Тендер
Сир кисломолочний 9%; Сир твердий 50%, безлактозний (ДК 021:2015 "15540000 - 5 Сирні продукти")
UA-2024-12-20-000792-a
- Замовник
- КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ" СУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
- Опис
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Для забезпечення харчуванням хворих, замовник здійснює закупівлю товару, який зазначений в запиті пропозицій постачальників, оскільки вказаний товар за своїми якісними, харчовими характеристиками найбільше відповідатиме вимогам та потребам замовника. Тому для дотримання принципів Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIII (зі змінами), з урахуванням Постанови від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування», замовником було прийнято рішення провести закупівлю саме даного товару. Джерело фінансування: кошти НСЗУ. Очікувана вартість предмета закупівлі: 662 394,00 грн з ПДВ. Очікувана вартість предмета закупівлі розрахована на підставі інформації, яка міститься в електронній системі закупівель «Prozorro» та отриманих комерційних пропозицій (за методом порівняння ринкових цін). Сир кисломолочний 9% номенклатурна позиція за ДК 021:2015 за найбільш підходящим кодом 15542200-1 М’який сир Сир твердий 50%, безлактозний номенклатурна позиція за ДК 021:2015 за найбільш підходящим кодом 15544000-3 Твердий сир
- Статус
Пропозиції розглянуто
- Сума
- 662 394 ₴
- Створений
- Останнє оновлення
Учасники
Назва компанії | Сума |
---|---|
ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЮРІЯ» | 564 600 ₴ |
ФОП Кубліцький Микола Іванович | 651 200 ₴ |
ФОП Новіков Віктор Васильович | 573 504 ₴ |
ФОП «Пономаренко Ольга Віталіївна» | 620 000 ₴ |
ФОП «Проскурник Віталій Ілліч» | 588 000 ₴ |
Документи
Назва документу | Дата останньої зміни |
---|---|
Проект договору поставки - продукти харчування 2025.docx |