Тендер
Сир кисломолочний 9%
UA-2024-12-10-006284-a
- Опис
згідно ДК 021:2015 15540000-5 Сирні продукти ( Сир кисломолочний, 9 %) Вимоги щодо постачання та якості товару. Постачальник повинен поставити Замовнику товар, якість якого повинна відповідати вимогам державних стандартів (ДСТУ 4421:2005), санітарно-гігієничним вимогам та вимогам безпечності. Якість та безпечність товару повинна підтверджуватися відповідними документами: сертифікатом якості на кожну партію товару, якісним посвідченням тощо. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару. Технічні вимоги: Вимоги щодо постачання та якості товару. Постачальник повинен поставити Замовнику товар, якість якого повинна відповідати вимогам державних стандартів (ДСТУ 4554:2006), санітарно-гігієничним вимогам та вимогам безпечності. Якість та безпечність товару повинна підтверджуватися відповідними документами: сертифікатом якості на кожну партію товару, якісним посвідченням тощо. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару. Технічні вимоги: Сир кисломолочний повинен бути виробленим із пастеризованого коров’ячого молока, методом сквашування молока заквашувальними препаратами із застосуванням способів кислотної або кислотно – сичужної коагуляції білка. Смак і запах: характерний кисломолочний, без сторонніх запахів та присмаків. Консистенція та зовнішній вигляд: м`яка, мазка або розсипчаста. Дозволено незначну крупин частість та незначне виділення сиворотки. Добавки: ні Масова частка жиру: 9% Паковання сиру кисломолочного: полімерні плівки, пакети, плівки багатошарові для вакуумного пакування, або інші матеріали, аналогічних властивостей, які дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я, масою нетто не більше 3 кг. Кожне паковання сиру кисломолочного повинне містити маркування, де обов`язково зазначається: назва товару, його склад, повна адреса виробника (країна виробника), адреса пакувальника, адреса потужностей виробництва, категорія, маса нетто, номер партії виробництва, кінцеву дату споживання, термічний стан, умови зберігання та калорійність 100г продукту. Термін придатності поставленого товару повинен бути не менше 80 % від його загального терміну придатності. Всього: 240 кг. Постачання здійснюється на адресу Замовника: м. Харків, вул. Каденюка, 43, 61099, партіями згідно заявок замовника за рахунок Постачальника у термін до 25 грудня 2025 року. Розрахунок за товар здійснюється Замовником шляхом оплати за фактично поставлені товари на підставі належним чином оформлених накладних та рахунків наданих Постачальником не пізніше 10-ти днів після отримання товару.
- Статус
Завершено
- Сума
- 21 600 ₴
- Створений
- Останнє оновлення
Учасники
Назва компанії | Сума |
---|---|
ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ ДЕНИСЕНКО НАТАЛІЯ СЕРГІЇВНА | 19 920 ₴ |
Документи
Назва документу | Дата останньої зміни |
---|---|
Договір Сир кисломолочний.doc |