Тендер

Родзинки сушені світло-коричневого кольору, сорт вищий, розмір середній

UA-2024-12-04-015085-a

Опис

ДК 021:2015:15330000-0 «Оброблені фрукти та овочі» (CPV) (родзинки ) (пакування виробника , ДСТУ 8494:2015) Ціна на товар встановлена в національній валюті України. В ціну включаються всі затрати учасника, пов’язані з виконанням Договору, в т. ч. витрати на транспортування, навантаження, розвантаження, сплату податків і зборів (обов’язкових платежів). У ціну товару повинно входити упаковка, розфасовка. Родзинки врожаю 2023-24 року. Сушина з винограду.колір має бути світло-коричневий (якщо він зроблений із світлих сортів винограду) або темний (темно-синій, чорний), шкірка родзинок не повинна переливатися на світлі, вона повинна бути матова.На дотик якісні родзинки пружні (в міру м’які та тверді) зі зморщеною поверхнею без явних пошкоджень шкірки.Родзинки не повинні бути злиплими, ягоди сушеного винограду сухі і не повинні прилипати одна до одної.Смак у родзинок не повинен бути кислим, а також не повинен відчуватися незвичайний сторонній хімічний присмак без добавок та консервантів.Родзинки не повинні бути сильно жорсткими та пересушеними. Фасування від 500 г, поставляється у споживчій тарі. Без ГМО. Пакування: пакують згідно з ДСТУ , щоб унеможливити окиснювання і забезпечити цілість і якість під час транспортування, зберігання і реалізації. Тара та пакувальні матеріали, мають бути чисті, міцні, сухі, без стороннього запаху та виготовлені з матеріалів, дозволених центральним орга¬ном виконавчої влади у сфері охорони здоров’я для цієї цілі. Маркування: Маркують тару згідно з ГОСТ та нормативно-правовими актами. На тарі чи етикетці повинно бути : назву товару; калорійність та поживну цінність; кінцеву дату споживання «Вжити до» чи дату виготовлення та строк придатності; гранично-допустимий відхил від номінальної кількості (на спожиткову тару); назву, повну адресу і телефон виробника, адресу потужностей (об’єкта)виробництва.Залишок терміну зберігання на момент поставки повинен складати не менше, ніж 80% загального терміну придатності споживання.Якість повинна підтверджуватися декларацією виробника (постачальника) або посвідченням про якість, або сертифікатом відповідності, або іншим документом в якому обов’язково зазначені висновки санітарно-епідеміологічних експертиз. Оплата за поставлений товар Замовником здійснюється протягом 7 (сім) банківських днів після підписання накладних. Замовник не несе відповідальності за затримку фінансування договору, яка виникає за наявності відповідного бюджетного фінансування, що виникає не з його вини. Постачання товару відбувається відповідно до заявок Замовника партіями: від 1 кг, і повинна відповідати вимогам державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації. Продукти харчування постачаються за наявності супровідних документів, що підтверджують їх походження, безпечність та якість. Забороняється завозити недоброякісний товар. На недоброякісний товар складається акт і такий товар повертається Постачальнику. Постачальник зобов’язаний замінити товар в продовж 2-х годин від моменту виявлення. Забороняється завозити без наявності супровідних документів щодо якості та безпеки, візуально сумнівна продукція не приймається. Поставка здійснюється транспортом Постачальника. Автотранспорт повинен мати санітарний паспорт/довідку про проходження санітарної обробки чинний на весь період дії договору. Водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні мати медичні книжки. Поставка товару здійснюється в день зазначений в замовленні Замовника в період з 9.00 до 13.00 год. Разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, сертифікат відповідності чи якісне посвідчення, чи інший документ, що підтверджує їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно-гігієнічним вимогам). Такий документ повинен бути діючим на момент поставки. Завантаження та вивантаження товару здійснюється представниками Постачальника та за рахунок Постачальника. Споживча та транспортна тара повинна мати маркування відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Поставка товару: до 31.12.2024 року або до повного виконання договірних зобов’язань. Замовник, за погодженням з Постачальником , може зменшувати кількість товару та суму договору в залежності від реальної потреби по товару. Місце поставки визначено у Додатку 1 до договору. Код товару, визначеного згідно з Єдиним закупівельним словником, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі: 15330000-0.

Статус

Завершено

Сума
2 100 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
ПРОЕКТ ДОГОВОРУ.docx