Тендер

Борошно пшеничне вищого гатунку

UA-2021-07-23-000742-b

Опис

Порошкоподібний продукт, одержаний при розмелюванні зерна пшениці. З високими хлібопекарськими властивостями, повинно бути свіжим.Побічні запахи і присмаки не допускаються,Вологість 15%,зольність пшеничного борошна вищого ґатунку має бути не більше 0,55%.Клейковина кращої якості згідно з ДСТУ 46004-99 „Борошно пшеничне” вміст сирої клейковини у борошні не повинен бути менше 24%. Металомагнітних домішок допускається не більше 3 мг/кг з розмірами окремих частинок у лінійному вимірювання не більше 0,3 мм і масою не більше 0,4 мг. Наявність у борошні шкідливих домішок не допускається.Харчова безпека борошна за вмістом токсичних елементів (свинцю, кадмію, миш’яку, ртуті, міді, цинку), мікотоксинів, радіонуклідів, залишків пестицидів. Відповідність певному товарному сорту, хлібопекарні властивості з м'яких склоподібних і напівсклоподібних сортів пшениці. Колір борошна білий або білий з кремовим відтінком.(Борошно пшеничне вищого гатунку.)

Статус

Завершено

Сума
2 800 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники