Сир кисломолочний (ДК 021-2015 15540000-5)

UA-2020-01-22-000999-b

Опис
Сир кисломолочний має бути натуральним, однорідної консистенції, ніжним в міру щільним, однорідним та рівномірним по всій масі, білого кольору, зі смаком і запахом молока, жирністю від 9% (73% вологи) свіжий. Склад продукту: молоко коров'яче незбиране, молоко коров'яче знежирене, чисті культури молочно - кислих мікроорганізмів, сичужний фермент, хлорид кальцію Енергетична цінність (калорійність) (ккал та кДж) на 100гр: 156ккал/652 кДж Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: жиру, г – 9,0; білку, г – 16,7; вуглеводів, г – 1,3. Постачання кисломолочного сиру у тарі виробника з паперу чи еколіну згідно ДСТУ. Термін придатності 7 діб. Обов’язкова наявність якісного посвідчення з вказуванням нормативного документу згідно якого виготовлений сир ДСТУ,дати вироблення,маркування терміну та умов його зберігання. Продукт має відповідати органоліптичнил показникам.
Статус
Завершено
Сума
21 000 грн
Створений
22.01.2020
Останнє оновлення
24.05.2024

Учасники

Учасники
ФОП Ситарь В.В.16 800 грн
ПрАТ Кагма19 440 грн

Документи