Тендер
Код ДК 021:2015 - 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (Хліб з пшеничного борошна, без упаковки, 1 кг; Хліб з суміші житнього і пшеничного борошна, без упаковки, 1 кг (деталізований Код ДК 021:2015 - 15811100-7 Хліб)
UA-2024-04-18-007869-a
- Опис
Код ДК 021:2015 - 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (Хліб з пшеничного борошна, без упаковки, 1 кг; Хліб з суміші житнього і пшеничного борошна, без упаковки, 1 кг (деталізований Код ДК 021:2015 - 15811100-7 Хліб) 1. Товар має бути виготовлений у відповідності до ДСТУ 2120 - 93 Хлібопекарське виробництво. 2. Якість предмета закупівлі регламентується державними стандартами, які висувають вимоги до зовнішнього вигляду виробів (форми, поверхні, яка має бути без великих, понад 1см тріщин, підривів, плям і підгорілостей), кольору скоринки, стану м’якушу (пропечений, еластичний, не вологий на дотик, без слідів непромісу, після легкого натискання, він повинен повернутися до попереднього стану). Хліб також має відповідати встановленим нормам за смаком та запахом і фізико-хімічними показниками (вологість, кислотність, пористість тощо); не допускається наявність сторонніх включень, ознак борошняних хвороб та плісняви; не припустиме перевищення дозволеного рівня токсичних елементів, мікотоксинів, пестицидів та радіонуклідів. Сировина та матеріали, які використовуються виробником при випіканні хліба, мають бути дозволені до застосування МОЗ України та супроводжуватись документом про якість із зазначенням у ньому відповідності нормам безпеки. Масу виробів затверджує в рецептурі підприємство-виробник. Допустиме відхилення від цієї норми у бік зменшення маси штучного виробу – 3%, у бік збільшення – необмежене. 3. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР (зі змінами), «Про дитяче харчування» від 14.09.2006 №142-V, «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994 №4004-ХІІ. 4. Остаточний строк придатності товару, на момент постачання Замовнику повинен становити не більше 24 годин з дати виготовлення виробником. 5. Товар, що постачається, повинен мати посвідчення якості та гігієнічний висновок з кожною партією товару, що підтверджують відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами. 6. Наявність санітарного паспорту на транспортний засіб і особистої медичної книжки водія-експедитора обов’язкові при постачанні товару. 7. Кожна партія товару повинна бути окремо розфасована відповідно до заявки Замовника та мати супроводжувальні документами, що підтверджують їх якість. На кожній одиниці фасування або на ярлику, який вкладається у упаковку, повинне бути маркування, згідно Закону України «Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини». Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. 8. Товар повинен передаватись Замовнику в неушкодженій упаковці, яка відповідає характеру, забезпечує цілісність товару та збереженню його якості під час транспортування. Тара та матеріали, які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних або технічних документів. 9. Доставка продукції повинна проводитися спеціалізованим автотранспортом згідно з правилами перевезення продовольчих продуктів. 10. Строк поставки товару щоденно, до 7:00 год., згідно наданих заявок від Замовника на поставки товару або регулярно у строки, визначені сторонами додатково. 11. Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні.
- Статус
Завершено
- Сума
- 9 369 ₴
- Створений
- Останнє оновлення
Учасники
Назва компанії | Сума |
---|---|
ПрАТ «Славутський хлібозавод» | 9 360 ₴ |
Документи
Назва документу | Дата останньої зміни |
---|---|
Проект договору хліб - Copy.docx |