Яйця курячі столові, 1 категорія (М) , ДСТУ 5028, 360 шт.

UA-2023-02-07-014761-a

Опис
Яйця курячі столові, 1 категорія (М), ДСТУ 5028, 360 шт. Технологічні вимоги Яйця курячі 1 категорії Яйця курячі харчові столові першої категорії повинні відповідати вимогам стандарту ДСТУ 5028:2008 «Яйця курячі харчові. Технічні умови», вимогам і нормам ветеринарного та санітарно-епідеміологічного законодавства. За показниками якості яйця курячі повинні відповідати таким показникам: шкаралупа – чиста, непошкоджена, без видимих змін структури, без слідів крові чи посліду. Білок – чистий, щільний, світлий, прозорий, без сторонніх домішок. Жовток – ледь видимий під час овоскопування, контури не окреслені, без кров’яних плям або смужок, малорухливий під час обертання яйця. Запах вмісту яйця – природній, без стороннього затхлого чи гнильного запаху. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Продукт до складу повинен завозитися партіями по потребі згідно замовлення, яке передається постачальнику напередодні поставки. Постачання повинне бути 1 раз на тиждень або за потребою замовника з 9.00 до 12.00 Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують якість, кількість, вагу товару та інше: - декларацією виробника або посвідченням про якість, протоколом лабораторних випробувань харчових продуктів або іншими документами, які засвідчують якість та безпечність товару; - накладними та товарно – транспортними накладними із зазначенням всіх необхідних реквізитів для здійснення оплати за поставлений товар. Доставка проводиться за умови попереднього узгодження об’єму, дати та часу поставки, не пізніше двох робочих днів з моменту одержання заявки. Заявка подається шляхом телефонного зв’язку або направленням на електронну адресу відповідальної особи Учасника з повідомленням про отримання. Ціна на товар, який пропонується поставити, повинна бути з урахуванням ціни на тару, упаковку, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, витрат на транспортування, страхування, навантаження, розвантаження, сплату митних тарифів, усіх інших витрат та згідно з вимогами чинного законодавства щодо формування ціни на відповідний товар. Продукт харчування по якості і безпечності повинен відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ, які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДСТУ)
Статус
Завершено
Сума
190 924 грн
Створений
07.02.2023
Останнє оновлення
17.02.2023

Учасники

Учасники
ФОП Кубліцька Світлана Іванівна185 227 грн