Тендер

хліб пшеничний в/г, 1/г

UA-2022-01-25-007471-b

Опис

технічні характеристики повинні відповідати чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку та відповідати вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР (зі змінами), «Про дитяче харчування» від 14.09.2006 № 142-V, наказу МОЗ, МОН «Про затвердження порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах» від 01.06.2005 № 242/329; постанови КМУ «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» від 24 березня 2021 р. № 305 (зі змінами); Наказ МОЗ «Про затвердження Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти» від 25.09.2020 № 2205; Санітарних правил для підприємств громадського харчування (СанПин 42-123-5777-91). Технічні, якісні характеристики товару повинні відповідати вимогам встановлених/зареєстрованих діючих нормативних актів згідно законодавства (ДСТУ, ТУ). На підприємстві, що поставляє товар, повинна бути ефективно впроваджена система HACCP, що в значній мірі зменшує ризики потрапляння в продукти харчування небезпечних чинників Товар, що закуповується, повинен супроводжуватися товарно-транспортною накладною.

Статус

Завершено

Сума
12 300 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники