Тендер

Яйце куряче столове, категорія Перша (M)

UA-2024-12-23-012071-a

Опис

Замовник залишає за собою право у будь-який час відібрати зразки поставленої продукції для проведення лабораторних випробувань та експертних досліджень на відповідність наданим документам щодо якості та безпеки у спеціально акредитованих на це лабораторіях. В такому випадку учасник зобов’язується вжити заходів , щодо забезпечення доставки проб товару до лабораторії та здійснити оплату відповідних лабораторних досліджень на умовах та в строки зазначені Замовником. Замовник залишає за собою право вибору лабораторії , що здійснюватиме дослідження товару, щодо технічних та якісних показників. Уразі встановлення невідповідності продукції заданим параметрам Замовник залишає за собою право повернення продукції Постачальнику та у подальшому розірвання існуючого договору на постачання продукції. Замовлення надається що четверга до 10.00 години у телефонному або електронному режимі, окремо на кожен дошкільний заклад. Доставка товару здійснюється один раз на тиждень (кожного понеділка з 8.00 год. до 11.00 год., за місцем призначення (крім вихідних та святкових днів). Замовлення може бути змінено до 17.00 години у день подачі заявки або скасовано зовсім за 24 години до дня поставки товару. Продукти, що вказана у закупівлі, постачаються дрібними партіями у кількості та асортименті згідно з заявками уповноваженої особи Замовника; Доставка продукції здійснюється до комори кожного закладу згідно Замовлення. Постачальник самостійно проводить розвантажувальні роботи в спеціальні приміщення. Яйця курячі фасовані у лотки та картонні ящики, окремо на кожен заклад згідно замовлення. Товар має бути упакований таким чином, щоб забезпечувати його належне збереження та безпеку. Тара, яка має бути використана для пакування та транспортування товару, повинна бути чистою, неушкодженою, добре запакованою, без стороннього запаху. Продукція харчової промисловості повинна постачатися автотранспортом з дотриманням санітарно-гігієнічних норм, в тому числі щодо сумісності продуктів харчування, мати у наявності довідку про санітарну обробку автотранспорту. Водій транспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні виконувати вантажно- розвантажувальні роботи по закладах освіти, мати при собі особову медичну книжку (копія) з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів, повинні бути забезпечені санітарним одягом (халатом, фартухом, рукавицями, маскою). Доставка товару здійснюється спеціальним автотранспортом (обладнаний холодильним обладнанням або ізотермічний). Яйця курячі повинні мати супровідні документи, що підтверджують їх регіон походження, дату з знесення, дату сортування,термін придатності та умови збереження, відповідність державним стандартам у двох примірниках на кожен заклад окремо(один примірник – заклад освіти, 1 примірник - бухгалтерія). На кожному яйці повинно бути маркування ( штамп відповідно до категорії). Кожна партія товару супроводжується видатковими накладними (на кожен навчальний заклад окремо) у 4-х примірниках (один примірник – Постачальнику, один примірник – заклад освіти, 2 примірника - бухгалтерія). При прийомі продукти харчування повинні відповідати кількості, яка зазначена у супровідних документах та на впакуванні; Супровідні документи мають бути засвідченні печаткою постачальника (за наявності), ПІБ та підписом уповноваженої особи, штамп «Згідно з оригіналом», читабельними. Без наявності супровідних документів, щодо якості та безпеки передбаченого чинним законодавством продукція не приймається. Залишковий термін придатності товару на момент поставки повинен складати не менше 85% від строку зберігання, який зазначається у супровідній документації. За якість та безпечність продукції Постачальник відповідає до кінця терміну її використання. У випадку виявлення неякісного товару Замовник складає дефектний акт у присутності представника Постачальника. Неякісний товар повертається Постачальнику. Всі витрати за заміну товару несе Постачальник. Заміна відбувається впродовж 24 годин. При розвезенні товару Постачальник повинен дотримуватися санітарних норм і мати спеціальну тару для кожного дошкільного закладу окремо. Замовник залишає за собою право здійснювати контроль за дотриманням санітарних норм постачання продуктів харчування. Доставка товарів здійснюється до кожного навчального закладу згідно з графіком та маршруту постачання транспортом постачальника, розвантажувальні роботи здійснюються за рахунок постачальника в спеціальні приміщення навчальних закладів. Адреси закладів освіти №з/п Найменування закладу Адреса закладу 1 ЗДО №9 «Джерельце» м. Ладижин, вул. Процишина, 58 2 ЗДО №3 «Дзвіночок» м. Ладижин, вул. Процишина, 22 3 ЗДО №2 «Казка» м. Ладижин, вул. Будівельників, 57 4 ЗДО №8 «Ромашка» м. Ладижин, вул. Будівельників, 58 5 ЗДО №5 «Берізка» м. Ладижин вул. Будівельників, 20 6 Заозерненськагімназія с. Заозерне, вул. Шкільна, 25А, Ладижинської міської територіальної громади

Статус

Скасовано

Сума
318 857 ₴
Створений
Останнє оновлення

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
Проект договору яйця.docx