Послуги з організації харчування за кодом ДК 021: 2015-55320000-9 - послуги з організації харчування

UA-2021-12-22-019275-c

Опис
1. Виконавець повинен надати Замовнику послуги, якість яких відповідає умовам-технічним, санітарним, умовам та термінам зберігання та реалізації продуктів, що швидко псуються, а також іншим нормативним вимогам у сфері надання послуг з організації харчування. 2. Виконавець зобов'язується щоденно проводити бракераж страв у відповідності з діючим законодавством України (доцільно прописати алгоритм проведення такого бракеражу). 3. Виконавець зобов'язується вимог законодавства щодо санітарно-епідеміологічного стану приміщень, де готуються страви та здійснюється безпосереднє харчування дітей, а також вимог законодавства про проходження працівниками санітарного огляду. 4. Виконавець зобов'язується проводити закупівлю продуктів харчування та продовольчої сировини, які будуть використовуватися у шкільній їдальні для приготування їжі, що відповідають вимогам законодавства щодо їх безпеки і якості (ГОСТ. ДСТУ, ТУ тощо) та мають документи, які підтверджують якість та походження продуктів харчування (декларація виробника, сертифікат якості товару, висновок санітарно-епідеміологічної експертизи тощо). 5. Виконавець зобов'язується при обробленні сировини, виготовленні страв та виробів дотримуватись усіх технологічних процесів та стандартних норм згідно з нормативно-технологічною документацією. Виконавцем при обробленні сировини, виготовленні страв та виробів повинна, звертатись увагу на пропорції та зауваження зі сторони адміністрації школи, дітей, батьківського комітету, щодо якості страв та їх асортименту. 6. Виконавець зобов'язується під час надання послуг застосувати заходи із захисту довкілля, передбачені законодавством України.
Статус
Завершено
Сума
24 992 грн
Створений
22.12.2021
Останнє оновлення
22.12.2021