Цибуля, буряк столовий, морква, капуста

UA-2019-12-04-001078-c

Опис
Морква - коренеплоди повинні бути свіжі, чисті, цілі, .не зів’ялі, не надтріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без надмірної зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою та забарвленням. Середнього розміру, вагою не менше 70- 100 гр. Буряк столовий- коренеплоди повинні бути чисті, цілі, свіжі, не з’івялі, не надтріснуті', без ураження хворобами, без зайвої зовнішньої вологи; типові для ботанічного сорту за формою та забарвленням, середнього розміру, вагою не менше 150- 200 гр. М’якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від ботанічного сорту. Цибуля - цибулини повинні бути: визрілі, без ураження хворобами, чисті, цілі, непророслі, з сухими зовнішніми лусками (сорочкою); без ознак загнивання, запарення, відмороження; солодкі на смак, білого кольору; середнього розміру, вагою не менше 100 * гр. Капуста білоголова - головки повинні бути свіжі, цілі, без ураження хворобами, цілком сформовані, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення (пізня, зимових сортів - біла), без стороннього запаху та присмаку, без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та ушкоджень сільськогосподарськими шкідниками; середнього розміру, вагою не менше 1,5-2 кг
Статус
Завершено
Сума
13 635 грн
Створений
04.12.2019
Останнє оновлення
13.10.2021