Тендер
Ковбаса варена, сардельки
UA-2018-03-06-000437-b
- Замовник
- Борщівська міська рада
- Опис
Ковбаса варена «Докторська» або еквівалент Ковбаса варена має бути вищого ґатунку. Вміст м’ясної сировини – 95%(свинина напівжирна, яловичина вищого сорту, яловичина першого сорту), яйця курячі або порошок яєчний, молоко коров’яче сухе незбиране, вода питна, сіль кухонна, цукор-пісок білий, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, тощо. Ковбаса варена має ніжну і, водночас, пружну консистенцію, соковитість і приємний смак. Колір фаршу- рожевий, має бути однорідним, без різких переходів від одного відтінку до іншого. Запах – відповідний даному виду ковбаси, з ароматом спецій, без ознак затхлості і кислоти. Оболонка повинна бути чистою, сухою, без цвілі і слизу, без пошкоджень, проколів і напливів фаршу, оболонка повинна щільно прилягати до вмісту. Варена ковбаса має містити 12-30% білка, та 15–22% жиру, та відповідати технічним умовам виробництва. Вологість варених ковбас не більше 53-70 і 1,8-3,5% кухонної солі. Тара для ковбас повинна бути чистою, сухою, без цвілі і стороннього запаху. Ковбаса варена повинна бути без вмісту сої і ГМО, що обов'язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО», відповідати нормам і мати посвідчення про якість і усі супроводжувальні документи, передбачені чинним законодавством України (висновки, сертифікати, посвідчення та ін.). Залишковий термін придатності не менше ніж 90% від загального, без консервантів, барвників, підсилювачів смаку, стабілізаторів. ДСТУ 4436:2005 Сардельки молочні. Сардельки мають бути вищого ґатунку. Склад: м’ясна сировина – 70% (свинина нежирна, яловичина 1с), сіль кухонна та інше. Колір фаршу – червоний. Запах –без ознак затхлості і кислоти. Консистенція повинна бути щільна, пружна, некриклива, ніжна і пластична. Оболонка повинна бути чистою, сухою, без цвілі і слизу, без пошкоджень, проколів. У сардельках вищого сорту не допускаються шматочки жиру, грудинки, або шпигу з жовтим забарвленням, без вмісту сої і ГМО, що обов'язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО», відповідати нормам і мати посвідчення про якість і усі супроводжувальні документи, передбачені чинним законодавством України (висновки, сертифікати, посвідчення та ін.). Залишковий термін придатності не менше ніж 90% від загального, без консервантів, барвників, підсилювачів смаку. ДСТУ 4436:2005
- Статус
Безуспішно
- Сума
- 199 558 ₴
- Створений
- Останнє оновлення
Учасники
Назва компанії | Сума |
---|---|
СПІЛЬНЕ УКРАЇНСЬКО-ПОЛЬСЬКЕ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «М'ЯСОВІТА» | 174 590 ₴ |
ФОП Дякович Степан Юрійович | 188 160 ₴ |
Документи
Назва документу | Дата останньої зміни |
---|---|
Документація на ковбасу, сардельки.doc |