Тендер

ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо (Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143)

UA-2024-12-11-000762-a

Опис

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143 400кг Постачання товару в вакуумних пакетах з полімерної плівки. Постачання продуктів харчування: - Термін придатності товару, що буде поставлятися повинен мати залишковий термін зберігання не менше 90% від часу та дати закінчення виготовлення предмету закупівлі, та поставлятися виключно за графіком поставки. Доставка товару здійснюється окремими партіями згідно замовлення, яке передається Учаснику будь-яким зручним для Замовника способом (поштою, електронною поштою, особисто, в телефонному режимі тощо) постачання здійснюється кожного робочого дня, за адресою Замовника у період часу з 8-00 до 14-00 години (крім вихідних днів) за погодженням згідно потреби. Графік поставки – не менше 2-х разів на тиждень (понеділок - п’ятниця). Завантаження та розвантаження товару здійснюється представниками Учасника. Розрахунок за поставлену партію Товару здійснюється в розмірі 100 % упродовж 20 (двадцяти) календарних днів з дати поставки Товару на адресу Замовника на підставі наданого оригіналу зведеної видаткової накладної та товаро-транспортної накладної Постачання в заклади освіти, що входять в структури Тарашанської сільської ради до 31.12.2024р.. • 60430, Україна, Чернівецька область, с. Тарашани, вул. Березина, буд.6, (Тарашанська ЗОШ І-ІІІст); • 60430, Україна, Чернівецька область, с. Тарашани , вул.Спеціалістів, буд. 137 (Тарашанський ДНЗ); • 60431, Україна, Чернівецька область , с. Привороки, вул.Шкільна, буд.17 (Привороцька ЗОШ І-ІІст.); • 60432, Україна, Чернівецька область, с.Станівці, вул.Головна, буд.176 (Станівецький НВК); • 60434, Україна, Чернівецька область с.Поляна, вул.Центральна, буд. 5 (Полянський ЗДО); • 60433, Україна, Чернівецька область с.Турятка вул.Головна, буд.27 (Турятський НВК).

Статус

Завершено

Сума
63 200 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Учасники
Назва компаніїСума
Приватне підприємство «Гермес-1»61 920 ₴

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
Додаток 3 - проект договору мясо.docx