Тендер

Листкові овочі CPV - 03221300-9 (Овочі, фрукти та горіхи CPV - 03220000-9)

UA-2017-05-26-001078-c

Опис

Найменування товару Базилік зелений Зелень чиста, незів’яла, не уражена хворобами, без ознак гнилі, не підморожена. Продукція повинна відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Обов'язкова наявність посвідчення про якість. 5 Базилік імп синій Зелень чиста, незів’яла, не уражена хворобами, без ознак гнилі, не підморожена. Продукція повинна відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Обов'язкова наявність посвідчення про якість. 5 Базилік синій Зелень чиста, незів’яла, не уражена хворобами, без ознак гнилі, не підморожена. Продукція повинна відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Обов'язкова наявність посвідчення про якість. 5 Капуста б/качанна Капустини не менше: 2,5 кг. Головки капусти свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, без ознак загнивання. Середньо та пізньостигла врожай 2016р.,2017р. Запах і смак властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку Головки щільні, повинні бути зачищені до щільно прилеглих зелених або білих листків. Продукція повинна відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Обов'язкова наявність посвідчення про якість. 1000 Капуста б/качанна рання Капустини не менше: 1,0кг. Головки капусти свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, без ознак загнивання. Врожай 2017р. Запах і смак властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Головки щільні , повинні бути зачищені до щільно прилеглих зелених або білих листків. Продукція повинна відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Обов'язкова наявність посвідчення про якість. 150 Капуста броколі Голівки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, типової для ботанічного сорту форми ,зелені, без пожовтіння та чорних плям, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, без ознак загнивання, не менше 12 см по найбільшому діаметру, щільні, без захворювань . Продукція повинна відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Обов'язкова наявність посвідчення про якість. 100 Капуста савойська Капустини не менше: 1,5 кг. Головки капусти свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, без ознак загнивання. Запах і смак властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Головки щільні. Продукція повинна відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Обов'язкова наявність посвідчення про якість. 20 Капуста цвітна Голівки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, типової для ботанічного сорту форми ,білі, без пожовтіння та чорних плям, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, без ознак загнивання, не менше 12 см по найбільшому діаметру, щільні, без захворювань . Продукція повинна відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Обов'язкова наявність посвідчення про якість. 100 Капуста червоноголова Головки свіжі без загнилих, зів’ялих листків, цілі без механічних пошкоджень, без тріщин та ознак проростання, здорові, без ознак наявності ураження рослинними хворобами, без пошкоджень шкідниками, чисті, цілком сформовані, з нормальною вологістю поверхні, щільні або менш щільні, але не розпушені (для ранньостиглих сортів), не зів’ялі, без стороннього запаху і присмаку. Середня вага головки не менше 0,5 кг (для ранньостиглої) та не менше 1,5 кг (для інших сортів). Продукція повинна відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Обов'язкова наявн

Статус

Завершено

Сума
120 000 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
5 Тендерна документація Ов Фр 5.pdf