Сосиски вищого гатунку (ДК 021: 2015 15130000-8)

UA-2020-01-22-001067-b

Опис
Сосиски Вищого ґатунок з м’яса свинини та яловичини, не більше 28% жиру. Склад: яловичина, свинина, натуральні спеції. Енергетична цінність – 234,5 ккал. Термін зберігання при температурі t від 0 до +6 °С та відносній вологості повітря 75-78% ― не більше 10 діб. Середня вага виробу має дути 0,05 кг Фарш у сосисках має бути однорідним На розрізі сосиски мають мати рожевий або світло-рожевий фарш, однорідний, рівномірно перемішаний. Консистенція сосисок повинна бути ніжною і соковитою, а запах і смак - властиві даному виду продукту, з ароматом прянощів. Смак — у міру солоний, без стороннього присмаку і запаху. Термін придатності не більше 25 діб при температурі зберігання від 0 оС до +6 оС . На упаковці повинен бути ярлик із зазначенням виробника, терміну виготовлення і придатності, маси ( до 2,5 кг), данні повинні збігатися з посвідчення про якість. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Без ГМО.
Статус
Завершено
Сума
42 000 грн
Створений
22.01.2020
Останнє оновлення
24.05.2024

Учасники

Учасники
ФОП Ситарь В.В.22 500 грн
ТОВ Алан32 400 грн

Документи