Тендер

Ковбаса напівкопчена

UA-2024-11-07-010105-a

Опис

Відповідно до розділу IV та V Проєкту договору. 1. Ковбаса напівкопчена вищого сорту традиційного асортименту повинна відповідати ДСТУ 4435:2005 «Ковбаси напівкопчені. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. 2. Ковбаса напівкопчена має бути виготовлена у вигляді батонів вагою від 300 до 1000 г та розфасована під вакуумом в газонепроникні плівкові матеріали та пакети з них згідно з чинними нормативними документами або у інші матеріали, що дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України для контакту з харчовими продуктами. Транспортне пакування – ящики із картону та ніші види тари, дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України для контакту з харчовими продуктами, що забезпечує збереження і якість продукції під час транспортування, відвантаження, зберігання. 3. Маркування повинно бути виконане відповідно до вимог ДСТУ 4435:2005 «Ковбаси напівкопчені. Загальні технічні умови». Маркування повинно бути стійким до вологи, транспортування, відвантаження, зберігання та застосування. Маркування повинно містити всю обов’язкову інформацію, передбачену Законом України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». На транспортному пакуванні повинна вказуватися наступна інформація: - назви та адреси підприємства-виробника, його товарного знака (за наявності), телефону, адреси потужностей виробництва; - назви, сорту та складу ковбаси відповідно до рецептури, в порядку переваги складників, зокрема харчових добавок, що використовувались під час її виробництва; - кінцевої дати споживання «Вжити до» або дати виробництва та строку придатності; - номер партії; - умов зберігання; - маси нетто, брутто; - кількості пакувальних одиниць (для розфасованої продукції); - інформаційних даних про харчову та енергетичну цінність (калорійність) 100 г продукту; - позначення нормативно-технічного документа. 4. Термін придатності ковбаси напівкопченої вищого сорту в день її постачання на склад замовника повинен становити не менше 12 діб.

Статус

Завершено

Сума
208 500 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
Прооєкт договору Ковбаса напівкопчена.docx