Тендер

М'ясо (Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590)

UA-2024-12-23-012446-a

Опис

Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг - повинно бути чистим, сухим, незвітреним, без подряпин, розривів, плям. Добре обезкровлене, без великої кількості жиру, м'ясо пружне та при натискуванні швидко приймає первинну форму. Мати характерний м’ясний запах, властивий виду м’яса без ознак псування, без стороннього затхлого та гнилісного запаху. Товар не повинен містити ГМО. Упаковка товару повинна бути не пошкодженою. Кожна упаковка товару повинна містити чітко пропечатану наступну інформацію: назву товару, назву та повну адресу і телефон виробника, адресу потужностей виробництва, кількість нетто харчового продукту, склад харчового продукту, калорійність та поживну цінність, ґатунок, категорію, дату виготовлення на підприємстві, строк реалізації, умови зберігання. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку. Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг - повинно бути чистим, сухим, незвітреним, без подряпин, розривів, плям. Добре обезкровлене, без великої кількості жиру, м'ясо пружне та при натискуванні швидко приймає первинну форму. Мати характерний м’ясний запах, властивий виду м’яса без ознак псування, без стороннього затхлого та гнилісного запаху. Товар не повинен містити ГМО. Упаковка товару повинна бути не пошкодженою. Кожна упаковка товару повинна містити чітко пропечатану наступну інформацію: назву товару, назву та повну адресу і телефон виробника, адресу потужностей виробництва, кількість нетто харчового продукту, склад харчового продукту, калорійність та поживну цінність, ґатунок, категорію, дату виготовлення на підприємстві, строк реалізації, умови зберігання. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку. Умови - при укладені договору учасник переможець зобов'язаний надати документи щодо наявності в нього експлуатаційного дозволу та документальне підтвердження реєстрації потужностей, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів з посиланням на особистий реєстраційний номер у Державному реєстрі потужностей операторів ринку. Залишковий термін зберігання отриманого товару, що є предметом даної закупівлі, має бути не менше 80% від загального терміну придатності. Товар поставляється Замовнику 2 рази на тиждень (крім вихідних та святкових), з 8:00 до 16:00 години, в кількості 50-70 кг або відповідно до заявки Замовника. Порушення термінів поставки спричинить розірвання договору в односторонньому порядку. Строк (термін) поставки товару: з дати підписання до 31.12.2025 року. Поставка товару здійснюється за адресою: 45400, Волинська обл., м. Нововолинськ, проспект Перемоги, буд. 7 (Харчоблок КНП «НЦМЛ» (до місця зберігання)). Поставка товару здійснюється спеціалізованим транспортом учасника переможця (транспортом з дотриманням санітарно-гігієнічних умов зберігання та перевезення товару). При постачанні товару постачальник надає копії документу (документів), що засвідчує якість та безпечність харчової продукції. Розрахунки проводяться шляхом безготівкового перерахування коштів на поточний рахунок Постачальника, вказаний в Договорі, на підставі видаткової накладної за поставлений товар та наданого рахунку на оплату товару, протягом 14 (чотирнадцяти) календарних днів з дати отримання Замовником товару та вище зазначених документів.

Статус

Очікування пропозицій

Сума
2 395 000 ₴
Створений
Останнє оновлення

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
Проект договору (м'ясо).docx