Опис1 Картопля кг 600 Картопля урожаю 2020 року. Клубні картоплі повинні бути свіжими,цілими, здоровими , чистими, не в’ялими, без тріщин,без ознак проростання, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідни-ками, без надмірної зовнішньої вологості, типової для ботанічного сорту форми та кольору Продукція повинна мати сертифікат якості
2 Капуста білокачанна.
кг 300 Капуста білокачанна урожаю 2020 року. Свіжа, вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Головки свіжі, цілі, чисті, цілком сформовані, непророслі , не ушкоджені сільськогосподарськими шкідниками. Упаковка – сітка. Не допускається капуста підморожена ,що загнила , із стороннім запахом . Без ГМО.
3 Морква
кг 200 Морква урожаю 2020 року Свіжа, вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Корнеплоди свіжі, цілі, чисті, цілком сформовані, непророслі , не ушкоджені сільськогоподарськи-ми шкідниками. Упаковка – сітка. Не допус-кається підморожена ,що загнила , із стороннім запахом Розмір коренеплодів в діаметрі повинен складати від 3,0 см до 7,0 см
4 Буряк столовий.
кг 300 Буряк столовий урожаю 2020 року. Має бути свіжим,цілим, здоровим , чистим, не в’ялим, без тріщин,без ознак проростання, без пошкоджень сільсько-господарськими шкідниками, без надмірної зовнішньої вологості,типової для ботанічного сорту форми та кольору. Розмір коренеплодів в діаметрі повинен складати від 5,0 см до 14,0 см. Продукція повинна мати сертифікат якості
5 Цибуля ріпчаста.
кг 100 Цибуля ріпчаста урожаю 2020 року. Цибулини визрілі, здорові, чисті, свіжі, сухі, непророслі, властивої для цього ботанічного сорту форми і забарвлення, з сухими верхніми лусками і висушеною шийкою від 2 до 5 см. Допускається до 5% цибулин з тріщинами сухих лусок, які відкривають соковиту луску на ширину не більше ніж 2 мм; до 10 % роздвоєних, які знаходяться під спільними сухими зовнішніми лусками. Допускаються з сухими корінцями завдовжки не більше ніж 10 см.СтатусЗавершеноСума12 000 грнСтворений26.08.2020Останнє оновлення17.10.2021