кодексу; 4)у разіскасування арешту; 5) за вироком суду в кримінальному провадженні щодо кримінального проступку.

Відповідно до ч.1 ст.170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження.

Арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації;

3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди (ч.2 ст.170 КПК України).

В свою чергу ч.3 ст.170 КПК України передбачено, що у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним уст.98цього Кодексу.

Згідно ч.ч.10,11 ст.170 КПК України арешт може бути накладений у встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна.

Заборона або обмеження користування, розпорядження майном можуть бути застосовані лише у разі, коли існують обставини, які підтверджують, що їх незастосування призведе до приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі майна.

Відповідно до ч.1 ст.98 КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Під час розгляду клопотання встановлено, що відділом розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУНП в Дніпропетровській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №12020040000000860, відомості про яке внесено до ЄРДР 20.11.2020 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.362, ч.1 ст.366 КК України та 16.04.2021 року за ч.1 ст.358 КК України.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснюється Дніпропетровською обласною прокуратурою.

Досудовим розслідуванням встановлено, що службові особи ТОВ «АУКТІОН», код 41922399, ТОВ «ДАВІС ГРУП», код 42099801, ТОВ «ЮВАС РІТЕЙЛ ГРУП», код 40356501, ТОВ «ЮКО ТРЕЙДІНГ», код 42511265 та ФОП ОСОБА_5 ІПН НОМЕР_1 , ФОП ОСОБА_6 ІПН НОМЕР_2 , у період з березня 2017 року по травень 2020 року, знаходячись у не встановленому органом досудового розслідування місці, діючи умисно, за попередньою змовою групою осіб, достовірно знаючи що фактично фінансово-господарські операції не відбувалися, використовуючи програмне забезпечення для подачі податкової звітності «М.Е.Doc», особисто підготували завідомо підроблені податкові накладні від вказаних вище підприємств та фізичних осіб - підприємців - отримувачів (покупців) товарів робіт, послуг, нібито отриманих від ТОВ «КСГ «ДНІПРО» код ЄРДПОУ 20252198, та у подальшому зареєстрували їх в автоматизованій системі «Єдиний реєстр податкових накладних» на інформаційному порталі ДПС України, тим самим внесли несанкціоновані зміни у інформацію про діяльність ТОВ «КСГ «ДНІПРО» яка обробляється у вказаній автоматизованій системі, внаслідок чого зменшили податкові зобов`язання даних підприємств по сплаті податку на додану вартість.

Крім того встановлено, що службові особи ТОВ «АУКТІОН» код 41922399, ТОВ «ДАВІС ГРУП», код 42099801, ТОВ «ЮВАС РІТЕЙЛ ГРУП», код 40356501, ТОВ «ЮКО ТРЕЙДІНГ», код 42511265 та ФОП ОСОБА_5 ІПН НОМЕР_1 , ФОП ОСОБА_6 ІПН НОМЕР_2 , у період з березня 2017 року по травень 2020 року, діючи умисно, знаходячись у не встановленому органом досудового розслідування місці, склали та видали завідомо неправдиві офіційні документи по взаємовідносинам з ТОВ «КСГ «ДНІПРО», до яких внесли завідомо неправдиві відомості про вчинення фінансово-господарських операцій, які фактично не відбувались.

Також, під час здійснення досудового розслідування у кримінальному провадженні №12020040000000860, виявлено факт вчинення іншого (окремого) кримінального правопорушення, - підроблення офіційних документів, які видаються, посвідчуються підприємством, установою, організацією, громадянином-підприємцем, а також виготовлення підроблених печаток, штампів наступних суб`єктів підприємницької діяльності: ТОВ «КСГ ДНІПРО», код 20252198, ТОВ «ЮВАС РІТЕІЛ ГРУП» №2, код 40356501, ТОВ «ЮВАС РІТЕЙЛ ГРУП», код 40356501, ТОВ «ЮВАС РІТЕІЛ ГРУП» №1, код 40356501, ТОВ «ДЕКСАГРО», код 43660252, ТОВ «АУКТІОН», код 41922399, «ТОВ СТАРТ ПОСТ», код 41390012, дві печатки ТОВ «ЛІВАНТІ», код 42682495, ТОВ «БУДСПЕЦТРАНС РЕГІОН», код 43485226, ФОП « ОСОБА_7 », РНОКПП НОМЕР_3 , ТОВ «УСПЕХ ТРЕЙД», код 41924820, дві печатки ПП «РОТОР», код 31716757, ФОП « ОСОБА_8 » РНОКПП, ТОВ «ГРІНПЛІТ» код. 37068923, ТОВ «ТРІАЛАНТ», код 41864620, ТОВ «КАСКАД МЕГАТРЕЙД», код 43484641, ТОВ «АГРОСТАР-М», код 43324308, ТОВ «БРІОШЬ», код 37069089, ТОВ «АГРОЛАНД-СЕНТ», код 44108367, ТОВ «АУКТІОН», код 41922399, ТОВ «К.П.К. СКІФІЯ», код 42395708, ТОВ «ЕКО-ФРУКТ», код 41425998, ВИРОБНИЧИЙ КООПЕРАТИВ «ПАРОСТОК», код 36555069, ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ «РАНТЬЄ», код 31071616, ТОВ «ТЕРМІНАЛ-2000», код 36792130, ТОВ «АГРОФІРМА КАСКАД МЕГА ТРЕЙД», код 43484641, ФЕРМЕРСКЕ ГОСПОДАРСТВО «ЛЕВЧЕНКО», код 36278285, ФОП « ОСОБА_9 », ТОВ «ДЕКСАУЛ», ТОВ «ПРОФІЛЬ ТРЕЙД», код 43088984, ТОВ «ДАВІС ГРУП», код 42099801, ФОП «БІЛУХІН ВАДИМ ВАДИМОВИЧ», РНОКПП НОМЕР_4 , ТОВ «АББАКОР ПРОМПОСТАВКА», код 38901782, ТОВ «НОВИЙ РІТЕІЛ», код 42870677, ТОВ «АЛЬФАПРОМ АКТИВ», код 43484882, ТОВ «ГРАНТХУР», код 42057321, ФОП « ОСОБА_5 », РНОКПП НОМЕР_1 , дві печатки ТОВ «КОММОН СЕЛ», код 44114695, ТОВ «ЕКСТІ-ГРУП АГРО», код 44032089, ТОВ «ЕДС-ІНЖИНІРІНГ», код 38114069, дві печатки ФОП « ОСОБА_10 », РНОКПП НОМЕР_5 , ПП «ПРОДСНАБ», код 30345784, ТОВ «ІВАНІВКА», код 31004377, ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ «ЗЕРНАРІ», код 41710594, ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО «ПУШКАРІВСЬКЕ», код 40331930, ТОВ «СТАІЛ ГРУП ДОН», код 43318818, ТОВ «АГРОФІРМА «ПРОФІЛЬ ТРЕЙД», код 43088984, ФОП « ОСОБА_11 », РНОКПП НОМЕР_6 , ФОП « ОСОБА_12 », РНОКПП НОМЕР_7 , ФОП « ОСОБА_13 », РНОКПП НОМЕР_8 , ТОВ «ЮКО ТРЕЙДІНГ», код 42511265, ФОП « ОСОБА_14 », РНОКПП НОМЕР_9 , ФОП « ОСОБА_15 », РНОКПП НОМЕР_10 , ФОП « ОСОБА_16 », РНОКПП НОМЕР_11 , ФОП « ОСОБА_17 » РНОКПП НОМЕР_12 , ТОВ «ТАМАІР» код 41441454, з метою використання їх підроблювачем, іншою особою, за даним фактом внесено відомості до ЄРДР та розпочато кримінальне провадження №12021040000000311 за ч. 1 ст. 358 КК України.

16.04.2020 постановою прокурора відділу Дніпропетровської обласної прокуратури матеріали досудового розслідування у кримінальному провадженні №12021040000000311 приєднано до матеріалів кримінального провадження №12020040000000860.

В період з 19-30 г. 14.04.2021 року по 02-25 г. 15.04.2021 року на підставі ухвали слідчого судді Кіровського районного суду м.Дніпропетровська від 14.04.2021 року було проведено санкціонований обшук в належному ОСОБА_4 приміщенні адміністративної будівлі за адресою: АДРЕСА_1 , під час якого було виявлено та вилучено предмети, речі та документи, конкретний перелік яких наведений в клопотанні.

Постановою слідчого від 15.04.2021 року вилучені предмети, речі та документи, а також грошові кошти визнано речовими доказами у кримінальному провадженні №12020040000000860.

15.04.2021 прокурором у кримінальному провадженні подано клопотання про арешт вилученого майна, яке 23.04.2021, ухвалою слідчого судді Кіровського районного суду м. Дніпропетровська повернуте прокурору на підставі ч.3 ст.172 КПК України, для усунення недоліків в строк до 28.04.2021 року включно.

Після чого 28.04.2021 року прокурором подано клопотання з виправленими недоліками.

Заслухавши під час розгляду клопотання прокурора та перевіривши доводи, викладені останнім в поданому клопотанні, слідчий суддя враховує наступне.

Як вбачається з поданого клопотання прокурора, перелік вилучених під час обшуку предметів та документів щодо яких ставиться питання про арешт, складається з 200 пунктів, деякі з яких, що стосуються папок з документами, містять підпункти з переліком конкретних документів.

Згідно протоколу обшуку від 15.04.2021 року вбачається, що під час обшуку було виявлено та вилучено предметів та документів, опис яких становить 179 пунктів.

При цьому, згідно наведеного в протоколі обшуку опису вилучених документів вбачається, що останній містить посилання на папки з документами великої кількості юридичних осіб, без зазначення в деяких випадках конкретного найменування документів, що міститься в цих папках, кількості аркушів.

Вказана обставина стала однією з підстав для повернення клопотання прокурору для усунення недоліків згідно ухвали слідчого судді Кіровського районного суду м.Дніпропетровська від 23.04.2021 року.

В поданому повторно клопотанні прокурором було конкретизовано перелік вилученого майна та документів в частині найменування та кількості документів, що містились у вилучених папках.

Поряд з цим, з долучених до клопотання матеріалів не можливо пересвідчитись в тому, що наведений в клопотанні перелік документів, що міститься у вилучених папках, відповідає змісту та переліку документів, фактично вилучених під час обшуку папок з документами.

Відповідний протокол огляду вилучених документів не складався, а наведений в протоколі обшуку опис вилучених документів, як зазначалось вище не співпадає з переліком, наведеним у розглядаємому клопотанні.

Вказана обставина позбавляє можливості перевірити факт того, що зазначені в клопотанні документи, які не відображені в протоколі обшуку, були вилучені саме під час останнього та у законний спосіб.

Крім того, наведений в клопотанні перелік не співпадає з переліком, наведеним у постанові слідчого про визнання вилучених під час обшуку речей та документів речовими доказами.

Таким чином, оскільки клопотання вже поверталось прокурору для усунення недоліків у зазначеній вище частині, однак відповідні недоліки у належний спосіб усунуто не було, в задоволенні клопотання в частині накладення арешту на речі та документи, конкретний перелік яких не відображений у протоколі обшуку, слід відмовити.

Також слідчий суддя враховує, що прокурором не обгрунтовано яке значення, як речових доказів мають вилучені під час обшуку оригінали трудових книжок на ім`я ОСОБА_18 та ОСОБА_6 , свідоцтво про народження ОСОБА_18 . Тому, в задоволенні клопотання в цій частині також слід відмовити.

Разом з тим, слідчий суддя вважає, що вилучені під час обшуку чекові книжки, печатки підприємств, банківські картки, мобільні телефони, комп`ютерна техніка та пристрої мають значення речових доказів, оскільки можуть містити та/або підтверджувати відомості щодо причетності осіб до скоєння кримінальних правопорушень; могли використовуватись для підтримки зв`язку (дзвінків, листування) із особами, які були задіяні до вчинення кримінальних правопорушень; можуть містити на встановлених накопичувачах інформацію щодо вчинення кримінальних правопорушень, тобто зберегли на собі сліди кримінальних правопорушень та містять інші відомості, які можуть бути використані, як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

Банківські платіжні картки, мають значення речових доказів, оскільки вони могли бути отримані без участі осіб, на ім`я яких відкриті відповідні рахунки та використанні при вчинення кримінальних правопорушень, крім того на банківських рахунках, до яких видано зазначені платіжні картки, можуть знаходитися грошові кошти, набуті кримінально протиправним шляхом.

З урахуванням вищенаведеного, з метою збереження останніх та запобігання їх знищення, переховування або спотворення, слідчий суддя приходить до висновку про обґрунтованість клопотання прокурора у відповідній частині та наявність передбачених п.1 ч.2, ч.3 ст.170 КПК України підстав для арешту вилучених предметів та документів.

В частині речей та документів, у задоволенні клопотання про арешт яких відмовлено, останні підлягають поверненню особі, у якій їх було вилучено.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.98,131,132,167-173,309,369-372 КПК України, слідчий суддя -

УХВАЛИВ:

Клопотання прокурора відділу Дніпропетровської обласної прокуратури ОСОБА_3 , про арешт майна, заявлене у рамках кримінального провадження №12020040000000860 задовольнити частково.

Накласти арештна вилученіпід часпроведення в період з 19-30 г. 14.04.2021 року по 02-25 г. 15.04.2021 року санкціонованого обшуку в належному ОСОБА_4 приміщенні адміністративної будівлі за адресою: АДРЕСА_1 , предмети, речі та документи, а саме:

1.Чекові книжки для отримання готівки на 25 чеків, синього кольору, в кількості 9 штук (ФОП ОСОБА_19 2 штуки, ФОП ОСОБА_20 2 штуки, ФОП ОСОБА_21 , ТОВ «Ліванті», ТОВ «Ауктіон», ТОВ «Давіс», ТОВ «Ювас»).

2.Зошит з обкладинкою «HIPSTER» з рукописними записами, напочатку тексту «20.02.19», наприкінці «15/12/20-2000,0 0ст.»;

3.Зошит з обкладинкою «Copy book» з рукописними записами, напочатку тексту «24/08», наприкінці «1711,14 12/04 ПБ»;

4.Зошит з обкладинкою «DEWBERRY» з рукописними записами, напочатку тексту «26.11.18», наприкінці «15л-12/04/21 Ване заправился»;

5.Зошит з обкладинкою «THE FLOWERS» з рукописними записами, напочатку тексту «08.01.18», наприкінці «0663656986 Кирил»,

6.Зошит з обкладинкою «Clok» з рукописними записами, напочатку тексту «16.04», наприкінці «Вол»;

7.Зошит з обкладинкою «THE FLOWERS Переучет Астория» з рукописними записами, напочатку тексту «26:27.11.17», наприкінці «1051,54»;

8.Зошит з обкладинкою «Spring.com» з рукописними записами, напочатку тексту «Техсервис», наприкінці «11424»;

9.Зошит з обкладинкою «Copy book» з рукописними записами, напочатку тексту «20/12», наприкінці «Довіра Ліванті»;

10.Зошит з обкладинкою «Exotic» з рукописними записами, напочатку тексту «28.02.2019», наприкінці «ост-6805»;

11.Зошит з обкладинкою «design by hatbe» з рукописними записами, напочатку тексту «март 2021», наприкінці «ост-193,09»;

12.Зошит з обкладинкою «UKRAINE» з рукописними записами, напочатку тексту « ОСОБА_22 », наприкінці «12559,40»;

13.Зошит з обкладинкою «romantic views» з рукописними записами, напочатку тексту «1437», наприкінці «29.09.20»;

14.Зошит з обкладинкою «Lone castle» з рукописними записами, напочатку тексту «Марусенко Віта», наприкінці «Шкільна 9 на сайті»;

15.Зошит з обкладинкою «Paris» з рукописними записами, напочатку тексту «апрель 2019», наприкінці «2872,08 19/10»;

16.Зошит з обкладинкою «THE FLOWERS ДНЗ» з рукописними записами, напочатку тексту «отстрочки», наприкінці «15000,00»;

17.Зошит з обкладинкою «12» з рукописними записами, напочатку тексту «пшеница», наприкінці «3007-5,25»;

18.Зошит з обкладинкою «Office book» з рукописними записами, напочатку тексту «кафе накладные», наприкінці «244,52»;

19.Блокнот з обкладинкою «зображення метелика» з рукописними записами, напочатку тексту «zakupki», наприкінці «com.ua»;

20.Блокнот з обкладинкою «2020» з рукописними записами, напочатку тексту «пароль ОСОБА_23 », наприкінці «123456»;

21.Блокнот з обкладинкою «2021» з рукописними записами, напочатку тексту «куб Мельник», наприкінці «На комон пароль»;

22.Блокнот з обкладинкою темно-червоного кольору без назви з рукописними записами, напочатку тексту «Перерах. на 2 карти», наприкінці «годовой отчет по Белан»;

23.Блокнот з обкладинкою темно-коричневого кольору без назви з рукописними записами, напочатку тексту «Вайбер рабочий», наприкінці «q6q пароль»;

24.Сім-холдери оператора мобільного зв`язку «Київстар» з номерами НОМЕР_13 , НОМЕР_14 2 шт.;

25.Банківські картки «Укргазбанк» № НОМЕР_15 , НОМЕР_16 2 шт.;

26.Банківські картки «Ощадбанк» № НОМЕР_17 , НОМЕР_18 , НОМЕР_19 , НОМЕР_20 , НОМЕР_21 5 шт.;

27.Банківські картки «Приватбанк» 7 шт. - № НОМЕР_22 , НОМЕР_23 , НОМЕР_24 , НОМЕР_25 , НОМЕР_26 , НОМЕР_27 , НОМЕР_28 ;

28.Ключі до рахунків «Приватбанк» - 19 шт. НОМЕР_29 , НОМЕР_30 , НОМЕР_31 , НОМЕР_32 , НОМЕР_33 , НОМЕР_34 , НОМЕР_35 , НОМЕР_36 , НОМЕР_37 , НОМЕР_38 , НОМЕР_39 , НОМЕР_40 , НОМЕР_41 , НОМЕР_42 , НОМЕР_43 , НОМЕР_44 , НОМЕР_45 , НОМЕР_46 , НОМЕР_47 , НОМЕР_48 ;

29.Картки «Приватбанк ОККО» на пальне 3 шт. - № НОМЕР_49 , НОМЕР_50 , НОМЕР_51 ;

30.Картки «Ощадбанк» ЕЦП 3 шт № 016/12667 (Волошин), № 016/12671, № 016/12664 (Марусенко Вікторія);

31.Картки «Райфайзен банк Аваль» - 11 шт. - № НОМЕР_52 , НОМЕР_53 , НОМЕР_54 , НОМЕР_55 , НОМЕР_56 , НОМЕР_57 , НОМЕР_58 , НОМЕР_59 , НОМЕР_60 , НОМЕР_61 , НОМЕР_62 ;

32.Мобільний телефон Самсунг DUOS модель SM-J120Y/DS IMEI 1: НОМЕР_63 , ІМЕІ 2: НОМЕР_64 з двома сім-картами оператора мобільного зв`язку «Київстар»;

33.Чотири флеш-накопичувача: «Apacer» синього кольору, «Color turn Team Group Inc» зеленого кольору, «Silicon Power» 8 GB D33B29;

34.Печатки у кількості 65 штук: штамп ТОВ «АГРОІНВЕСТ»; факсиміле підпису «АЛЬФАПРОМ»; факсиміле підпису «ФОП ОСОБА_24 »; факсиміле підпису « ІНФОРМАЦІЯ_1 »; факсиміле підпису « ОСОБА_25 », штамп ФОП « ОСОБА_24 » код. НОМЕР_65 ; штамп ФОП « ОСОБА_26 »; ФОП « ОСОБА_9 », ТОВ «ДЕКСАУЛ», ТОВ «КСГ ДНІПРО» код. 20252198, ТОВ «ЮВАС РІТЕІЛ ГРУП» №2 код. 40356501, ТОВ «ЮВАС РІТЕЙЛ ГРУП» код. 40356501, ТОВ «ЮВАС РІТЕІЛ ГРУП» №1 код. 40356501, ТОВ «ДЕКСАГРО» код.43660252, ТОВ «АУКТІОН» код. 41922399, «ТОВ СТАРТ ПОСТ» код. 41390012, дві печатки ТОВ «ЛІВАНТІ» код. 42682495, ТОВ «БУДСПЕЦТРАНС РЕГІОН» код. 43485226, ФОП « ОСОБА_7 » РНОКПП НОМЕР_3 , ТОВ «УСПЕХ ТРЕЙД» код. 41924820, дві печатки ПП «РОТОР» код. 31716757, ФОП « ОСОБА_8 » РНОКПП, ТОВ «ГРІНПЛІТ» код. 37068923, ТОВ «ТРІАЛАНТ» код. 41864620, ТОВ «КАСКАД МЕГАТРЕЙД» код. 43484641, ТОВ «АГРОСТАР-М» код. 43324308, ТОВ «БРІОШЬ» код. 37069089, ТОВ «АГРОЛАНД-СЕНТ» код. 44108367, ТОВ «АУКТІОН» код. 41922399, ТОВ «К.П.К. СКІФІЯ» код. 42395708, ТОВ «ЕКО-ФРУКТ» код. 41425998, ВИРОБНИЧИЙ КООПЕРАТИВ «ПАРОСТОК» код. 36555069, ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ «РАНТЬЄ» код. 31071616, ТОВ «ТЕРМІНАЛ-2000» код. 36792130, ТОВ «АГРОФІРМА КАСКАД МЕГА ТРЕЙД» код. 43484641, ФЕРМЕРСКЕ ГОСПОДАРСТВО «ЛЕВЧЕНКО» код. 36278285, ТОВ «ПРОФІЛЬ ТРЕЙД» код.43088984, ТОВ «ДАВІС ГРУП» код. 42099801, ФОП «БІЛУХІН ВАДИМ ВАДИМОВИЧ» РНОКПП 2318514793, ТОВ «АББАКОР ПРОМПОСТАВКА» код. 38901782, ТОВ «НОВИЙ РІТЕІЛ» код. 42870677, ТОВ «АЛЬФАПРОМ АКТИВ» код. 43484882, ТОВ «ГРАНТХУР» код. 42057321, ФОП « ОСОБА_5 » код. НОМЕР_1 , дві печатки ТОВ «КОММОН СЕЛ» код. 44114695, ТОВ «ЕКСТІ-ГРУП АГРО» код. 44032089, ТОВ «ЕДС-ІНЖИНІРІНГ» код. 38114069, дві печатки ФОП « ОСОБА_10 » РНОКПП НОМЕР_5 , ПП «ПРОДСНАБ» код. 30345784, ТОВ «ІВАНІВКА» код. 31004377, ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ «ЗЕРНАРІ» код. 41710594, ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО «ПУШКАРІВСЬКЕ» код. 40331930, ТОВ «СТАІЛ ГРУП ДОН» код. 43318818, ТОВ «АГРОФІРМА «ПРОФІЛЬ ТРЕЙД» код. 43088984, ФОП « ОСОБА_11 » РНОКПП НОМЕР_6 , ФОП « ОСОБА_12 » РНОКПП НОМЕР_7 , ФОП « ОСОБА_13 » РНОКПП НОМЕР_8 , ТОВ «ЮКО ТРЕЙДІНГ» код. 42511265, ФОП « ОСОБА_14 » РНОКПП НОМЕР_9 , ФОП « ОСОБА_15 » РНОКПП НОМЕР_10 , ФОП « ОСОБА_16 » РНОКПП НОМЕР_11 , ФОП « ОСОБА_17 » РНОКПП НОМЕР_12 , ТОВ «ТАМАІР» код. 41441454;

35.Ноутбук «DELL inspirion», 16214665502 із зарядним пристроєм;

36.Роутер «Netis» мас E4BEED5D18AE;

37.Роутер «Укртелеком», мас 18-44-ЕС-С7-67-Е8;

38.Системний блок чорного кольору «Input 240VAC/5A/47-63HZ»;

39.Системний блок «Logic Power», чорного кольору без ідентифікуючих ознак;

40.Системний блок «Nevs», с/н 0308011025 з написом на корпусі «Хабарова вирус»

з позбавленням права відчуження, розпорядження та користування.

В іншій частині в задоволенні клопотання прокурора відмовити.

Повернути ОСОБА_4 всі вилучені під час обшуку за адресою: АДРЕСА_1 , предмети, речі та документи, крім наведених вище у п.п.1-40 предметів, речей та документів, на які було накладено арешт.

Ухвала може бути оскаржена шляхом подачі апеляційної скарги до Дніпровського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня отримання її копії.

Ухвала в частині накладення арешту підлягає негайному виконанню відповідно до ч.1 ст.175 КПК України з дня її постановлення. Оскарження ухвали не зупиняє її виконання.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудКіровський районний суд м.Дніпропетровська
Дата ухвалення рішення17.05.2021
Оприлюднено27.05.2024
Номер документу96967459
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —203/4439/20

Ухвала від 10.09.2021

Кримінальне

Дніпровський апеляційний суд

Онушко Н. М.

Ухвала від 10.09.2021

Кримінальне

Дніпровський апеляційний суд

Онушко Н. М.

Ухвала від 10.09.2021

Кримінальне

Дніпровський апеляційний суд

Онушко Н. М.

Ухвала від 10.09.2021

Кримінальне

Дніпровський апеляційний суд

Онушко Н. М.

Ухвала від 09.09.2021

Кримінальне

Дніпровський апеляційний суд

Кононенко О. М.

Ухвала від 20.08.2021

Кримінальне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Казак С. Ю.

Ухвала від 20.08.2021

Кримінальне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Казак С. Ю.

Ухвала від 19.08.2021

Кримінальне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Казак С. Ю.

Ухвала від 19.08.2021

Кримінальне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Казак С. Ю.

Ухвала від 18.08.2021

Кримінальне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Казак С. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні