Тендер

Продукти харчування

UA-2016-06-21-000206-c

Опис

1.Масло вершкове (10.51.3) 72,7%--20,00 кг.; 2. Олія рослинна (10.41.5) фас.920,00г.(1л.)—15 б.; 3. Молоко 2,5 %(10.51.1)--1000,00л.; 4.Сметана21% жиру (10.51.5)-18,00 кг.; 5.Крупа гречана (10.61.3)---25,00кг.; 6.Крупа манна(10.61.3)---50,00кг.; 7.Крупа ячнева (10.61.3)--50,00кг; 8.Рис(10.61.3)--75,00 кг.; 9.Пшоно(10.61.3)---75,00кг.; 10.Пластівці вівсяні «Геркулес»(10.61.3)--50,00кг.; 11.Макарони(10.73.1)--200,00кг; 12.Цукор(10.81.1)---50,00кг.; 13.Сухофрукти(10.39.2)---75,00кг.; 14.Чай(10.83.1)—9,60кг.; 15.Картопля(01.13.5)---1000,00кг.; 16.Цибуля(01.13.4)---70,00кг.; 17. Морква(01.13.4)---100,00кг.; 18.Буряк(01.13.7)---50,00кг.; 19.Сіль кухонна ( 10.84.3 )—50,00 кг.; 20.Капуста (01.13.1) -- 50,00 кг. ; 21.Зелений горошок ( 10.39.1)-- 36 бан.; 22.Томатна паста ( 10.39.1 )--48 бан. ; 23.Дріжджі сухі (10.89.1) –0,80 кг.; 24.Повидло фруктове (10.39.2)—20,00 кг. 25.Борошно пшеничне в/г.(10.61.2)-50,00кг. 26.Згущене молоко 0,370 грн(10.51.5)---30,00б. 27.Яйця( 01.47.2 )—360,00 шт.

Статус

Пропозиції розглянуто

Сума
30 510 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Учасники
Назва компаніїСума
ТОВ Кальвін

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
Вимоги до кваліфікації учасників.docx
dogovor 1.doc