Тендер

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

UA-2024-12-23-018484-a

Опис

Технічні, якісні та інші характеристики до предмету закупівлі. М'якоть без кістки яловича, охолоджена (15111100-0 яловичина). М'ясо повинно бути свіже охолоджене. Відповідати діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ, що діють на території України. М’ясо першої категорії, щільної структури та без кісток, без сторонніх запахів. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбачений виробником на час поставки (не менше, ніж 80 %.). Пакування у чисті поліетиленові ящики. У ящику обов’язково відсутня наявність слідів замороженої води або інших рідин. На кожному ящику етикетка з вказівкою: найменування продукції; найменування відправника; маса нетто (кг); дата виготовлення; термін реалізації; умови зберігання, номер бригади або пакувальника; позначення справжнього стандарту. Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, відповідність ДСТУ або технічним умовам виробника що має бути зазначено на упаковці. М'якоть без кістки свинна, охолоджена (15113000-3 свинина). М'ясо повинно бути свіже охолоджене. Відповідати діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ, що діють на території України. М’ясо першої категорії, щільної структури та без кісток, без сторонніх запахів, без сала. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбачений виробником на час поставки (не менше, ніж 80 %.). Пакування у чисті поліетиленові ящики. У ящику обов’язково відсутня наявність слідів замороженої води або інших рідин. На кожному ящику етикетка з вказівкою: найменування продукції; найменування відправника; маса нетто (кг); дата виготовлення; термін реалізації; умови зберігання, номер бригади або пакувальника; позначення справжнього стандарту. Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, відповідність ДСТУ або технічним умовам виробника що має бути зазначено на упаковці. Філе куряче охолоджене (15112130-6 курятина). М'ясо повинно бути свіже охолоджене. Відповідати діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ, що діють на території України. М’ясо без сторонніх запахів з повністю видаленим оперінням, без згустків крові. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбачений виробником на час поставки (не менше, ніж) 80 %. Зовнішній вигляд: поверхня тушки суха, колір шкіри біло-жовтий або світло-жовтий, без льодяної глазурі, без згустків крові, без стороннього запаху. Не допускається птиця не свіжа, яка не відповідає якості обробки, сильно деформована. Пакування у чисті поліетиленові ящики. У ящику обов’язково відсутня наявність слідів замороженої води або інших рідин. На кожному ящику етикетка з вказівкою: найменування продукції; найменування відправника; маса нетто (кг); дата виготовлення; термін реалізації; умови зберігання, номер бригади або пакувальника; позначення справжнього стандарту. Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, відповідність ДСТУ 3143:200 ДСТУ 3143-2013 або технічним умовам виробника що має бути зазначено на упаковці. Умови поставки товару: - строк поставки товару – до 31.12.2025 року.; - поставка здійснюється в обсягах, зазначених у заявці замовника, в залежності від фактичної потреби, але не рідше трьох разів на тиждень, за адресою місця розташування Замовника в робочі дні з 06.00 до 07.00 години; - поставка здійснюється не пізніше одного дня з моменту одержання відповідної заявки Замовника окремими партіями та відповідно до наданого Замовником (Покупцем) замовлення на поставку Товару (продукції). Замовлення на поставку відповідної партії Продукції подається Замовником (Покупцем) у письмовій формі власноручно або передається факсимільним зв'язком, або/чи в усній формі (по телефону). В замовленні обов’язково повинно буди вказано: вид та найменування продукції; кількість продукції за кожною окремою позицією; - Якщо поставлений товар виявиться неякісним, або таким, що не відповідає умовам, Постачальник зобов’язаний замінити цей товар протягом одного дня. Всі витрати, пов’язані із заміною товару неналежної якості несе Постачальник.

Статус

Кваліфікація переможця

Сума
182 500 ₴
Створений
Останнє оновлення

Учасники

Учасники
Назва компаніїСума
ФОП КОВАЛЬ АЛЬОНА ЮРІЇВНА157 500 ₴
ФОП Міняйло Валерій Вікторович180 000 ₴
ФОП Фізична особа-підприємець Григоращук Іван Степанович161 700 ₴
ФОП Міняйло Людмила Іванівна132 000 ₴

Документи

Документи
Назва документуДата останньої зміни
Проєкт договору.docx